Keresés

Részletes keresés

kizsgé Creative Commons License 2005.02.26 0 0 156
Palcsó Tomi, Boogie és ma tetszett ( mint hölgy korábban is) Kovács Tímea.
Előzmény: laka04 (155)
laka04 Creative Commons License 2005.02.26 0 0 155
És ki(k) a nagy kedvenc(ek)?
Előzmény: laka04 (154)
laka04 Creative Commons License 2005.02.26 0 0 154

Ja, nálatok ilyen program a Megasztár? Akkor bocs, nem zavarlak! És bocs, ha megsértettelek azzal, hogy azt mondta, hogy nekem nem tetszik a Megasztár!

"Szóval, mi a helyzet nálunk?"

Na, ezt nem értem. :)

Előzmény: kizsgé (153)
kizsgé Creative Commons License 2005.02.26 0 0 153

Hogyne jönnék arany barátom, de mozs' megyen a Megasztár és az nálunk családi prpogram. Itt ülnek a rokonok, a szomszédok kis sámlin, amit hoztak maguknak...

Szóval, mi a helyzet nálunk?

Előzmény: laka04 (152)
laka04 Creative Commons License 2005.02.26 0 0 152
Ma nem jössz beszélgetni?
Előzmény: kizsgé (150)
laka04 Creative Commons License 2005.02.26 0 0 151

Kellemes napot!

Ezen a hétvégén is megvolt a maratoni alvásom, röpke 13 óra, így megint friss vagyok.

Hajrá KÖTŐ!

Előzmény: kizsgé (150)
kizsgé Creative Commons License 2005.02.25 0 0 150
Jó éjt, holnap folytatjuk!
Előzmény: laka04 (149)
laka04 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 149

Köszi a beszélgetést, én megyek, mert nagyon álmos vagyok!

Helló!

Hajrá KÖTŐ!

Előzmény: laka04 (148)
laka04 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 148

Én is elég régóta vagyok Schalkés, 8 éve, bár én még 1987-ben halvány gondolat sem voltam. :)

Azt a mindenit! Ennyi cuccot! Bár 18 év alatt érthető. Voltál már kint Bayern meccsen? Én még hozzád képes kispályás vagyok, mert nekem még csak egy télikabátom, kabátom, 5 mezem, táskám, 2 pulóverem, tolltartóm, sálam, sapkám, hajráfom, ami Schalkés.

Mennyi emberrel találkozol Te. Bár igazán megvallva nem nézem/néztem túl sokat a Megasztárt, mert tőlem távol áll a popzene, inkább a rockot szeretem, mint például, Moby Dick, Tankcsapda, Prosectura, stb... Nem tudom, hogy ismered-e ezeket az együtteseket?

Előzmény: kizsgé (147)
kizsgé Creative Commons License 2005.02.25 0 0 147

1987 óta. A Liverpoolnak pedig 1980 óta( de a bayern közelebbi csapat, ezért is közelebb áll hozzám :o))  )

A drága feleségem csináltatta nekem. Egyébként van ágyneműm, nyakkendőm, mellényem, sporttáskám, pólóm, mezem,tollam, bögrém, poháralátétem stb, ami Bayernes...

Igen, ő aAz az Evelyn.

Úgy kerültem, hogy 1984-ben "Menotti"(Józsi bá) valamilyen kerületi iskolák közti bajnokságban felfezte benenm a zseniális bekket és két fagyiért ( na meg egy füves cigiért, ami szakállasan nyújtott át nekem- bocs, de a szerencsétlen Semjén butaságát nem tudom kihagyni, annyira elképesztő) leigazolt a KÖTŐBE. Aztán itt ragadtam, pedig hívtak a Csepelbe is- de itt akkor jobb volt a CSAPAT.

g

Előzmény: laka04 (146)
laka04 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 146

Ekkora Bayernes vagy? Mióta drukkolsz a Bayernnek?

Evelyn az a Megasztáros Evelyn?

Tényleg, Te hogyan kerültél a KÖTŐbe? Mert gondolom akkor sem volt híresebb csapat a mainál. És miért nem Csepel SC-be mentél? Akkoriban a Csepel SC még úgy virágzott, hogy az nem igaz.

Előzmény: kizsgé (144)
laka04 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 145

Természetesen nem von le semmit az érdemeidből. Akkor már a '80-as években is erős középcsapat colt a KÖTŐ, tehát nem nagyon változott semmi.

