Keresés

Részletes keresés

komórka Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1241
Ezek közül volt a 350-ben egy pár!
Előzmény: fijuvagyok (1239)
Selket Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1240
Pestós csirke

 

70 dkg csirkemellfilé

só, bors

2 ek. liszt

3 ek. olívaolaj

3 dkg vaj

fél deci vermut vagy bor

2 dl tejszín

 

Pestóhoz:

4 dkg fenyőmag

4 dkg friss bazsalikomlevél

1 gerezd fokhagyma

2 dkg parmezán

1 dl olívaolaj

só, bors

 

A pestóhoz közepes erősségű tűzön aranyszínűre pirítom a fenyőmagot. A turmixgépbe tépkedem a bazsalikomot, belereszelem a fokhagymát, a parmezánt, és a fenyőmagok felét. Teszek bele sót, borsot, olívaolajat, és összeturmixolom az egészet.

A csirkemellfiléket 3x1 cm-es csíkokra szabdalom, és beleszórom egy keverőtálba. A liszthez sót, borsot teszek, meghintem vele a csirkét, aztán kicsit összeforgatom őket.

Gyenge tűzön összeolvasztom a vajat az olívaolajjal. Aztán közepesre tekerem a lángot, és kb. 5 perc alatt megsütöm a csirkét. A megüresedett serpenyő alatt felerősítem a lángot, és óvatosan beleöntöm a bort. Megvárom, amíg elpárolog belőle az alkohol, majd lejjebb csavarom a lángot közepesre, és visszateszem a csirkét. Rájuk kanalazom a pestót, hozzájuk öntöm a tejszínt, és a hússal összeforralom. Ha kell, megsózom és megborsozom, majd rászórom a maradék fenyőmagot.

4 adag lesz belőle.

 

Na, ennyivel is kevesebb hiányzik.

 

Előzmény: fijuvagyok (1239)
fijuvagyok Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1239

Ezek nincsenek a 350-ben. Mazsolázzál belőle. Szerintem mi bármelyiket szívesen fogadjuk.

 

 

