17500ert tudom adni neked az ujat, vagy 10ezerert a bontottat, kiprobalasi garival :-) nyilvan ez azt jelenti, ha par napon belul beszarik akkor kicsereljuk.
en az ujra szavazok.
Patre,
mit akarsz ujonnan megvenni????
van egy bontott kisboardom.
a gumit megneztem, egyelore ha nem kamu akkor itthon 32ezerert lenne ua. a gumi. nem tudom hogy sirjak vagy nevessek-e... mert ahhoz meg nincs gumibiztositas. meg kell meg almodnom
Abba olyan kis nyúlfarknyi vékony kábel megy bele hogy elgondolkodtató hogy max 2 vezeték össz-vissz az egész! 1 fix + az órának meg a dátumnak, meg 1 vezeték a hőmérséklet jeladónak! Szerintem! Ja meg persze a csati! Szerintem nem lehetetlen megoldás.... De aztán lehet hogy van még benne valami furfangosság.....
Akkor nekem a 4-es kell:)))) Ugye ezt nehezebb bekotni a 3-as utan? és gondolom beszerezni sem egyszeru.. Ha van valakinek, akár otlete, johet mailben is!
Nekem azt mondtaák hogy a 4.képen látható az ilyesmi +okat tud ha igaz:
1,Valami lehet kódolni (lekódolni) hogy mit azt nem tudom
2, számol az már mindent megtett út allatt átlagfogyi, max fogyi az út alatt, min fogyi az út alatt, mennyit mész el még hasonló fogyival amíg ki nem fogy a benya stbstbstb.
Ezeket nekem is csak úgy mesélték mivel sajna nekem nem olyan van! :( De lehet hogy a tied is tud valamit az előbb felsoroltak közül! Majd később biztos jönnek a nagy mesterek és ők majd kiokosítanak jobban a témában!
Nekem a 3-ik képen látható van. A TEmp minuszban mutat mindent:) a check-re meg vagy azt irja ki, hogy minden rendben, vagy a rendszamtablavilagitassal piszkal. A baloldalon levo negy szam ertelmet nem tudtam megfejteni, és ahogy látom a 4. elég sok plusz gombot is tartalmaz...
Igen nekem az első képen látható van! Az ennyit tud: külső hőm. (Celsius, fahrenheit) dátum, óra, meg memo gomb ami ha benyomod óránként sípol... Tudtommal ennyi! De ha valaki kihozott belőle valami mást is az megoszthatná velem is! :)
Én arra gondoltam hogy a kis board (külső hőmérő , óra) helyére nagy boardot telepíteni! Itt nem 1xű megoldani a check et szerintem.... A többi 1 + csatival és 1-2 kötözgetéssel a műszeregységnél még talán nem vészes annyira! (persze ha tudod hogy mit hova kell kötni)
Cserélni tényleg maksz 20mp bár szerintem nekem már 10 alatt van, annyiszor kiszedtem :) 1 ujjal benyúlsz, kilököd, csati le, másik rá, benyomod, kész. :)
Nagyboard bekotest inkabb valamelyik itteni topikszakemberre biznam. Ugy tudom, paran mar csinaltak ilyet. Nem jar nagy megbontassal. Ha kisboardot akarsz cserelni, az kb. 20 masodperc.
A comp kijelző állítólag széria hiba. Nekem sem jó, a felirat eleje hibásan jön. Korábban nekem azt mondták csak a csere segít, javítani nem érdemes, mert 2 hónap alatt tönkremegy a javított. Ha zavar, úgy emlékszem talán flippernek van eladó kis board kijelzője. Gyári rádióhoz lövésem sincs.
Köszi:)) A Bertáék tudnak ilyet csinálni?:) A "nagyboard" mivel tud többet? És mennyiért? Nagyon nem bontanám meg az autót, mert ugy nez ki, elegge egyben van, az ismert seruleseket leszamitva:))
Életemben először van olyan autóm, amiben a korát és a kilométert leszámítva SEMMILYEN kompromisszumot nem kell kötni:)) A gyorsulása autóhoz képest egész jó, de az nem is érdekel, de ahoyg vizen 1-2-3 ban viselkedik, az leirhatatlanul csodálatos. És hogy mennyire jóindulatu, az a masik. Sose gondoltam volna, h még egy focusnal is kezelhetobb lehet egy RWD:))) A másik, hogy a fogyasztás 13 liter alatt.. eszem megall... igaz, a tav egyharmada autopalyan 110-120-al (itt még lehet zenét hallgatni), egyharmada városi dugó, de a tobbi az nem volt gyenge:)