Jössz a Fogarasin és mész balra a Vezér útra. Az út közepén fut 1 méteres csík, oda ha behúzódsz már a kanyarodás előtt, akkor szembe és mögötted is tud menni mind2 sáv. Akkor már ki van fordítva a kerék.
Kétlem, hogy 1enesbe raknád ott.
De mind1, nagyrészt igazad van, de van helyzet, mikor nekem van igazam.
Szvsz az aalp stilonál egyik sem csúnyább se kívül se belül. Hogy egyszer dobtatok rá annyit az meg elég, érdekes, mert bár nem olvasom mindíg a fórumot, amikor mégis akkor egyfolytában azt hallom, hogy milyen újabb papucsokat kap a stilo. Tudtommmal egy 17-es felni + 225-ös gumikészlet min 2-300 ezer alapból...
Most már csatlakozok én is azokhoz akik nagyon rémélik hogy a felelőtlen (és erre büszke) magatartásoddal csak magadat nyírod ki (de azt minél elöbb), és nem valami ártatlan családot, családokat.
Igazad van, de én most 1 konkrét helyzetet képzeltem el. Elmagyarázni nem fogom, de van olyan, mikor kifordítva állsz. de Pl. fordulsz be jobbra és Veled párhuzamosan (amelyik útról fordulsz) 1 zebra fut. Mész majd jön a gyalogos. Megállsz. A kormány ki van csavarva, hisz épp fordul a kocsi. Ott mit csinálsz, egyenesbe csavarod. IMIV
Isten ments.Ezek a kis gagyik eleve forgatásra vannak tervezve,Danink széthajtja hamar,de kicsit azért kibir a keze alatt.Elképzelem ahogy hidegen rugdossa a 2 padlot szerencsétlen ocatvia-nak..tartana 2hétig benne a turbo kb.Meg azzal még közveszélyesebb lenne,plusz rosz fényt vetne a többi skodásra,hogy "már ezek is ilyen őrültek".Nemnem,danimester maradjon csak a styillo meg a smarty volánja mögött.
Jahjmá.. Ha pl. beállok 1 keresztbe, ahol már ki van fordulva a kerék, mert fordulok be, ott nem állítom egyenesbe, míg áll a kocsi, hogy aztán induláskor újra elfordíthassam.
Grego!
"hogy ha van évi mondjuk 4-600e-tek"
Stilora költöttünk kb. 500ezret 1x, azt kész, azóta tankolni kell meg cserélni a kopó dolgokat + stab pálcákat.
gyári diag műszer fölakasztva a kocsira, ott a paramétereket ha nézi az ember, akkor kristálytisztán látszik, hogy motorféküzemben is van lambda-szabályzás.
az meg a sima levegőtől ugye nincs, valaminek kell benne lenni.
Télleg vdani, most nem cseszegetésből, de azon még nem gondolkoztál, hogy ha van évi mondjuk 4-600e-tek a kocsi tuningolására akkor abból rádobhattatok volna a stilo árára egy ugyanakkora hitelt, és most nem egy 1,6-os stilo tuningját kéne magyaráznod, hanem kitelt volna belőle mondjuk egy skoda octavia 1.8T rs (6022e ft) 180 le-vel. Igaz, hogy csak egy gagyi skoda, de lehet, hogy jobban gyorsulna. Vagy mondjuk egy seat leon 2.0 R (5960e ft) szintén 180 le-vel.
A menetszél szépen lehűtene mindent...de majd vizsgálom még ezt a kérdést.Lehet,hogy olyan logika van benne,hogy télen fűteni szoktam...de ha hideg a cucc,akkor nincs fűtés,és mivel a kényelem az első,ezért inkább megy a benzin,de legyen meleg? Nem is hülyeség...a 750ben biztos,hogy ha nem meleg a viz és meleget kérek,akkor az állófűtés bekapcsol és melegíti a vizet,vagyis már indulás után pár mp-vel meleget fúj:))
Föutvonalról balra akarsz kanyarodni (majd ha meglesz a jogsi, ha meglesz)és meg kell állni a szembejövő forgalom miatt. Gondolom itt sem érdekel hogy merre áll a kormány.