ANANÁSZOS LENCSETÁL

ANANÁSZOS LEPÉNYEK

ÁZSIAI MOGYORÓS ROSTÉLYOS

BROKKOLIS PENNE

CAMPARI-ZSELÉ MÁLNÁVAL

CITROMKRÉM

CITROMOS SERTÉSRAGU FÜSTÖLT TARJÁS KELBIMBÓVAL

CITROMOS SPAGETTI

CROSTINI

CUKKINIS MAKARÓNI DIÓS-OLAJBOGYÓS SZÓSSZAL

CURRYS SALÁTA FÜSTÖLT PULYKACOMBBAL,SZŐLŐVEL ÉS MOGYORÓVAL

CSIRKÉS KUSZKUSZ MOGYORÓVAL ÉS ASZALT SÁRGABARACKKAL

CSIRKESALÁTA ANANÁSSZAL

______DANIEL SÜLT LAZACA

DIÓS RÉTES

________DIÓS SAJTKRÉM CROSTINIHEZ

ENDÍVIASALÁTA KÉKSAJTTAL, KÖRTÉVEL ÉS DIÓVAL

________EPER ASZÚMÁRTÁSSAL

EPER MÉZES KRÉMMEL

EPRES MADÁRTEJ

ERDEI GYÜMÖLCSÖS KEHELY

FARFALLE ALFREDO-MÓDRA

FEHÉR BABOS KÉRM CROSTINIHEZ

FÜSTÖLT LAZACOS SALÁTA ZELLERES ALMÁVAL

FŰSZERES SÁRGABORSÓLEVES

GAZPACHO

GOMBÁS CSIRKE DIÓS RIZZSEL

GÖRÖGDINNYEFALATOK FETÁVAL

HALTEKERCS MEXIKÓI KUKORICÁS BABBAL

HARCSA FRANCIA ZÖLDSÉGRAGUVAL

JOGHURTBAN SÜLT CSIRKECOMBOK SÁRGARÉPÁS GALUSKÁVAL

JOGHURTOS PANNA COTTA

KACSAMÁJAS KRÉM MAZSOLÁVAL CROSTINIHEZ

KARCSÚSÍTOTT SZTROGANOV-CSIRKE SPAGETTIVEL

KÁVÉS CSOKIKRÉM

KÖRTE MAZSOLÁS-LEKVÁROS TÚRÓKRÉMMEL

KUKORICÁS PALACSINTA KARAMELLIZÁLT LILAHAGYMÁVAL

LENCSEKRÉMLEVES ROPOGÓS SONKAFALATOKKAL

MAJORANNÁS MÁJRAGU ALMÁS PALACSINTÁVAL

MANDULÁS PUSZEDLI

MAROKKÓI CUKKINISALÁTA

MEDITERRÁN KRUMPLISALÁTA

MELEG VARGÁNYASALÁTA JUHSAJTTAL

__________MELEGSZENDVICS MOZZARELLÁVAL, SONKÁVAL ÉS RUKKOLÁVAL

MENTÁS HÚSPOGÁCSÁK KÖMÉNYES JOGHURTTAL

MENTÁS NARANCSDESSZERT

MÉZES KARAMELLITAL

MOJITO-HAB

MOZZARELLAGOLYÓK BAZSALIKOMOS ÖNTETTEL

MUSTÁROS BORJÚKARAJ SÜLT PARADICSOMMAL

NARANCSOS MÁLNASALÁTA

NARANCSOS MUFFIN

NUTELLÁS TURMIX

PADLIZSÁNOS PIZZA

PAELLA

PARADICSOMOS KAGYLÓLEVES

PENNE BRANDYVAL ÉS MÁRVÁNYSAJTTAL

PENNE SOKFÉLE SAJTBÓL KÉSZÜLT MÁRTÁSSAL

PENNE SÜLT ZÖLDSÉGGEL ÉS CSIRKÉVEL

PESTÓS CSIRKE

____________PIZZAMÁRTÁS

____________PIZZATÉSZTA

PÓRÉHAGYMÁS PIZZA

PROVANCE-I PÓRÉHAGYMA

RAKOTT KRUMPLI TURBÓ TEMPÓBAN

RAKOTT PADLIZSÁN

RIZSTÉSZTA WOKBAN SÜLT FOKHAGYMÁS TENGER GYÜMÖLCSEIVEL

ROPOGÓS BUNDÁJÚ CSIRKECOMBOK

SAJTKRÉMMEL TÖLTÖTT ASZALT SZILVA SZALONNABUROKBAN

SÁRGARÉPA-SALÁTA NARANCSOS PARADICSOMÖNTETTEL

SNIDLINGES KELKÁPOSZTA-SALÁTA FOKHAGYMÁS PIRÍTÓSON

SONKÁS-RUCCOLÁS PIZZA

SPAGETTI FÜSTÖLT LAZACCAL ÉS ÉDESKÖMÉNNYEL

SPENÓTOS LASAGNE

SPENÓTSALÁTA CSIRKÉVEL ÉS GORGONZOLÁS KRUTONNAL

SÜLT CSIRKEMELL CURRY-S LENCSEMÁRTÁSSAL

____________SÜLT FETA KAPRIBOGYÓS SALÁTÁVAL

SÜLT TÚRÓPUDING

SZÉLES METÉLT GOMBÁVAL, CSIRKÉVEL ÉS TÁRKONYOS PEZSGŐMÁRTÁSSAL

SZŐLŐS SÁRGARÉPA-SALÁTA

TABBOULEH

TARJASZELETEK ROZMARINGOS KÖRTÉVEL

TASAKBAN SÜLT SERTÉSKARAJ ALMÁS-NARANCSOS KÁPOSZTÁVAL

TEJSZÍNES RÁKLEVES SZERECSENDIÓS PIRÍTÓSSAL

TOBLERONE-KEHELY

TONHALAS-TEJFÖLÖS PIZZA

TÚRÓFAGYI PIROS ÖNTETTEL

VAJBAB TONHALAS-KAPRIBOGYÓS ÖNTETTEL

VANÍLIÁS SÜLT BARACK FAGYIVAL

VICHYSSOISE SAJTOS OSTYÁVAL

VÖRÖSBOROS PULYKA PETREZSELYMES-FOKHAGYMÁS KRUMPLIVAL

ZELLERES KRUMPLIPÜRÉ

 

 

Előzmény: dolinka (1238)
dolinka Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1238

Sziasztok!

 

Eddig még nem írtam ide, de most gondoltam hozzászólok. Mint 1. és 3. könyv tulajdonos szívesen közreműködöm a receptek bemásolásában, de ezt a karitatív tevékenységet csak munka mellett tudom végezni :))))

Melyik receptet szeretnétek elsőként? Holnap beírom :-) Aztán lassan a többit is.

d.