"De most, mint a főnix feltámadtam és kábítalak Benneteket ( nem vagyok szakállas és nincs füves cigim sem...) :o)  Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni!!"

:))

Előzmény: kizsgé (143)
kizsgé Creative Commons License 2005.02.25 0 0 144

Örülök, hogy fel tudtam pörgetni a topicot. Régen még a lányokkal tudtam ugyanezt...  :o))

Mindegy Evelyn üdvözöl Titeket..

Ez meg a gratuláért jár ( megfogyva bár és törve is..)

kizsgé Creative Commons License 2005.02.25 0 0 143

Laka 141 és 142:

Igen, az ifiben játszottam ( remélem,ez nem von le érdemeimből...)  :o)

velük nyertük meg a bajnokságot.

Jó erős középcsapat voltak, a mezük talán olyan, mint a miénk.

Igen, ők játszhattak a "füvön"-remélem, nem érti senki félre ( még  szakállas bácsikák se voltak a környékünkön):o))

Később ( talán már 1987-88-ban) mi is tarthattunk edzést is a füvesen.

Nem kerültem fel, mert 1988-ban, érettségi után elvittek katonának , majd 1990-ben megkezdtem tanulmányaimat az ELTE Állam-és Jogtudományi Karának Esti tagozatán.

De most, mint a főnix feltámadtam és kábítalak Benneteket ( nem vagyok szakállas és nincs füves cigim sem...) :o)  Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni!!

Előzmény: laka04 (141)
laka04 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 142
Azért szépen pörög a topic, hála neked, kizsgé! Mielőtt nem voltál, Csülök, GEdevil10, és én 81 hozzászólást tudtunk létrehozni majdnem egy félév alatt, de amióta idejársz, két nap alatt eddig 62 hozzászólás volt. Ez szép azért!
Előzmény: laka04 (141)
laka04 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 141

Ja, szóval Te az ifi csapatban játszottál? :-O Én azt ihttem, hogy a felnőttben játszottál.Hoppácska. Azért a honlap történelmi részlegében az ifi csapatról szóló történelmi rész nagyon menő lesz. Én már látom szemeimmel.

Akkor viszont újabb kérdések:

1. A felnőtt csapatról tudsz valamit? Hogyan szerepeltek? Milyen volt a mezük? Ugyanolyan, mint a tiétek? Ők a füves pályán játsoztak?

2. Késöbb felkerültél a felnőttbe vagy már nem?

Micsoda véletlenek egybeesése. Utólag is boldog szülinapot!

Hajrá KÖTŐ! És éljen az összes KIKÖTŐS ezen a földön!

Előzmény: kizsgé (139)
laka04 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 140
Ezt tőled azért nem kérdeztem, mert a foci.hu-s Schalkés topikba is a látogatók többsége, 16 éves, ehát korombeli. Például, ezstikahn, ProtUs, pánki, és jómagam, tehát abból következtettem, hogy nem zavar, mivel velük is jól el tudsz beszélgetni. De azért megkérdezem: Nem zavar, hogy ilyen fiatal vagyok? ;-)
Előzmény: GEdevil10 (138)
kizsgé Creative Commons License 2005.02.25 0 0 139

Nem zavar, sőt...

Nem csak a csapattól függött, hanem attól is, hogy mondjuk -hazai meccs esetén- a"nagyok" előttünk vagy utánunk játszottak-e.

Általában kb. 15-20- néző mindig volt.

Laka! Nagyon szép gesztus volt Tőled, hogy pont a 35.születésnapomon nyitottad a topicot ( csak most vettem észre):O9

Éljen Laka, CSB és a  KÖTŐ!!!!

KÉK FEHÉR ISTENEK!!!

Előzmény: laka04 (137)
GEdevil10 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 138

" Már akartam kérdezni, hogy Táged zavar az, hogy mi ilyen fiatalok vagyunk? "

Érdekes,ezt tölem még soha nem kérdezted !

Előzmény: laka04 (137)
laka04 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 137

Végülis jogos. Akkor úgy kérdezem, hogy mennyi volt egy otthoni, gyengébb csapat, mondjuk egy középcsapat elleni meccsen, mennyi egy otthoni második ellen, és egy otthoni kieső csapat ellen?

Már akartam kérdezni, hogy Táged zavar az, hogy mi ilyen fiatalok vagyunk?

