Keresés

Részletes keresés

h.borbely Creative Commons License 2005.03.27 0 0 96

38 vagyok, mint Mara.

2003. febr. 19.-én volt egy mellkisebbítés, felvarrás műtétem, amit az egyik neves bp-i plasztikai sebészetei klinikán végeztek potom 600 ezer ft-ért, amiről számlát természetesen nem kaptam.A zárójelentésem is csak 5 sorból áll. Ebben a 600 ezerben csak a műtét volt benne. Melltartót sem kaptam, amit külön kellett megvásárolnom.

Ezen a klinikán a médiában szereplő embereket szabják.

Biztosra akartam menni és úgy gondoltam, ha többe is kerül, mint az egyéb orvosoknál, legalább jó kezekben leszek. TÉVEDTEM! Nem voltam elég ismert ember és jó reklámhordozó.

Egészen addig nagyon kedvesek voltak, amig nem láttak lovét.

A felét egy héttel a műtét előtt kellett letennem, a másik felét a műtét napján.

A műtét időpontját 2003. febr. 18.-át még 2002 karácson előtt lefixáltam a dokival.

Sőt, a műtét előtt egy héttel is pontosítottunk.

2003, febr. 18.-án a megbeszélt időpontban ott voltam.Közölték velem, hogy nem 18.-án, hanem 19.-én kell mennem.

Sohasem mentem egyedül a megbeszélésre, tehát volt tanum is, hogy 18.-a volt megbeszélve.

Mégis ugy éreztem, hogy hülyének néznek, aki még egy időpontot sem tud megjegyezni.Haza kullogtam és másnap ismét mentem.(Bp-től 70 km-re lakom )

Megkérdeztem az orvosomtól, hogy mennyi idő kell a gyógyuláshoz?

Azt mondta, 3 hónap múlva el is felejthetem, hogy volt egy ilyen beavatkozás rajtam.

Nem felejtettem el. Már csak azért sem, mert a heg katasztrofálisan rondán gyógyult és hiába hívtam fel a figyelmét, hogy nem szép, mindig csak azt hajtogatta, hogy majd jó lesz. A heget sohasem kezelte, még csak nem is fertőtlenítette!

A varratszedésnél azt hittem leesek az asztalról, úgy rángatta a "30-as damilt".

Nem is ember az ilyen.

Jártam vissza az kontrollokra, de semmit sem mondott.

Egy évvel a műtét után ismét felkerestem, hogy ronda a heg és fáj is.

Különböző szilikon csíkokat javasolt, fél évig még használjam. 1 pár csík 20 ezer forint és két hétre elég. Ha ez sem hoz eredményt, akkor hegkimetszést kell alkalmazni, amit ambullánsan fog elvégezni, altatás nélkül, de ezért a beavatkozásért már nem kell fizetnem. Közvetlen a műtét után húzzak át a város másik felébe sugárkezelésre. Ő nem tehet róla, hogy így gyógyul a bőröm.

Úgy döntöttem keresek másik orvost. Ez meg is történt. Pécsig mentem. Ma 5 napos az új műtétem és az orvosom azt mondta, hogy ami látszott az csak a jéghegy csúcsa volt.

Semmit sem tudok tenni. Elveszett 600 ezer ft, 1 évem ráment a gyógyulásra, most rámegy a második is.

Pereskedni nem érdemes, mert belerángatnám azt az orvost is, aki egy ilyen műtétet 300 ezerért végez és most egy fillér nélkül vállalta, hogy rendbe hoz.

Ennyit a jó nevű klinikákról és orvosokról.

 

mara38 Creative Commons License 2005.03.14 0 0 95

Szia!

