Nekem ilyen gondom nincsen. Újra elővettem a progit és szokás szerint minardival nyomom. O:)) Ott az a kérdés hogy sikerül-e túlélni az 1. szezont, ill. hogy sikerül-e a 2. szezonra tervezni egy kocsit, valamint szponzorszerződéseket kötni... O:D Első nekifutásra csődbe is mentem - túl sokat költöttem személyzetre meg tesztekre - a fő probléma azonban az volt hogy 2 fordulóval a szezon vége előtt még nem tudtam elég cashszponzort szerezni, felvettem valamivel több mint egy milla hitelt és a részvényeim értéke meg 5K volt - és még le kellett volna gyártani legalább 2 kocsit is... Egyszóval feladtam és újrakezdtem.
A 2. szezon határozottan jobban sikerült : A brazil versenyen össze-vissza esett az eső, így hatalmas mákkal (optimális kiállások) sikerült Nakanot behoznom 2.! helyre. O:)))) Az A1 ringen szintén némi esőnek köszönhetően még egyszer behoztam 4.nek, így 9 pontja van 4 versennyel a vége előtt. Anyagilag tűrhetően állok - sikerült felvennem egy 2 millás hitelt ami ugyan kevés lesz a szezonra, de a részvényeim árfolyama 175K... Bár valószínűleg most sem sikerül 100%nyi szponzort szerezni és csapatszponzorom sincsen, viszont legalább van két 5*os szponzorom is (a jobban fizető lett a főszponzor - dupla mani), így egyelőre olyan 9M körül állok de még van 5 forduló ami alatt még 3 millát biztos begyűjtök. Mondjuk ez még mindig kevesebb mint a 98as szponzorpénz, viszont partnerszerződésem van a motorszállítóval tehát olyan 7.5 millával sikerült csökkentenem az alapkiadásokat. Igaz, a személyzet fizetése több lesz vagy 4 millával mint az alap. Ellenben pilótának sikerült leigazolnom Dinizt és Takagit - előbbi valami 9, utóbbi valami 7 millát fizet a pilótaszékért az idei Nakano (2.5) és Tuero (4.5) helyett miközben valamivel ügyesebbek is. Igazán nagy gondom csak design terén van. Az első próbálkozásnál megfelelt a 98as kasztni 99re is, ennek meg a teszteknek köszönhetően sikerült normálisan megtervezni a kocsit. Az új próbálkozásnál azonban szabályváltozás történt így pocsékul állok - 5 versennyel a vége előtt még 2/3on áll a CAD design... Félő hogy az új kocsi ugyanolyan szar (vagy még szarabb) lesz mint a 98as, aminek kemény 20% volt az alap handlingja, amit nagy bravúrral sikerült feltornáznom 26%ra... O:)))
El nem tudom képzelni hogy mit csináltam annó hogy már a 2. szezonban csapatvilágbajnok lettem a Minardival és a 3. szezontól kezdve mndig megvolt az egyéni meg a csapatbajnoki cím is...
Hát ahogy látod hogy kijössz az idővel. Arra viszont nem emlékszem, de lehet hogy meg tudod csinálni, hogy megkötöd amikor meg lehet leghamarabb, majd később még visszatérsz az adott céghez a bónuszokért.
Egyre több tapasztalattal folytattam Ferraris karrieremet.
A negyedik, San Marinoi futamon M. Schumacher ismét nyert, (Irvine fogalmam sincs hol futott be) míg az 5., Spanyol utamon Schumacher 4., Irvine 5. lett, ám így is átvette Schumi a vezetést a pontversenyben. A Monacoi nagydíjat Schumacher megnyerte, Irvine negyedik lett. A Commercial Managert viszont Prost elhappolta előlem, így cak egy 3-as jutott.
A szponzorokkal mikor kell megkötni a szerződést? Ha már a bónuszokat is megadták, vagy előtte?
Teljesítettem három versenyt a Ferrarival, a két pilóta 3. és 4., (Schumacher, Irvine sorrendben) a csapat 3. az összesítésben, egy pont hátrányunk van a McLarennel szemben.
Ausztrália totális kudarc a rossz gumiválasztás miatt (hard helyett soft kellett volna), 11. és 14. hely.
Brazilía jobb, Schumacher-Irvine első rajtsor, majd eső a versenyen! Schumacher sokáig vezetett, majd Hill rohamtempóbal ledolgozta 40 másodperces hátrányát, és míg Schumacher kiállt a boxba, megelőzte. Ezután Schumacher fékprobléma miatt kiesett, Irvine azonban egy S&G büntetés, és egy hátsó szárny javítás után másodikként fejezte be a versenyt.
Argentínában Irvine lazán pole-ban (az időmérő elején (!) teljesített egyetlen gyors körével), Schumacher nagy küszködés után második. A rajtnál Irvine csak 8.-ként jön el, majd a 6. helyig feltornázza magát. Ezzel szemben Schumacher első, Coulthard a boxkiállásnál megelőzi, ede utána kiesik, így Schumacher 1., Irvine 5. helyen fejezte be a versenyt.
Jövő évre leszerződtem M. Schumacherrel és Barichelloval.
Apám egyik ismerőse szerezte meg nekünk, az internetről. Sajnos már sehol sem árulják...
Fisichella meg húzzon el a p.csába! Miután az ausztrál futamon kicsúszott (önhiba), ír nekem, hogy szar volt a setupja és ez meg az. Tudtommal a profi versenyző profisága abban látszik meg, hogy tud alkalmazkodni a szar setuphoz is. Nembaj, jövőre úgy sem kap állást (tőlem).
Jut eszembe! Véletlenül a csapatszponzort Cash szponzorra cseréltem. Vissza lehet ezt állítani?
Tegnap megszereztem a játékot (6 évvel a megjelenés után :), ma a Benetton csapat színeiben lefutottam első versenyem. Első sorból indultunk, de közvetlen az első boxkiállásunk után elkezdett esni az eső, így Wurz csak 7. lett. Fisichella be sem fejezte a versenyt - kicsúszott.
Ellenben két évre leszerződtem Wurzzal és Ralf Schumacherrel, illetve puhítom a Mercedest és a Peugeotot, meg a Petronast.
Nah, újra nyomom :) Arrowszal kezdtem szezont, Imolával bezárólag 9 pontunk van (2. hely Ausztráliában és 4. hely Imolában) de csak Salo tud normális versenyt futni, mert nem tudunk elég alkatrészt gyártani, Diniz wearje már 100%... erre nincs vmi megoldás? Most pl. 2. helyről zuhant ki.... :(
Naszóva' kezdem azt érezni, hogy béna vagyok!!:))))
Megtaláltam a leírásokat, de hol a letöltés?????
Ahova a letöltés van írva ott ezt kapom: "Database error: Invalid SQL: select id,jog from pub_users where id='' and kitiltva='' PostgreSQL Error: 1 (ERROR: invalid input syntax for integer: "") Session halted."