Előzmény: kizsgé (136)
kizsgé Creative Commons License 2005.02.25 0 0 136

Attól függött ( ha én megszerveztem az osztálytársaimat, akár ezren is :o))  ), hogy kivel, hol és mikor játszottunk.

Voltak ilyen drukkereink ( bár ennyire lelkesek nem), de akkor azok az idősebb korosztályból kerültek ki...

Előzmény: laka04 (135)
laka04 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 135

Ja, és még lenne egy kérdésem. Úgy átlagosan mennyien voltak kint egy meccsen? Voltak olyan törzsdrukkerek, mint mi?

Előzmény: laka04 (134)
laka04 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 134
Még, ha visszajössz a klubhoz, lehet, hogy csapattársak leszünk. Mert Béres mester mondta, hogy lemehetek majd én is edzeni, ha jobb idő lesz. Ugyanis én kapus vagyoka suliban is a házibajnokságon. De ez még csak a távoli jövő, ez még egyáltalán nem biztos.
Előzmény: laka04 (133)
laka04 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 133

Hello!

Hogy telt a napod? Én egy picit túl sokat gyúrtam ma tesin, ezért fájnak a kezeim.

Nagyon érdekes a mez. Piros... Ez benne a legérdekesebb. Kép véletlenül nincs róla, vagy esetleg nem maradt meg a mez?

Szerintem a hátós salakos pálya is jó, most ott szokták játszani az edzőmeccseket, meg a meccseket, maikor olyan rossz idő van, mint most. Akkor el lehet mondani, hogy rengeteget fejlődött a pálya az utóbbi 20 évben, ami nagy szám, hiszen a focipályák többsége inkább leamortizálódott az utóbbi időben. A mostani fedett tekepályát ha jól tudom a Pénzügyőr bérli. Szegény öcséd meghalt? Márha szabad ilyet kérdeznem. Őszinte részvétem! :(

Előzmény: kizsgé (132)
kizsgé Creative Commons License 2005.02.25 0 0 132

Nekünk volt egy piros, egyfehér-kék vastagabb csíkkal, ill. egy teljesen kék, fehér csíkkal,ami vékony volt.

Hasonlóan,bár 1984-ben még nem volt kész teljesen a füves pálya.Sőt akkor is, amikor készen volt a meccseket a salakoson játszottuk.

A klubhelység nem volt így kiépítve, a hátul található teke pálya még szabadtéri volt, kézi irányítású ( ez azt jelenti, hogy szegényöcsém-nyugodjon békében- amikor lejött velem edzésre, akár 30-50 Ft-ot is megkereshetett azalatt, amíg én edzettem azzal, hogy állítgatat a bábukat...

Természetesen megjelenhet, azért mondom el.

Hajrá Kikötő!!!

Előzmény: laka04 (131)
laka04 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 131

Kikötős gólokban gazdag, szép napot kívánok!

kizsgé: Adódott egy-két újabb kérdésem:

1. Milyen mezben játszottak a '80-as években?

2. Ugyanúgy nézett ki a pálya, mint most?

3. És ügye megengeded, hogy amit itt elmondasz, az majd olvasható legyen a honlapon? Mert nem szeretném, ha beperelnél. :)))) :o)

Csülkösbableves Creative Commons License 2005.02.24 0 0 130
Lenéztünk az edzésre, sajnos a pólóról, még semmi hír, de gondolom idővel meglesz.
laka04 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 129

Jelentés a honlapról:

Elkezdtük a honlap alapjainak a készítését, és szerintem április elejére készen is lesz a honlap fele 3/4-e. Akkor, ügye vállalnál interjút? És, ha még megkérhetnélek arra, hogy, ami eszedbe jut a régi csapatról, akkor azt jegyezd fel valahova, mert nagyon fontos lehet a honlap történelmi részlegében. És, ha Te is benne vagy, akkor megbeszélhetnénk egy találkozót, jó? 

laka04 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 128
De azért még itt is kísértek! :))
Előzmény: GEdevil10 (126)
laka04 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 127
Itt vagyok, Csülök szerintem ma már nem jön, de én itt vagyok. A foci.hu-n megy az élet, ha akarsz, gyere oda, mert egy épp mnost igazolt KÖTŐssel dumálunk. Ja, sajnos nem tudtunk beszélni rólad Béres Zoli mesternek, mert sietett el, de majd kedden egy hosszabb beszélgetésre készülünk vele.
Előzmény: kizsgé (125)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!