Új fejlemény az ügyben, hogy lehúztam mind a 3 vezetéket az útszakaszjeladóról, és vidáman ment a gép, még hibát se jelzett. Így nagy valószínűséggel a 16-os jeladó se zavarja majd össze, ezért most:
Hát az van, hogy van egy c20ne moci 6-os jeladóval, LCD-vel, meg egy c20xe BC-vel. Namost a BC meg asziszi 16-os van benne, és pl 40km/h-ig L/h-ban méri a fogyasztást, utána meg 40l/100km-nél kiakad, ha odalépek. Ezért gondoltam két lehetőségre:
1. Szerzek 16-os jeladót, az LCD-t átállítom, és a BC meg jó lesz. Kérdés, hogy mit szól a 16-os jeladóhoz a Motronic 1.5, mivel a x20xe-ben azthiszem Motronic 2.5 van, a jeladóból meg egyik vezeték belemegy a Motronicba. Szerintetek menne 16-ossal? Ma akarom kipróbálni, hogy a jeladórol lehúzom a kábeleket, ha megy anélkül is a motor (persze az LCD és BC gondolom nem), akkor talán nem számít, hogy 6-os vagy 16-os jelet kap a Motronic.
2. Veszek egy Astra F MID-et, mert ha jól tudom az Astra F-ekben 6-os jeladó van. Nomeg annak a BC-je bármire programozható. Meg találtam egy leírást, hogy a Check Control és a BC vezetékeiből mit hova kell kötni rajta. Aztán egybe lesz a BC? meg a CC.
Kár, hogy a 16-osod nem eladó. Ráadásul nekem úgy kéne, hogy kipróbálom, aztán ha megy minden, akkor kell. Addig meg a 6-ost se akarom kidobni. Újonnan sajna 10.000 HUF.
8-as? Olyat nem raktak Kadettba tudomásom szerint. ha minden igaz, akkor c20ne-ben 6-os, c20xe-ben 16-os van. 8-assal csak az Ascona C, Omega A, Senator B rendelkezik. Ha jól tájékoztatott egy weboldal. Nekem meg 6-os van, és 16-os kéne...
ugye nem a BC hez akarod hasznalni a 16os jeladot ????
mert a kadett lcd hez meg jo ... de az astra bs hez nem a kadett lcd egyébként 6os és 16ossal is müködik van benne egy kapcsolo ... de az astra bc csak 8assal
felejsd el, a c20ne-be használhatatlan. tegyél be egy 264-284 fokos dblias vagy schrick tengelyt
DIS gyujtásos/ M2.8-as, elosztó nélküli Astra GSI 16V-hez való EDS chip eladó (powercap, sportlégszűrő és sportkipufogó kell hozzá) nem tudom hány LE, de sokkal jobban megy tőle. 25 ezer Ft, beszerelés megoldható Tel: 06-70-611-2277
no meg lesz egy Vmax féle allithato benzinnyomas szabajozo is benne
nagy intercooler és hogy vizhütő mi lessz azt meg nem tom lehet bele aplikalom a calibra turbojét de lehet valami mas kerül be kár hogy az astra 200Ts hütöje nem rendelhetö itthon :(
szerintem nekem müködött volna a turbo csak biztos akarok lenni
és inkabb felujittatom
már majdnem teljesen szétszedtem a motort
csak a vezérlés + olaj pumpa + hengerfej van rajta
a hengerfej marad is
de találtam egy kis hibat a motorban hogy az isten verje meg :(
van egy kis javitas a blok on az olaj teknö egyik rögzitö csavarjat valoszinű vagy bele törték vagy tulhuztak a csavart és ott szét van repedve elég rondan van megcsinalva de szerintem ha ezt rendbe rakom akkor nem lesz vele gond
egyébként igy hogy már szétszedtem
tényleg jo állapotban van kivéve ezt a kicsi hibat
valos 120e km van benne
az enyém varhatoan marcius végére bekerül a gépbe reményeim szerint
[image1]
[image2]