Érdekes módon Asuztriában eddig is volt a reptérre gyorsvasút, de nekik már a sima gyorsvasút (S-Bahn) sem felelt meg, ezért csináltak egy külön reptéri gyorsvasutat. (CAT)
Ezt a pilota dolgot nem kell szo szoros ertelmeben beturol beture, utasitasrol utasitasra ertelmezni.
Nem tudom miert lenne utasitasellenes, ha kaptam ra engedelyt es egy paran ertekelik az eddigi munkaimat es torekveseimet es a vasuti kozlekedes iranti -annak jobbitasat- szandekozo torekveseimet.
Leírnád pontosan a vágányzár okát idejét, egyéb tunivalóit?
Május 2.-től fog 1 hónapon át tartani. Az oka, hogy Vecsés-Üllő között pályarehabilitáció és felsővezeték átépítése. A jobb vágány mellett már állnak az új oszlopok, aztán 2 hétig ezen a vágányon dolgoznak, egy kis szabályozás, ágyazat frissítés, pár betonalj csere, meg pár méter sínszál csere, és a komplett felsővezeték csere lesz. Ugyan az, mint tavaly Üllő-Pilis között csináltak. Közben gőzerővel megy a vonalon a bizber átépítése, Albertirsára új térközjelzők érkeztek, amiknek a helyei megvannak ásva Albertirsa-Pilis között, ha minden igaz nyáron valamikor indulna az új bizber a vonalon, ami Vecsés-Monor, és most már Pilis-Albertirsa között is átépűlne. Amúgy az új bizber vezetékei, árkai, jelzői...stb, azaz minden most mindenhol láthatóan épülget, elég kuszaság van a vonal mentén, és az állomásokon.
Azt hiszem ezt elbaltáztam!!!!!!!! Maximum most már biztos, hogy megszünik a munkahelyem. De ez a VIP user nélkül is biztosra vehető, most lehet, fel gyorsul.
miciati kollegajaval (aki mellett a legtobbszor leszek) megtargyaltuk es tudjuk, hogy az elet produkalhat mast azaz, hiaba a vezenylegbe Gigant van ha fekvemaradas vagy mas hiba miatt masnap szolgalatba menet nem az lesz. Felujitott forgovazas Szili elviselheto allitolag.
És mit keresnél a mozdonyon? Akár hiszed, akár nem azon kollégák akik a vonatot továbbítják van vonalismeretük, orvosilag alkalmasak a CSM-s közlekedésre, és a vonal, ill. a vonat alkalmas a csak mozdonyvezetővel való közlekedésre!!!!!!
Sőt azt is tudom, hogy a közeljövőben nem lesz olyan vágányzár, kikapcsolás ami a pilóta alkalmazását indokoltá tenné!!!
Nem tudom ki vagy, nagyra becsülöm a vasut iránti szeretedet, de időnként kicsit sokat tudol és beszélő hülyeséget. A mozdonyon való tartózkodásod pedig utasításellenes!!!!!!!!!!!!!!!!
En minden szabalyt betartva fotok utazni, szoval semmi stikli. Megfigyelek, jegyzetelek, van vonalismeretem is. Vagy eliratak a nagykonyvbe a beidezett pontot?
>Ha az ausztrálok ezt meg tudják csinálni, jó mulatság, férfimunka lesz! felder Sivatagi homokra vasutat építeni nem nagy durranás, csak óriási pénz. Nem kell semmit feltalálni, nincs különösebb veszély, stb. A munkások meg munka után légkondicionált konténerekben laknak, ahol sztereo tévé van. A száraz hőség meg nem annyira kellemetlen, én kifejezetten szerettem.
>ezek olykor baromi hosszú, több kocsis szerelvények, amelyek fékútja nem mérhető az itteni kamionokéhoz, Úgy tudom, három kocsisak. 424es?
>vagy éppen óriáskenguru.... Az út végén meg letörölgetik a szerelvény elejét. Az a mondás járja, hogy a kenguru az úthoz érve gondosan körülnéz, és bármit is lát, elndul. Ezért van az autók elején a "kenguru-rács". Tehát ebben a vasút sem lenne jobb, egyik sem tud megállni a kengurunak.
>Az ausztrálok nem mérvadók, mindent fordítva csinálnak ... Fejjel lefelé vannak, azért van. (Bocs az offért, Ausztrália a 3. kedvenc kontinensem, nem álltam meg :)) .)
"ha minden igaz legkozelebb ezen a vonaton pilota pozicioba leszek."
Mivel ezt a vonatot nagykanizsai vezérek repülik(pilóta). Azt hiszem erről nekem is tudnom kellene. Minden nagyképüség nélkül jelentem ezt ki. Ha mégis te leszel a "pilóta" az valószínű utasítás ellenesen teszed és ezzel veszélyezteted a kolléga munkahelyét is!!!!!!!!!!
Most is volt kedvezmény, 20%-ot kapott, akinek volt az előző éviből, de sajnos csak feb. 28-ig, lemaradtam, mert ápr. 15-ig volt érvényes, és februárban még nem foglalkoztam vele. Az utazáson még pár száz Ft-tal olcsóbb volt, de ott meg nem voltam. :-(
ti
Úgx tudom, hogy az új kártya január 1.-től érvényes. Talán ezért van az, hogy februárig van csak kedvezmény, holott áprilisig érvényes a régi. Amúgy meg egyre drágább, és nem az infláció arányában megy fel az ára, hanem gyorsabban. :(
Régen a rádió100józsi kolléga minden reggel leírta Bpre utazáásnak történetét. én szívesen olvasnám mostanában is, írhatná ide. Vagy megszűntek az érdekességek, minden tökéletes?
Talan nagytakaritas volt es tul nagy szazalekban volt a viz a vegyszerrel szemben? En mar ha minden igaz legkozelebb ezen a vonaton pilota pozicioba leszek.