Ha kíváncsi vagy mutathatok fotókat, hogy nézek ki. A plasztikai sebészeten nem akarták elhinni, ill nem akarják elhinni, hogy plasztikai sebész barmolta össze a mellem. Tisztességes orvos nem azt mondja, a betegének, hogy nem értem, nem tudom mi ez, de majd meggyógyítom. És hónapokig kínoz, miközben egyre betegebb lettem és csak attól féltek, hogy ne derüljön ki mit csináltak velem. El tudod képzelni, hogy mit jelent amikor hónapokig nyilt sebed van, a tályog egyre nagyobb, vérvörös, majd fekete lett a mellem.  Hónapokig nyitva volt a mellem, nem lehetett hagyni összeforrni.  Szerinted nem fájdalmas ha  gumicsikot naponta cserélnek egyik vásgásból áthúzva a másik vágás közt? (A mellem alatti vágás és a mellem közepén levő vágás között)

A legalapvetőbb bakterológia vizsgálatot csupán azért nem végzték el, mert annak nyoma maradt volna.:)))

Egészségügyis (egyetemet végzett ápoló végzettséggel) kolléganőim jöttek be kezelésre, kérték, hogy végezze el Bári a feltárást. Bári nem tartotta szükségesnek. Kértem, hogy fektessen be a kórházba, csupán azért nem lehetett, mert nyoma maradt volna. Orvosi dokumentáció? 3 db papírom van. Szinte olyan mintha magam operáltam volna meg. :))) Ambuláns lapom nincs tőle. :))) 

Minden orvosi utasítást betartottam, a műtét után azonnal belázasodtam, tudod mit írt az orvosi papíromra, hogy a beteg panaszmentesen távozott. Miközben fájdalomcsillapítokat, lázcsillapítókat kaptam. :)))  Becsületes az ilyen orvos?

Kértek az egészségügyis kolléganőim, és az ápolási igazgatóm, hogy azonnal menjek másik orvoshoz, mert nem  megfelelően kezelnek. Nehogy már én legyek a hibás azért, mert egy vacak vágást, ahol bejelöltek nem ott vágott az orvos. Ha fodrászhoz mész és két fodrász dolgozik a hajadon ott is észrevehető a különbség. Itt az egyik mellem Bári, a másikat Molnár operálta. A Molnár-féle jobb oldal tályogosodott el. A Bári oldala is minimálisan elfertőződött. Bári legalább szép varratot csinált, de cseszhetem, azóta is krónikus gyulladásban vagyok. 2003. októberétől alig van olyan nap, hogy ne lenne hőemelkedésem. Míg újra nem operálnak nem gyógyulok meg.   

Báriék korrekt orvosok? Szerinted ilyenek a korrekt orvosok? Simán beperelhetném őket, mit érnék vele? Évekig elhúzódna, azokat a tisztességes orvosokat kellene tanúnak behívnom akik segítettek rajtam. Nekik okozzak a pereskedéssel gondot?

Szégyen, amit ez a két ember velem és még nagyon sok nővel csinált. Ennyi időnek kellett eltelnie, hogy egyáltalán írjak beszéljek róla. Tanulságképpen írtam le az esetem Dr. Bárival és Dr. Molnárral.  Szerencséd volt, hogy megúsztad, de ha te jártál volna így???!!!!!!!!

Előzmény: angeela (93)
vike3 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 94

Szia cs.a.!

 

Nekem mellplasztikáról lenne szó.

Te jártál nála? Vagy talán személyesen ismered a Bári doktort?

Előzmény: cs.a. (90)
angeela Creative Commons License 2005.03.12 0 0 93

Kedves Mara38!

 

Nagyon szomorúan olvastam amit írtál és nagyon sajnálom, ami veled történt.

Ugyanakkor nem értem, hogy hogyan történhetet ez meg veled. Én miskolci vagyok és ismerem mindkét orvost. Mindez mellett nekem a Bári doktor úr műtötte meg a melleimet. Nekem mellnagyobbítás volt és hál'istennek nagyon szép lett, minden komplikáció nélkül! Én mai napig meg vagyok vele elégedve. Én 1 nagyon lelkiismeretes, kitünő szakembert ismertem meg, azáltal hogy őt választottam. A műtét előtt több emberrel is beszéltem, akik ajánlották nekem illetve orvosok véleményét is kikértem vele kapcsolatban és mindenki dicsérte.

Egyszerűen felfoghatatlan nekem, hogy 1 streil kórházi műtőben hogyan tudott neked elfertőzni! Nem lehet, hogy a műtét után otthon esetleg véletlenül víz érte???

Én mai napig azt állítom, hogy kitűnő szakember és igenis is 1 nagyon jó plasztikai sebész!!!!!!!!!!!!!! A vágást nekem szakszerűen végezte el. Szerintem neked is. Ő nem szokta elnagyolni a dolgokat. Tudja, hogy mit csinál. Biztos az a vágás, amit neked csinált szakszerű, csak esetleg az internetes oldalokon mást láttál!

