Szerintem az a zene, amit hangszerrel és énekhanggal "állítanak elő"... de ha nem hiszed, nézd meg, hogy a Grammy-díjkiosztón milyen zenék nyernek arany gramofont. Bár lehet, hogy mindez neked kínaiul hangzik...
Kiskorúakat, hogy-hogy beengednek arra a szórakozóhelyre? Talán a tinidizsibe jársz 18-21-ig? És hogy iszol, hisz 18 év alattiakat nem szolgálnak ki szeszes itallal. :)))
Az a véleményem, hogy a mi vetitőgépünk megintcsak nagyot mondott...
Ha jobban megnézitek a "170-180 körül" készült képet, szerintem túl meredeken jön vissza a jobb oldali sávba a fenti sebességhez képest...
Szerintem...
A nyakkendős képet hol találom?
Dani!
Úgy beszélsz a 100E km után eladó stiloról, mintha te kerested volna meg az árát, és te is fogod lecserélni...
Holott, majd szépen megfűzöd apucit anyucit, hogy a stiló már túl öreg, stb, és le kéne cserélni...
Aztán lesz egy tök más autótok, és akkor majd az lesz a király, a stiló meg egy rakás fos(végre leesik majd, hogy mire akartak itt sokan rávilágitani)
Tiszta röhej...
Szóval most inkább fűzzed be anyucit, hogy vigye el a gumishoz, cseréltese le a tapadokorongos pirellire,arra a bizonyos 17"-esre, mert dolgod van vele valami kanyarban...
Ha a rockzenéből annyit hallassz ki, hogy "zssssss zsssss", akkor már most maradandó halláskárosodást okozott a tuc-tuc... :P
Kapizsgálom, valamiféle rövidítés lehet, amit nem ismerek. Tipikus. Te tudod mi az, pedig sose dohányoztál és sosem rúgtál be, én meg pont fordítva... :)
Vajon miért jön olyan közel a repülő a kertvárosban, hogy ide hallom a hangját??? Nyitva van az ablak, csukva Tőlem háború is lehet kint, na de akkor is, ez itt nem jellemző.
Sosem cigiztem és sosem drogoztam, ha erre gondolsz. Inni szoktam, de még sosem ütöttem ki magam.
9000CSE!
"A tuc-tuc úgy ahogy van embertől távol álló... Gépzaj, unalmas, monoton fos." Mert a zsssssssss zssssssssss zsssssssssss közben ragadthajdobálás jobb?
IHB? Nem kéne már levágta, hogy az iváshoz van köze.
Embertől távolálló :DDD LOL!!!! Na mondd. Én voltam pár jobb koncerten ahol a leg embertől távolállóbb dolog az volt, hogy valaki a nyakamba cseszett egy pár deci sört. Sztem egy 10000 fős rokkoncerten nem találnának annyi tablettát, meg poros zacsit mint egy 40 fős diszkóban, márpedig ezek biztos beletartoznak az embertelen kategóriába, akármit is értesz rajta (pl jogsi és ész nélkül autókázás? ;) )
A tuc-tuc úgy ahogy van embertől távol álló... Gépzaj, unalmas, monoton fos. Valóban van néhány durvább metal zenekar, amik érdekes dolgokat művelnek... Pl. a Mayhem egyik koncertjén a pódiumon lefejeztek egy marhát, majd a fejét bedobták a közönségbe, 3 ember megsérült. Be is perelték az énekest :PPP Egyébként nem tetszik a zenéjük. Van egy másik együttes, a Dissection, az énekes 10 éve (most szabadult a börtönből, októberben volt koncert Bp-n, sajnos nem tudtam menni, mert őket szeretem) 30 késszúrással megölt egy fekete srácot, aki buzi volt és rá akar nyomulni, neki meg nem tetszett az ilyesfajta közeledés egy azonos nemű lény részéről... :)))
Komolyzenével? :DDDDDDD Bazmeg, te teljesen hülye vagy. A komolyzene az ZENE, ez meg nem. Ergo összehasonlítási alap nincs.