Zitka Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1237
Mijjjen sütőport használsz, kolléganő? :-) Szerintem 12-13 g. A droetker 12, a váncza 13g.
Előzmény: nemisbéka (1229)
fijuvagyok Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1236

Háááááát!

A 350 Stahl-recept listájával összehasonlítva kb. 90 recept nincs meg a 2. 3. könyvből.

 

Ki fogja ezeket ide bemásolgatni????

 

edinacs2 Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1235

Szia!

 

Márvány sajt = Rokfort. Vagy kék sajt. Így gondolom már ismerős. :)

Előzmény: brunyi (1228)
Lénike Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1234
köszönöm.
Előzmény: fijuvagyok (1233)
fijuvagyok Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1233

VANÍLIAKRÉMES ALMA

 

Hozzávalók:

1 és fél kg meghámozott, kivájt magházú savanykás rétesalma
10 deka vaj
21 deka cukor
1 kettéhasított vaníliarúd
3 tojás
2 tojássárgája
3 deci tejszín

Elkészítés:

Előmelegítem a sütőt 220 fokra (gázsütőn ez 7-es fokozat).

Az almákat négybe vágom. A vajat egy lábosba mérsékelt tűzön felhevítem, és ha már forró meg habos, beledobom az almát. Kb. 10 perc alatt aranyszínűre párolom, aztán rászórom a fele cukrot, és addig főzöm tovább, amíg a cukor karamelles nem lesz. Közben időnként megrázom az edényt, amivel megmozgatom az almát meg a cukrot, hogy a cukor oda ne kapjon.

A vaníliarúdból kikaparom a magokat. A tojásokat és a tojássárgákat egy közepes tálba kézi habverővel összehabarom, majd fakanállal hozzákeverem a vaníliarúd illatos belsejét. Hozzáadom a maradék cukrot meg a tejszínt, és kézi habverővel addig verem, amíg össze nem áll a keverék. Ezt ráöntöm az almára és a sütőformát beteszem a meleg sütőbe.

Az almakrémet kb. 35 percig sütöm, hogy a teteje megemelkedjen, és aranyszínűre piruljon. Ekkor kiveszem a sütőből, és tálalás előtt kb. 20 percen át hűlni hagyom. 4-

 

6 adag lesz belőle.

Előzmény: Lénike (1230)
biii Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1232

sQt! itt az oldalon is megtalálod a receptjét, amit idemásoltam:

 

Süssünk valamit
BÉKÍTŐ KIFLIK

Hozzávalók:

2,5 deci tej
12 deka puha vaj
1 csomag szárított élesztő  (ehelyett én sima élesztQt használok. ezzel jobb lett)
10 deka cukor
62,5 deka liszt
2 nagy tojás
1 kávéskanálnyi só

 

vmit elrontottál ha sütöport raktél bele :-)

Előzmény: brunyi (1228)
biii Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1231

én a békitökiflit  azóta sütöm amióta elhagzott a receptje a müsorban, de SÜTÖPOR NEM SZEREPELT SOHASEM A RECEPTBEN!

teháta  békitQkilfi egy élesztQs kifli, sütöpor nélkül

Előzmény: brunyi (1228)
Lénike Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1230
leírnátok nekem, hogyan kell csinálni a vaníliás almát? kerestem, de lehet, hogy nem voltam elég figyelmes.
köszke.:)
nemisbéka Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1229

Sütőpor=7 gramm (egy zacsi).

 

Férj mazsolafüggő? :)))

Előzmény: brunyi (1228)
brunyi Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1228

sziasztok!

eloszor is, eddig csak olvastalak Tieteket, illetve a recepteket gyujtogettem, de most szombaton elhataroztam, hogy ki is probalok nehany receptet. :))

szedres-bananos reggeli: szedret nem kaptam, csak erdei gyumolcs mixet, de igy is nagyon finom lett

csirkemell petrezselymes erdei gombaval: szaritott gomba (nem talatam) es feherbor ("mulatni nem tudok" mivel jon 2. babank:))" nelkul keszitettem. feherbor helyett husleveskockabol keszitett lével ontottem le. az alu-papiros leiras a receptben egy "kicsit kinai" tunik. de nagyon, de nagyon finom lett. (30percre raktam a sutobe a biztonsag kedveert:) ; es krumplipurevel adtam.