Én biztos, hogy melegen ajánlom bárkinek!

Egyébként nekem meg a budapesti orvosokról van meg a véleményem! Pl. a Bári doktor Úr nem 1 pesti műtétet korrigált már.

Más orvosnál is előfordulhat műtéttel kapcsolatos probléma, nem ő lenne az egyetlen. Attól még lehet jó orvos. A budapesti "elrontott" műtétekról még nem hallottál???????????

 

 

mara38 Creative Commons License 2005.03.11 0 0 92

2003. október közepén 250 ezer forintért mellkisebbítő operációt végzett rajtam Bári és Molnár plasztikai sebésznek nevezett urak. Sem a vizsgálatról, sem az operáció áráról sem én, sem a mellettem fekvő hasplasztikázott hölgy nem kapott számlát. (Ő 300 ezret fizetett)

A műtét során elfertőztek, a mellem eltályogosodott, 13*14 cm-es tályog keletkezett. Hónapokig szenvedtem, rerttenetes fájdalmakat éltem meg, a mai napig járok kezelésekre, mammográfiára.

Egészségügyi okból is, és plasztikai okból is újra el kell végezni az operációt. A bal oldali mellemben folyamatosan gyulladás van.

A műtét után hiába kértem bakterológiai vizsgálatot Bári doktor nem végezte el. Bári naponta nyomkodta a mellemből a gennyet. Jódérzékeny voltam, kétszer is Betadint nyomott a sebembe. Azt hittem nem élem túl, annyira fájt. Maga a plasztikai műtét során nem a bejelölt fordított T vágást végezték el a jobb mellemen. Egy teljesen szabálytalan, kanyargós vágást sikerült összehozniuk. A varrat olyan mintha  boncoltak volna, semmi esetre sem plasztikai varrat. A tályog miatt a bőröm egy tenyérnyi helyen elhalt, befeketedett. A nyomkodástól a hajszálerek megrepedtek, és egy gyermekököl nagyságú lyuk maradt a mellem alatt. Mivel az októberben elvégzett operáció után egyre betegebb lettem, decemberben elmentem egy másik kórházba. Amint levetkőztem és megláttott az orvos,behívta a többi orvost, hogy nézzenek meg milyen plasztikát csináltak Miskolcon Báriék. Véleményt nem idézek, nem akarták elhinni, hogy plasztikai sebész operált.

Még akkor, azonnal elvégezte adjunktus úr a feltárást. Ha csak egy-két napig várok azt mondták, hogy valószínűleg nem maradt volna meg a mellem.

Minden operációnak megvan a kockázata, de ha ez a két orvos az előírt protokolt végrehajtotta volna nem járhattam volna így. Tanulságképp egészségesen mentem be a műtőbe és azóta beteg vagyok. Járt volna SZTK-ra a műtét, rábeszéltek, hogy ők milyen jól végzik a munkájukat.

Sok fotóm van bizonyítékul, hogy így jártam. Én aki egészséges voltam, ilyen lettem Bári és Molnár doktor "sikeres, gondos plasztikai műtétje és kezelése "után.  

Pirosmágnes Creative Commons License 2005.03.11 0 0 91
Kedves D.Tünde! Előre is köszi a segítséget, várom a válaszod! Hosszabb betegség miatt csak most tudtam olvasni a hozzászólásod...
cs.a. Creative Commons License 2005.03.09 0 0 90

Szia!

 

dr.Bári mellplasztikában biztos,hogy nagyon jó!

 

Mit szeretnél? Mert pl. orrplasztikára ajánlatosabb fül-orr-gégész plasztikai sebészt keresni!

Előzmény: vike3 (77)
gabibubi Creative Commons License 2005.03.08 0 0 89
Hol írnak a szégyenben maradt orvosokról?
hóharmat Creative Commons License 2005.02.25 0 0 88
Sziasztok! Én csupán érdeklődni szeretnék, hogy tudtok-e olyan plasztikai sebészrőől, aki magánklinikán baleseti plaszikát is végez. Előre is köszi
d.tunde Creative Commons License 2005.01.17 0 0 87
szia pirosmágnes neked is szivesen segitek ha akarod, legalabb egy probat meger ha elmesz hozza a megbeszelés ingyenes nem kell fizetni, szerintem aki az első vizitért pénzt kér nem elég korrekt
Előzmény: Pirosmágnes (79)
d.tunde Creative Commons License 2005.01.17 0 0 86

szia hegyi maci

ha nem sikerult meg talalni en zivesen segitek neked ill. anyukadnak

Előzmény: Hegyimaci (80)
do. Creative Commons License 2005.01.14 0 0 85

Szia!

