Hello! Engem a Bounty reklám zenéje érdekelne!! És az új Matáv - Ott lehetsz mindenhol c. reklámban ki az a gitáros néger bácsika, akit a Gáspár Laci után mutatnak???! Ha vki tudja légyszi írja meg! Köszi!!
Ja, a Tic Tac reklámzenéjét nem a Jimmy Cliff énekli?
hello az új bmw 3-as reklám zenéje érdekelne.Néhány másodperces bejátsszás,sivatagszerű területen játszódik,és elsőre vmi zúzós rocknak hallatszik. Legtöbbet eddig a Sport1-en és Sport2-n láttam,reklámzene-adatbázisokban nem találtam meg. előre is thx
Köszi mindenkinek! És ha ott regisztrálom magam, meg is lehet hallgatni?????????Mert tesómék esküvői videójához kellene egy pörgős szám (a mi videónkon a Robbie Williams: Road to Mandalay lett és az szuper- 3 perces!) Valami rövid, ami alá be lehetne vágni három-négy percben az esküvő legjobb pillanatait.
01. Hárem – Balla Eszter, Gallusz Nikolett, Tunyogi Orsi 02. Nyugi – Pain 03. Az otthon itt van – Roy 04. Beatrice – Korda György 05. Másnap – Czerovszky Henriett, Tisza Bea, Tunyogi Bernadett 06. Karaván – Emil. Rulez! 07. Észkombájn – Nagy Natália 08. Grand Hotel – A hét vezér 09. Showtime – Für Anikó 10. Magyar Vándor – Hrutka Róbert 11. Messze még a vége – Somló Tamás 12. Vándorlás – Hrutka Róbert
Sziasztok! Múltkor is itt találtam választ a kérdésemre! Most keresnék egy számot, a rádióban megy és a refrénje valami ilyesmi: "Messze még a vég amíg engem látsz, messze még a vég amíg rám találsz......"" Egy férfi énekli, kellene a dal címe és az énekes, vagy az együttes neve!! Köszi előre is!!
Nemreg volt egy autoreklam, amiben az volt, hogy mindenfele kis mikroelektronikai mutyurok vittek magukkal egy fenykepezogepet, es lefenykepeztek egy autot, ami aztan elment a helyszinrol. Nem tudjatok veletlenul hogy milyen autot reklamozott ez, es hogy mi volt a zeneje?
Szokott menni a TV-ben egy Tic-Tac-kos reklám. Egy buzis fejű gyerek csetel egy csajjal és megírja, hogy a Tic-Tac-ról ismerik majd fel egymást. Nagyon örül, még a mozgólépcsőn is úgy jön le, hogy felül a mozgó "karfára", bal lábait a másikra teszi.
Majd megérkezik egy rétre - vagy hová - ahol 4 c sajnál szintén Tic-Tac van. Végül, hogy milyen faszok voltak mind az 5-en, egy asztalnál felröhögnek.
Ismeritek ennek a zenéjét? Mi a címe és ki az előadója?