Lachmacum: finom, de szamomra egy kicsit szaraz volt, legkozelebb salataval fogom talalni. a dio jellegzetes izt ad. (en kihagytam a chilipaprikat)

bekito kifli: vasarnap csinaltam el is fogyott mind. :)
??? ennel lenne egy kerdesem: Mo-on hany gram a sutopor? mert nekem egy kicsit kierzodott a kiflikbol. lehet feladag is eleg lenne?
+ferj otlete legkozelebbre mazsolat is beletenni:))

Vaniliakremes alma
nagyon, de nagyon finom!!!!! es hamar meg van.
??? melyik alma a retesalma? en Royal Gala-bol csinaltam.
+ferj otlete legkozelebbre mazsolat is beletenni:))

meg ezek a receptek vannak ezen a heten musoron:
-Spenotos bundaban sult csirkemaj paradicsomszoszban (maj helyett pulykamell lesz)
-marvanysajtos teszta: a marvanysajt milyen jellegu sajt?
-toltott karaj sult banannal

mindegyik recept felkerult a kivansagos listara:)))

masodik pedig , meg egyetlen musorat v konyvet (csak konyvboritot az interneten) nem lattam. mar nem is tudom, h jott az otlet a receptjeit gyujteni, de nagyon orulok neki.

Evetke_ Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1227

Sziasztok!
ÁÁÁ nem erőltettem meg magam. :) ( De azért kösszöm ám!!!:))
Az 1. könyvét becopyzhatom, -ha kell-, de az szerintem is sokaknak megvan.

Előzmény: komórka (1225)
fijuvagyok Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1226

Köszönöm!

 

Télleg isten(nő) vagy!!!

Előzmény: Evetke_ (1221)
komórka Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1225
Ez 161 recept, tehát hiányzik az első könyv (ami úgye majdnem mindenkinek megvan!)
Előzmény: Evetke_ (1221)
komórka Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1224

Evetke! Nagyon ügyi vagy! Nekem a receptek abc sorrendben vannak, majd összevetem és megirom mi van meg, mi nincs. Igy össze lehet állitani. Szerintem ennél nagyobb reklámot nem csinálhatunk SJ-nek:)))))

A könyv egészen más szerkesztésű és igy is biztos nagyon sokan fogják megvenni!  

Előzmény: Evetke_ (1222)
t3v3d3s Creative Commons License 2005.01.23 0 0 1223
evetke, isten(nő) vagy! persze a tartalomjegyzék miatt is, de elsősorban, mert rávilágítottál, h azért nem tördel nekem ez a rohadék fórum, mert én is operát használok! hálám örökké üldözni fog!
Evetke_ Creative Commons License 2005.01.23 0 0 1222
Bocsi, úgy látszik az Operának nem tetszett a tördelés. De az IE-nek igen! Remélem megfelel..
Előzmény: Evetke_ (1219)
Evetke_ Creative Commons License 2005.01.23 0 0 1221
            EXPRESSZHALAK, VILLÁMSZÁRNYASOK ÉS TURBÓHÚSOK
SERTÉSKARAJ MÉZZEL, CHILIVEL ÉS DIÓVAL

BORJÚSZELET KAPRIBOGYÓMÁRTÁSSAL
BORSOS HÚS
KÉSŐ ESTI HAMBURGER
DANIEL SÜLT LAZACA
FÜSTÖLT MAKRÉLA-KRÉM BENNESÜLT TOJÁSSAL
GESZTENYÉS PULYKA VÖRÖSBOROS ASZALT SZILVÁVAL
HARCSA MUSTÁRMÁRTÁSBAN
MANDULÁS CSIRKETAGINE
MAZSOLÁS-SZŐLŐS PULYKA TOKAJI MÁRTÁSSAL
PESTÓS CSIRKE
MENTÁS HÚSPOGÁCSÁK KÖMÉNYES JOGHURTTAL
PONTYFALATOK HAGYMÁS SZALONNÁS KRUMPLIN
SÜLT CSIRKEMELL CURRY-S LENCSEMÁRTÁSSAL
TARJASZELETEK ROZMARINGOS KÖRTÉVEL
TEX-MEX PULYKA 
BLOODY MARY-S CSIRKECOMBOK
CSIRKE DIÓS CUKKINIÁGYON

