A politika kicsit más, mint a színpad. Hacsak nincs az is átpolitizálva.
A színészi teljesítmény egy normális társadalomban azért valamennyire mérhető, értékelhető. Itt viszont két nagy párt van, és ez automatikusan azt jelenti, hogy két nagy tábor is van. Amíg baloldali kormány van, a jobboldanak nem fog tetszeni, és amíg jobboldali a kormány, a baloldal elégedetlen. Mint minden orzságban a világon.
Az viszont ritka, hogy az egyik oldal néhány radikálisa folyamtosan inzultálja a másik oldal vezetőit, személytől, stílustól, mondanivalótól függetlenül.
Ezt, vissaztérve a színházi példádhoz, úgy tudnám jellemezni, mintha lenne egy néhűny emberből álló társaság, amely minden előadásra elmegy, és darabtól, rendezőtől függetlenül fújol és dobál. Ezeket a színházból szépen kivezetik. A közönség, a többiek ugyanis meg akarják nézni a darabot. Lesz, akinek tetszik majd, és lesz, aki csalódik, ennyiben kétesélyes ez is, mint a politika.
Nagyot tévedsz.Sok másról is folyik a vita ( az ország helyzetének rontása,a cionista összesküvők beszivárogtatásának tervezése, a haza árulása- a valutaárfolyamok változásának tükrében, stb), az Internacionálé csak azután jön. Az orgiákról még nem is szóltam... :o))
Figyu, nekem eszembe sem jutot, hogy ki fogják fütyülni, erre van valaki, aki napokkal előtte Lehel kürtje néven topikot nyit erről, mint valami próféta.
Te meg szorulsz itt vissza, az előbb még azt mondtad, hogy a beszédéről mondtak véleményt, most már a tevékenységéről. Arról se így mondjanak! Ez egy politikai manőver, bár nem látom az értelmét, ha csak nem az, hogy a jobboldal hülyéinek kell a cirkusz!
Hát tudod, én úgy gondolom, hogy egy olyan pártnak a gyűlésén, akinek parlamenti többsége van, érdemi munka folyik.
Az, hogy irigyled azokat az ételeket, amiket esetleg esznek (egy gesztenyével töltött angolna nem olyan nagyon exclúzív dolog), az egyéni probléma, nem kelkl politikai színt festeni rá.
mit gondolsz, hány állampolgár van arra ráutalva, hogy egy ennyire buta ember, mint te, felhívja akármire is a figyelmét? sőt, azzal használsz, ha nem szólalsz meg, amert ha te hínád fel valamire a figyelmét, bizotsan megerősödne hitében, jól választott, nem ilyen buta ember idolját juttatta közjogi méltósághoz!
Nem értékelték a beszédét, hanem az ünneppel együtt MEGZAVARTÁK! Még el sem kezdte, már fütyültek és hőzöngtek! Semmi olyat nem mondott, ami ezt indokolta volna! Már amennyire hallani lehetett...
"Én is úgy gondolnám, hogy nemzeti ünnep, de Gyurcsány ott akart szólózni, mint politikus.
Politikai beszédet mondott."
Persze miert mit kellett volna neki mondania.Egy politikus mindig politikai beszedet mond. Egy allami unnepsegen is aktualizalva az esemenyrol valo megemlekezest a sajat politikai szandekaihoz.Ez igy van mindenhol es semmi kivetnivalo nincs benne.ez a dolguk. Ha Orban mondja akkor is.
Ha nem politikai beszed lenne akkor eleg lenne felkerni az akademia megfelelo szaktudosat,hogy beszeljen az esemenyrol de ez nem tortenelemora.
Igaz még mindig nem kaptam egyetlen egy értelmes választ sem arra a kérdésemre, miért is ízléstelenség, ha Gyurcsány Ferenc beszédet mond március 15-én?
És megragadsz minden alkalmat, hogy Gyurcsány után rohangálj fütyülővel a szádban és népfelvilágosítsál, vagy azért néha megszeged állampolgári kötelességed?
Hazudol! Még EL SEM KEZDTE A BESZÉDÉT már fütyültek és kerepeltek. Az hogy ő ennek ellenére elmondta, az az ő tiszteletreméltó nyugalmát dícséri. Egyébként én a füttyögők jogát sem vonom kétségbe, a véleményük kifejezéséhez nekik is joguk van. De időben el kell választani! A beszéd UTÁN fütyülhet aki akar. Ez egyébként ugyanaz a bunkó csőcselék, akik a temetőben is fütyültek és kerepeltek. Joggal vetődik fel a kérdés: VAJJON MELYIK OLDALON IS ÁLLNAK AZOK A BIZONYOS LUMPENPROLIK???