 

Olvastam egy régebbi hozzászólásodat a fórumban. Egy plasztikai sebészről volt szó, hogy megműtötte két ismerősödet is, és nem sikerültek jól. Szeretném megkérdezni a nevét, mert én is rászántam magam a műtétre, és nem szeretnék pont ebbe a dokiba belefutni.

 

Előre is köszi

Előzmény: dohosa (61)
p.angi Creative Commons License 2005.01.03 0 0 84

Valahogy nem ment ell az elöző hozzászolásom.

Annyi lett volna a kérdésem,hogy régen még tb-re megcsinálták a mellplasztika mütétet indokolt esetben.Most ez már fizető köteles lett.Evvel kapcsolatosan ha valaki tuddna nekem cikket küldeni vagy hol találom megköszönném.sziasztok

p.angi Creative Commons License 2005.01.03 0 0 83

     Sziasztok!

 

 

freesleep Creative Commons License 2005.01.02 0 0 82
kedves ready, nekem 85f-es a méretem, és jól elvagyok vele. próbálj inkább megbarátkozni a helyzettel, vannak jó oldalai is! biztos, pl, hogy nem csakis te gondolod, hogy csak melltartóban néz jól ki? 1 pasit kérdezz erről!
Előzmény: ready (69)
mnory Creative Commons License 2004.12.28 0 0 81

Hali!

Mell témában csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy tényleg elég frusztráló, ha vkinek kicsi. Főleg, ha volt már neki normális is.

Nekem 95-ös volt a mellbőségem, de most lefogytam, és a melleim teljesen elfogytak. Már csak 85-ös. Úgy néznek ki, mint a kiürült tejeszacsik.

Viszont ha rakatnék be implantátumot, azt előbb-utóbb ki is kell majd vetetni. Az a látvány pedig még ennél is rosszabb. A strandon láttam egy ilyet (a nő felső nélkül napozott, és totál látszott a heg). Olyan volt a melle az impl. nélkül, mint vmi palacsinta...

Szóval nem tudok dönteni.

Meg biztos nekem baromira fájna, ha bárimit is csináltatnék vele...

Hegyimaci Creative Commons License 2004.12.24 0 0 80

Szia Orso-Borso!

 

Szeretnélek megkérni, ha van időd irnál nekem arról az orvos róla aki anyukádnak az arcfelvarrást végezte, anyukámat érdeklné, nagyon mert 58 éves és hirtelen fogyott 30kg- ot a bőre rettenetesen megereszkedett, pszichés problémái is lettek belőle, rajta szeretnék segíteni,

akár e fórumban akár privát e-mailben, de szeretnélek kérni ,hogy ird le a tapasztalataitokat és ha negoldaható az árat is...

 

Köszönöm előrre is..

 

Hegyimaci.

erinet@axelero.hu

Előzmény: Orso-borso (66)
Pirosmágnes Creative Commons License 2004.12.14 0 0 79
Sziasztok! Orrplasztika-ügyben érdeklődnék, ha van esetleg valakinek infója.. Olyan orvost keresnék, aki nem feltétlenül magánrendelésen dolgozik, -egyszóval "megfizethető" -, de jó szakember.. Minden választ köszönök.
ants8019 Creative Commons License 2004.12.13 0 0 78

Ha már Szeged szóba került és a plasztikai sebészetnél tartunk, én dr. Hartai Tamást ajánlanám szívből! Ő fül-orr-gégész, igazi szakember! Ő vette ki a mandulámat, és más fül-orr-gége műtétet is végzett. Mint ember, mint orvos nagyon megbízható, nagyszerű szakember!! Mindenkinek őt ajánlanám! Amiért sokat köszönhetek neki, cserébe viszem jó hírét!

 

Előzmény: palbeata (62)
vike3 Creative Commons License 2004.12.07 0 0 77

Sziasztok!

