Elképzeltem, ahogy 1551-es drive-ok sheriff-carból kihajolva lőnek a gonosz rablókra, vagy a vietnami őserdőben szakadó monszuntól nehezítve a vietkongok bázisát kutatják :D:D:D
Eléggé úgy tűnik, hogy igazad van, ha nem is feltétlen közvetlenül a TaskForce-ból lett kiszedve...
Ebben persze TCFS az autentikus, ha erre jár, majd bólint, vagy sem.
1551 videó természetesen van, még duál copyról is, csak gépre kellene tenni ugye. Ugyanerről a Compy Xmas videóról van, majd meglátjuk, melyikünk lesz gyorsabb - vagy inkább kevésbé lusta :D
Mivel a fiam még nincs 2,5 éves , viszont a notebook-ot előszeretettel használná, legfeljebb a kijelzőt hiányolná.
Ellenben a plussy-n nyugodtan nyomkodhatná a bilentyűzetet, mert nem lehet véletlenül sem törölni semmilyen ikont és egyéb dolgokat. Az op. rendszer pedig ROM-ban van.
A hipermarketekben elnézem ezeket a gyerek notebookokat, hogy mennyiért fosztogatják őket és csak egy kvarcjáték van benne....Akkor már sokkal inkább a Plus/4.
Amúgy rettentően sajnálom, hogy a PC-k így lesöpörték a jó kis kompakt, emberközeli gépeket. Ott még tudtam, hogy mi fut a gépen. Most meg ha ugat a vindóz, akkor restart, driver update és egyéb bűvölések....
Nativ assemblert szeretnel inkabb vagy cross-assemblert? Nativra talan a turbo-assember a legjobb, cross-assembler ugyben mindenki masra eskuszik, paran TASM-ot hasznalnak, van aki az ASL-re eskuszik.
na,semmi komoly nem volt a mailben,csak ennek a P/b/roky :D gyereknek a tárhelyét ajánlgattam bőszen :DDD
ja,még mindíg itt élek a szép matyófővárosban...
Sziasztok!
Áttúrva a régi anyagaimat, találtam egy pár felvételt bedigizve 1991-ből. Van valami ftp szervere valakinek, ahová fel lehetne nyomni? Biztos érdekelné a plus4-es site olvasóit.
Pl. felvétel egy sohasem release-lt TCFS gaméról a 3d Tron-ról, csomó fiatal és kisimult arc a 90-es évek elejéről :-), stb...
Érdekel valakit? Sajna a teljes anyag egy dvd-s, de kisebb szösszeneteket mpeg-ben felrakhatok valahova, ha mondtok egy ftp access-t.
Töci
ui: mailban keressetek, mert ritkán olvasom a fórumot.
Meg fogom oldani, mert ilyen nincs, hogy nem lehet. Ha nem kell multiplexelni semmit - ellentétben az extrnal Amiga FDD-vel -, akkor biztos, hogy menni fog.