Máshol meg Kövér Laca volt Szentmihályi Szabó Péterrel...
Vajon nagyot tévednék, ha azt mondanám: nem is volt olyan polgárkörös kampánygyűlés, amelyen ne lett volna - s épp a legnagyobb érdeklődéssel várva! - újnyilas kampányolójuk, netán egész klubjuk..?
"Elfordítod a fejed, oszt minden rendben van, mi?"
Tudtommal a liberálisokra jellemző a véleményalkotás - és nyilvánítás szabadságának igen csak szélesen való értelmezése. Így nem nagyon értem, hogy miért mondod magad liberálisnak, ha ennyit nem fogadsz el, van egy csomó jelenség, amelyet így kell kezelned: elfordítod tőle a fejed. Ugyanis bármennyire is visszataszító, undorító vagy erkölcstelen - nem sért jogszabályt.
Megint csúsztatsz: a polgári köröket ugyanis hiába nézed - az nem a Fidesz. Vagy te az MSZP-t is a nyugdíjas klubokról, az SZDSZ-t meg a Hit-gyülekezétéről ítéled meg?
Igazolhatóan hazugság például az az állításod, hogy a Fideszt ellenfelei mosták össze a Demokratával. Igazolhatóan (elég egy-két polgárkört megnézni) hazug az az állításod, hogy Bencsiknek nincs befolyása...
Különben meg: ha az "MSZP-SZDSZ véleményformálói" képesek voltak elérni, hogy a Fidesz által egyébként utált Demokratában minden héten legyen valami interjú, fotó valaki fideszes főganéval, akkor be kell látnod: harcotok reménytelen. Adjátok föl...
... meg hogy OVi oldalán Bencsik szabjája fityeg, Pálinkás és Pokorni a Demo szülinapján bokáztak a náci zenekar muzsikájára, a megszűnt éjjeliedényben kotorásztak "nemzeti gondolatért"...
Ebben sok igazság van*, és meglehetősen kényelmetlen. Éppen ezért kérdezem, hogy miért kell ezen túl még hazudni, csúsztatni is?
1. Ugyanis Fidesz tett néhány hibás lépést, de aztán az MSZP-SZDSZ véleményformálói követtek el mindent, hogy összemosódjunk a demokratával. (Érthető okokból, de gusztustalanul.)
A zsákutcában legutóbb Schmitt Pál turnézott, Pokorn és Pálinkás csak azért volt ott velük párszor, hogy jelezze : a Szövetség fontos kulturális értéke Bandita és SzSzP. :)
P+P szerint szükség van erre a hangra és sok olyan fontos kérdéssel is foglalkoznak, amit az öncenúra egyébként elnyomna.
Miért volt fontos megírni a Teller Ede hamisított levelét?
Bízom benne, Izraelben értelmes politikusok vannak.
Amit meg az Izraelből Magyarországra látogató politikusok kijelentéseihez hozzá tudok tenni: A média azt emel ki belőle amit akar.
Azt hiszem, még a Horn kormány idején volt hogy a déli krónikában bemondtak valami eszement őrültséget az Antall kormánnyal kapcsolatban. Akkor egy délutánra rendkívül megharagudtam a zsidóságra. De csak 10 óra hosszat haragudtam rájuk, mert hírt kaptam, hogy az Izraeli nagykövet rendkívüli szót kért az esti tévé híradóban, és cáfolta, meghazudtolta a déli krónikában elmondottakat.
Azóta is röstellem, hogy felültem a médiának.
Belső ellenzék már van, ugyanis amikor észrevette az illető, hogy egyelőre betöltetlen, azonnal regisztrálta magát ezen a néven, így aztán övé lett a poszt.
Hi, egy örökös ellenzékit nem rúgnátok ki páros lábbal onnan? Hi, még a végén én lennék annak a pártnak a sírásója:-))) Nem venném a lelkemre, ha felszámolódnátok:-)))