CSIRKECSÍKOK SZTROGANOV-MÓDRA
GYÖMBÉRES CSIRKEFALATOK ALMÁVAL
TZATZIKIS CSIRKE SÜLT PITÁVAL

            MI IS VAN ITTHON?
ANANÁSZOS LENCSETÁL
CSIRKÉS KUSZKUSZ MOGYORÓVAL ÉS ASZALT SÁRGABARACKKAL
DEBRECENI FEHÉRBORRAL ÉS ALMÁVAL
GULYÁSKRÉMES MAKARÓNI
KAPROS HERINGSALÁTA
KUKORICÁS PALACSINTA KARAMELLIZÁLT LILAHAGYMÁVAL
PETREZSELYMES BABASALÁTA
RAKOTT KRUMPLI TURBÓ TEMPÓBAN
SÜLT FETA KAPRIBOGYÓS SALÁTÁVAL
TEJSZÍNES RÁKLEVES SZERECSENDIÓS PIRÍTÓSSAL
PENNE SOKFÉLE SAJTBÓL KÉSZÜLT MÁRTÁSSAL
PROVANCE-I SÜLT CAMEMBERT
AZ ÉN SPAGETTI CARBONÁRÁM
CITROMOS SPAGETTI
EMESE TÉSZTASALÁTÁJA
ERDEI GOMBÁS GALUSKA ZSÁLYÁS VAJJAL
FARFALLE ALFREDO-MÓDRA
FARFALLE SÜLTPAPRIKA- MÁRTÁSSAL ÉS PIRÍTOTT DIÓVAL
GOMBÁS-SZALONNÁS SPAGETTI
HAJNI MAKARÓNIJA
PENNE BORÓKABOGYÚS GINMARTÁSSAL
PENNE BRANDYVAL ÉS MÁRVÁNYSAJTTAL
RIZSTÉSZTA WOKBAN SÜLT FOKHAGYMÁS TENGER GYÜMÖLCSEIVEL
SPAGETTI ZSÁLYÁS-DIÓS KECSKESAJTKRÉMMEL
SPAGETTI FÜSTÖLT LAZACCAL ÉS ÉDESKÖMÉNNYEL
SZÉLES METÉLT GOMBÁVAL, CSIRKÉVEL ÉS TÁRKONYOS PEZSGŐMÁRTÁSSAL

            LAKTATÓ SALÁTÁK
CÉZÁR SALÁTA
CURRYS SALÁTA FÜSTÖLT PULYKACOMBBAL,SZŐLŐVEL ÉS MOGYORÓVAL
ENDÍVIASALÁTA KÉKSAJTTAL, KÖRTÉVEL ÉS DIÓVAL
FÜSTÖLT LAZACOS SALÁTA ZELLERES ALMÁVAL
GÖRÖG SALÁTA
KORIANDERES CSIRKESALÁTA
MELEG VARGÁNYASALÁTA JUHSAJTTAL
SNIDLINGES KELKÁPOSZTA-SALÁTA FOKHAGYMÁS PIRÍTÓSON
SPENÓTSALÁTA CSIRKÉVEL ÉS GORGONZOLÁS KRUTONNAL
TABBOULEH
TONHALAS CERUZABAB-SALÁTA ROPOGÓS SZALONNADARABOKKAL
SÁRGARÉPA-SALÁTA NARANCSOS PARADICSOMÖNTETTEL

            FALATOZÁS
BUNDÁS CUKKINIKORONGOK MENTÁVAL ÉS KORIANDERZÖLDDEL
CROSTINI
DIÓS SAJTKRÉM CROSTINIHEZ
FEHÉR BABOS KÉRM CROSTINIHEZ
KACSAMÁJAS KRÉM MAZSOLÁVAL CROSTINIHEZ
PARADICSOMOS-OLAJBOGYÓS KRÉM CROSTINIHEZ
GUACAMOLE
FŰSZERES CSIRKESZÁRNYAK MÁRVÁNYSAJTOS MÁRTOGATÓVAL
MELEGSZENDVICS MOZZARELLÁVAL, SONKÁVAL ÉS RUKKOLÁVAL
MOZZARELLAGOLYÓK BAZSALIKOMOS ÖNTETTEL
SAJTKRÉMMEL TÖLTÖTT ASZALT SZILVA SZALONNABUROKBAN
GÖRÖGDINNYEFALATOK FETÁVAL
SÜLT PAPRIKA OLAJBOGYÓKRÉMMEL TÖLTVE