 

Lenne 1 olyan kérdésem, hogy valaki tud-e arról, hogy Miskolcon a Dr. Bári István jó plasztikai sebész-e?????

Köszi

vike3 Creative Commons License 2004.12.02 0 0 76

Szia Saluska!

 

Köszönöm szépen az e-mail-t, megkaptam.

saluska Creative Commons License 2004.11.29 0 0 75
Elküldtem.
Előzmény: vike3 (74)
vike3 Creative Commons License 2004.11.29 0 0 74

Szia Saluska!

 

írtad, hogy elküldöd nekem mail-be azt az orvos nevét (vagy orvosok) akit nem ajánlanál nekem. Köszi szépen előre is.

Címem: yvi@vipmail.hu

saluska Creative Commons License 2004.11.29 0 0 73
Van olyan is. Azt megírom Neked emailban.
Előzmény: vike3 (72)
vike3 Creative Commons License 2004.11.29 0 0 72

 

Kedves Saluska!

 

Nagyon szépen köszönöm az információt. A Mészáros doktorról még nem hallottam, de így utánanézek!

Azt esetleg nem tudnád, hogy melyik orvos az, akit messziről kerüljek el?

Mégegyszer köszi!

saluska Creative Commons License 2004.11.29 0 0 71
István kórház, Dr. Mészáros Gábor. Nagyon sok cikket olvastam a plasztikai sebészekről. Róla egy negatív kritika sem jelent meg. Nem éhes, nagyon jó szakember.
Előzmény: vike3 (67)
vike3 Creative Commons License 2004.11.29 0 0 70

 

Szia ready!

 

Egy kicsit igazat is adok neked, illetve egy kicsit nem is! Szerintem igen csak nagy különbség van a kicsi mell illetve az épp hogy van valami között.Másodsorban pedig a nagy és a lógós nagy között. Örülj neki, hogy neked van melled, az pedig hogy lóg, az ellen talán neked is kellene vmit tenned! Például tornázz!

Ha neked mindig is nagy melleid voltak, akkor el se tudod képzelni, hogy a nem létező mellméret milyen komplexusokat tud okozni egy nőnek! Ez az a méret, amivel nem lehet nyáron melltartó nélkül kis pólóban rohangálni, mert ez már nem az hogy nem mutatós, hanem inkább ciki! Az hogy később amikor a mell megereszkedik és az implantátum lógni fog,( ahogy írtad)  szerintem nem megoldhatatlan dolog! Gondolom ki lehet vetetni...

 

ready Creative Commons License 2004.11.29 0 0 69
Ja ami lemaradt 25 vagyok , gyerek nélkül és akkora súlya van egy ekkora mellnek, hogy kb úgínézek ki, mint aki már egy teéjes oviscsoportot végigszoptatott:((
Szal én baromira irigylem a kismellű (mákos!!) csajokat.
Mert hiába néz ki jól az enyém melltartóban, ha anélkül...:(
Előzmény: ready (68)
ready Creative Commons License 2004.11.29 0 0 68
Ha majd megereszkedik a bőr akkor úgy fog lógni az implantátum hogy ihaj.Szerintem nem érdemes nagy mellet csináltatni(Mondom én ezt 85 E kosárral)
Inkább örülnétek, hogy kicsi van. Legalább melltartó nélkül mászkálhattok, gerincetek nem terheli, stb...
Előzmény: S.F.Maranello (13)
vike3 Creative Commons License 2004.11.24 0 0 67

Sziasztok!

 

Nemrégiben sikerült magam rászánni arra, hogy megnagyobbítsam a melleimet, mert nagyon nem vagyok megelégedve a méretével. Megnéztem a plasztika.hu weblapon az összes magyarországi plasztika sebész honlapját, de nem lettem okosabb. A baráti körömben nincs senki akinek ezzel kapcsolatban tapasztalata lenne, így senki sem tud nekem tanácsot adni!Nem tudom eldönteni, hogy melyik orvost keressem fel. Mivel nem vagyok budapesti, ezért nekem az lenne a jó, ha nem kellene az összeset személyesen felkeresnem, hanem csak azt, amelyik valóban tényleg jó!

Tudna nekem valaki ajánlani 1 igazán jó orvost??

Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!