Emlékszel a 80-as évek (illetve valószínűleg a szélsőséges nacionalista románok ma is vallásuk részeként tekintik) dákó-román kontinuitáselméletére? Hasonló - bár nem történeti, hanem nyelvi - ostobaság a nacionalizmust és internacionalizmust egymással szembe állítani és bármelyiket pejoratívnak cimkézni. Ha benned mindkettő létezik, akkor nyugodtan mondhatsz véleményt, valószínűleg megtalálod a hangot az emberek többségével politikai hovatartozástól függetlenül.
Butaság, Gyurcsány az elszabott népszavazáson az egyedül helyes álláspontot képviselte. A nacionalizmus pedig nem szitokszó, különben se igaz amit írtál. A szokásos gyenge jobboldali kísérlet valóban fontos eszmék kisajátítására. Ld. kokárda és társaik. Következhet még a szokásos ostoba magyarság méricskélés.
Éppen ez az, hogy én nem köpködök. Itt pedig a fütyülésről van szó, nem a jobboldaliakról.
Ha pedig erről van szó, van véleményem: a fütyik nem szalonképesek a politika színpadán, de mivel demokráciában élünk, nekik is van szavazójoguk. Ezzel nem határoztam meg a pártpreferenciám, pusztán kijelentem, hogy pacifista antifüttyös vagyok. Az a tény, hogy te a fütyiket azonosítod a jobboldallal, nem jelenti azt, hogy én elfogadom a jobbos-balos felosztást és bármelyikhez csatlakoznék.
Konkrétan arra, hogy a december 5-i népszavazáskor Gyurcsány kimutatta a foga fehérjét.
Ezen kívül olyan párt tagja, aminek a viszonya a nemzeti ünnepekhez azért kétséges, mert bevallottan internacionalista párt, és mindent ami nemzeti, azt nacionalistának tart.
Nem akarná itt senki kisajátítani a nemzeti ünnepeinket, csak sajnos voltak, vannak olyanok, akik maguk tagadták meg hosszú évtizedekig, és még tavaly év végén is minden alkalmat megragadtak, hogy semmi közük ne legyen a nemzethez, és így az ünnepeihez se.
Ami nem igazán az övék, azt ne féltsék a másiktól, főleg ne azoktól, akiknek tényleg mindig volt hozzá közük.
Az ógörög Agora szó, azt jelenti:piactér.
Itt gyűlt össze a nép, hogy meghallgassa a szónokokat.Ha némelyik beszéde nem tetszett,kifütyülték, sőt gyakran, hadd ne mondjam el mivel dobálták meg őket.
Akik ott fütyűltek szerintem voltak annyira sőtétek, hogy fogalmuk sincs miről szol március 15-e. de talán még azt se tudják, hogy ki a Gyurcsány, felfogadott primitiv bérenc banda.... szánalmas
Ha egy ateistának, vagy más vallásúnak nem tetszi, amit a keresztény papok prédikálnak, akkor szervezhetnek tiltakozó füttyögést a tamplomokban? A diákok fujjolhatnak az iskolában, ha a tanerő nekik nemtetsző dologról beszél? stb.
Mert az általad leírtak szerint ez természetes: bármikor megteheted!
A következő szavakat nem szeretem, és - bár demokratikusak -, pártsemlegességem jegyében nem használom őket akkor sem, ha éppen nem értek valakivel egyet:
"fröccsög" (amit egyébként ha használnék, "fröcsög"-nek írnék helyesen),
Mi a baj a műltjával? Mellesleg Magyarország miniszterelnöke. Az ünnepet szétfütyülni pedig ócska, aljadék csőcselék szórakozása. Eltorzult pofájú és lelkületű, egy bővített mondat kimondására képtelen szerencsétlen bábuk.
A te forradalmad piiistagyerek szánalmas. Hozzád hasonlók bármilyen kísérlete csak szánalmas lehet, gyávák vagytok. De csőcselék tölteléknek még te is jó vagy.
Ez olyan, mint az, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.
Szóval nem azért fütyülték ki, mert miniszterelnök, hanem azért, mert ő a miniszterelnök, és a múltja miatt, ami sokak szerint alkalmatlanná tette arrra, hogy március 15-én a Múzeumkertben beszédet mondjon.
Én aki egyik buta módon mesterségesen létrehozott oldalhoz sem tartozom, megkérdezem Tőled, tisztelt paradicsomdobáló:
Ez azt jelenti, hogy ezentúl ha Magyarország mindenkori miniszterelnöke bárhol fellép, az ellenzék hívei (bérencei) minden alkalommal dobálják meg paradicsommal? Legyen az Orbán "idegösszeomlás" Viktor vagy Gyurcsány "kemény vagyok" Ferenc?
Megérdemelte Gyurcsány a sipolást, a füttyöt, nem kell ezen annyit morfondirozni, badarság. Balosok meg nyugodjanak meg, a miniszterelnökük mindig kap 1-2 paradicsomot. Nem nagy ügy, majd megszokja.
Újabb hazugság. Fütyidet kivágták, diteledről átváltottál, hogy ezen a legújabb hülye neveden alaptalanul, mocskosul rágalmazhass. Csőcselék, aljadék füttyösöket védd és várd, kívándf a forradalmat. Ne másokat rágalmazz hazug módon.