"A csúcsban nincs olyan tempó és váratlan gödör, amit ne lehetne kikerülni nyugisan."
Akkor te még az életben nem vezettél csúcsforgalomban! Rengeteg olyan többsávos főútvonal van, ahol ha betartod a követési távolságot, akkor folyamatosan mennek be eléd, és folyamatosan le kell maradnod a megfelelő távolság miatt. Ilyen esetekben nem biztos, hogy időben látod, ha kátyú van az úton!
Majd ha lesz egy kis tapasztalatod a hétköznapi közlekedésben, akkor tehetsz kijelentéseket róla, csak tudod az ÉLET kicsit máshogy működik, mint ahogy elképzeled.
Már megtanultuk, hogy Stiloval, Alfával sem azon kell aggódni, hogy én meg tudok e állni, hanem, hogy mögöttem mi a helyzet.
1x egy Régi Mazda Xedos 6 jött mögöttünk, mentünk volna ki teherautót előzni, de az útra balról, takarásból kifordult 1 autó. Satu, bementünk a teherautó mögé, Mazda meg a padkán csúszott el...
Ahogy azt ő elgondolta.... majd ha egy nyergesvontató nyomul a háta mögött, akkor elgondolkodik, hogy vajon tényleg csak egy karcolással lesz e több a lökhárítón, esetleg az ablaktorlőt is be kell majd kapcsolni a szétfröccsent agyveleje miatt.
Azt ugye te sem gondolod komolyam hogy a csúcsban, mindenki arra fog figyelni hogy mikor satuzol a Stiloval egy gödör miatt? Ha igen, álomvilágban élsz.
És mint tudjuk, ha valaki más hiszi, az valószínűleg nem úgy van, de minimum, mint a kifejezés is mutatja a szubjektív véleménye, ócska topiaki érvvel alátámasztva.
Ám ha te hiszed, ("szerinted") akkor az az objektív valóság logikailag alátámasztott, megdönthetetlen ténye.
"Ha nem tudom kikerülni a gödröt, akkor megállok, ha kell, hirtelen. Figyeljen a mögöttemjövő, tartsa csak a követési távolságot. Úgyis karcos a hátsó lökös"
Szép gondolat! Csak ha belédcuppannak akkor is ilyen jó kedved legyen. + annak is aki beléd ugrik.
nekem az volt az elso ami feltunt hogy csalen all a kipufogo. tehat nem tokeletes, legfeljebb te gondolod ezt rola. az a kipufogo _nincs szepen_ megcsinalva.
mi az hogy 'nem akartuk kivagni a lokharitot'? ez olyan mintha nem akarnal nagyobb felnit venni hogy beferjen ala a nagyobb tarcsa, es ezert lekoszorulnetek belole annyit hogy beferjen;)
Egyrol beszelunk :) Engem se zavar az _izleses_ optikai rancfelvarras, legyen az akar spoiler, akar krom, akar egyeb. De mertekkel! (Annak ellenere sem, hogy en inkabb a regi de szepen megcsinalt autok hive vagyok). De azert teljes sportfutomu, meg isten-tudja-meg-mi szerintem kicsit tulzas egy csaladi autoba. Ettol nem lesz sportauto.
Hát ez azért elég érdekes, és valóban ízlés kérdése, mármint az optikai tuning. Még egy teljesen széri, családi autót is nagyon fel tud dobni az iylesmi, és danikáék stílója sem ízléstelen, az más kérdés, hogy mondjuk a túl sötét fólia nem jön be nekem (meg a stíló se), de pár ízléses spoiler ide-oda feldob egy autót. Vagy más optikai kiegészítők Nekem pl. a króm a gyengém.
Viszont futóművet vagy motort tuningolni, ahogy danika csinálta valóban értelmetlenség, hiszen az autó így már alkalmatlan az eredeti funkciójára, viszont a kiinduló paraméterek miatt soha nem lesz alkalmas arra, amire a tuninngal szeretné.
Én majd megdöglök egy 17"-es sokküllős kerékért a mazdámra, és meg is engedhetném magamnak, de én megyek évente 70k km-t, enyhén szólva változatos útviszonyok között, erre mind a pluszfogyasztás, mind a kényelem miatt a 17" felni alkalmatlan lenne, és sírva, de egy ballonosabb 15"-ös felnivel járok.
Danika megengedhati magának azt a luxust, hogy nem kell a kocsijára munakeszközként gondolnia, neki ez más pénzéből szórakozás
Ha nem tudom kikerülni a gödröt, akkor megállok, ha kell, hirtelen. Figyeljen a mögöttemjövő, tartsa csak a követési távolságot. Úgyis karcos a hátsó lökös. És hát figyelj, 15 ezret mentünk eddig a QV-val, abból 10et min. Budapesten.
Már a múltkor is mondtad ezt a "azert van kormany hogy hasznaljuk" meg ki lehet kerulni a godroket es amugy is tok jol hasznalhato a 7 centire ultetett auto BPesten. Nno én már tényleg várom amikor napi használatban fogsz karikázni, amikor visz a forgalom es senkit nem erdekel hogy neked a katyukat kellene kerulgetni, tartanod kell a ritmust. NNa az elég vicces lesz:)
Szerintem ha megcsinálsz 1 Suzukit, mondjuk Toora felni, rá új gumi, ültetés, fólia, 2 spoiler, akkor is lesz még vagy 25, ami pont ugyanolyan. :) csak vicc volt. :PP
A kipuff vízmértékkel be van állítva, zsír egyenes. A lökhárítót kivágni nem akartuk, ezért feljebb nem lehetett rakni. És embermagasságból nem látszik az az 1 centi, tehát tökéletes.
Miert is? (Felreertesek elkerulese vegett abszolute semmi gondom nincs a 3 ajtos stiloval). Egy teljesen egyedire megcsinalt suzuki marad tucatauto, egy pontosan ugyan ugy egyedire megcsinalt astra, stilo, akarmi meg hirtelen ko egyedi lesz?
hat ahogy a kipufogoja all, sok minden eszembe jut csak az nem hogy igenyes nem sufnis. ez meg az en velemenyem.
egyebkent a haromajtos stilo formajaval nekem sincs semmi bajom. viszont ahogy tobben jol ramutattak, a stilo az egy tucatauto, meg ha optikailag fel van csicsazva akkor is. az alfa egy picivel exkluzivabb.