Kopogtatnak a szőke nő ajtaján. A nő kinyitja és látja, hogy egy csukjás fazon az kaszával a kezében. - Szia én Kata vagyok! És te ki vagy? - Én a halál vagyok, és érted jöttem!! - Értem?? - Érted! - Nem értem...
Egy nap a szőke nőhöz bekopognak. Az ajtóban álló férfi megkérdezi a nőt: - Akar JEHOVA tanúja lenni? Mire a szőke nő: - Hagyjon! Én nem láttam semmit.
A félig szétmarcangolt piroska kérdőre vonja a nagymamának öltözött Stirlitzet: - Ez most vicc, vagy komoly?? - Komoly! - harap bele még egy nagyot a nagyi - Jó, mert viccnek kicsit durva lenne...
A Luki mondta a múltkor, hogy rám akadtál itt a fórumon. Most nekem is sikerült elcsippenteni téged. Bazzeg nem semmi topicokban nyomulsz, egyből rád ismertem...
u.i:Hp is üdvözöl (Kalandra fel! Lányok!Túró, csoki!)
Ez a topik egyre rosszabb, sőt lassan felülmúlja a felülmúlhatatlant: Önmagát.... - gondolta Stirlitz, miközben nyuszifogaival lemetszette a következő szeletet Piroskából...
Piroska: -Nagymama, miért olyan nagyok a füleid? -Hát hogy jobban magamra tudjam hinteni a finom afrikai port, amit hoztál. -De nagyi én nem hoztam finom afrikai port. -Akkó kabbe!!!- mondta az elefánt és kimászott a gyufásdobozból.
Piroska:
- Nagymama, miért olyan nagyok a fogaid?
- Hogy meg tudjam rágni a répát, amit hoztál.
- De nagymama! Én nem hoztam répát.
- A francba, ez nem jött össze... - szólt a nyuszi és kimászott az ágyból.
- Nagymama, miért ilyen nagy a füled? - Piroska, most nem érek rá. - ...és, és Nagymama, miért ilyen nagy a szemed? - Piroska, nem érted, hogy hagyj békén? - és... Miért ilyen nagy az orrod? - Piroska... MENJ MÁR INNEN AZZAL A NAGYÍTÓVAL!!!!
Megy a vadász az erdőben, egyszercsak a közelben sírdogálást hall. Odamegy és lám, Piroska kuporog egy fa tövében és keservesen sír.
- Szervusz Piroska! Hát téged mi lelt? Miért sírsz itt egyedül az erdő közepén? - kérdi a vadász.
- Á, ne is tessék kérdezni - mondja Piroska hüppögve - apám iszik, anyám ver, a nagymamám megbetegedett, és éppen neki vittem volna egy kis kalácsot a kosárkámban, amikor itt az erdőben elém toppant az a csúnya, gonosz farkas, elvette a kosárkámat és letépte a ruhácskámat! Brühühű...
- Ej, ej Piroska, ez ma nem a te napod! - mondta a vadász közelebb lépve, és komótos mozdulatokkal elkezdte a sliccét kigombolni...