            JÓLESNE EGY KIS ÉDESSÉG
ANANÁSZOS LEPÉNYEK
BROWNIES
CSOKIS TALLÉROK
EPER ASZÚMÁRTÁSSAL
MANDULÁS PUSZEDLI
TOBLERONE-KEHELY
ALMAKRÉM DIÓPRALINÉVAL
FAHÉJAS KUSZKUSZ ASZALT SÁRGABARACKKAL
KÓKUSZMUFFIIN
MOJITO-HAB
SÜLT TÚRÓPUDING

            -end of part 2-
Evetke_ Creative Commons License 2005.01.23 0 0 1220
SZUPER REGGELIK
ALMÁS-ZABPELYHES TURMIX

BŰNBÁNÓ TURMIX

EPRES TURMIX MÜZLIMORZSÁVAL
GRAPEFRUITOS-MÁLNÁS TURMIX
NAPFÉNY-TURMIX
NUTELLÁS TURMIX
ŐSZIBARACKOS TURMIX
TRÓPUSI TURMIX

            EBÉD A DOBOZBÓL
AZ ÉN WALDORF-SALÁTÁM
BROKKOLIS CÉZÁR-SALÁTA
CSIRKESALÁTA ANANÁSSZAL
FŰSZERES SÁRGABORSÓLEVES
GAZPACHO
KARFIOLLEVES SAJTOS ZSEMLEKOCKÁVAL
LENCSEKRÉMLEVES ROPOGÓS SONKAFALATOKKAL
MAROKKÓI CUKKINISALÁTA
MEDITERRÁN KRUMPLISALÁTA
MENTÁS PADLIZSÁNSALÁTA
PARADICSOMOS KAGYLÓLEVES
PETREZSELYEMLEVES
PROVANCE-I PÓRÉHAGYMA
SZŐLŐS SÁRGARÉPA-SALÁTA
VAJBAB TONHALAS-KAPRIBOGYÓS ÖNTETTEL
VICHYSSOISE SAJTOS OSTYÁVAL

            KÉNYEZTETŐ VACSORÁK
ALMÁS-SAVANYÚ KÁPOSZTÁS PULYKARAGU
ÁZSIAI MOGYORÓS ROSTÉLYOS
BROKKOLIS PENNE
CITROMOS SERTÉSRAGU FÜSTÖLT TARJÁS KELBIMBÓVAL
CUKKINIS MAKARÓNI DIÓS-OLAJBOGYÓS SZÓSSZAL
CSAVART TÉSZTA VODKASZÓSSZAL
Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell füstölt sajtos kukoricapürével
GOMBÁS CSIRKE DIÓS RIZZSEL
HALTEKERCS MEXIKÓI KUKORICÁS BABBAL
HARCSA FRANCIA ZÖLDSÉGRAGUVAL
JOGHURTBAN SÜLT CSIRKECOMBOK SÁRGARÉPÁS GALUSKÁVAL
KARCSÚSÍTOTT SZTROGANOV-CSIRKE SPAGETTIVEL
MAJORANNÁS MÁJRAGU ALMÁS PALACSINTÁVAL
MUSTÁROS BORJÚKARAJ SÜLT PARADICSOMMAL
PAELLA
PARADICSOMOS-MOZZARELLÁS CSIRKEMELL
PENNE SÜLT ZÖLDSÉGGEL ÉS CSIRKÉVEL
RAKOTT PADLIZSÁN
SPENÓTOS LASAGNE
TASAKBAN SÜLT SERTÉSKARAJ ALMÁS-NARANCSOS KÁPOSZTÁVAL
VÖRÖSBOROS PULYKA PETREZSELYMES-FOKHAGYMÁS KRUMPLIVAL

            ÉDES SEMMISÉGEK
AMERIKAI RÉPÁS MUFFIN
CAMPARI-ZSELÉ MÁLNÁVAL
CITROMKRÉM
CSOKIS-DIÓS PUSZEDLI

CSOKIS-ZABPELYHES KEKSZ
DIÓS RÉTES
EPER MÉZES KRÉMMEL
ERDEI GYÜMÖLCSÖS KEHELY
JOGHURTOS PANNA COTTA
KÁVÉS CSOKIKRÉM
KÓKUSZOS TEJBERIZS ANANÁSSZAL
KÖRTE MAZSOLÁS-LEKVÁROS TÚRÓKRÉMMEL
MÁLNAHABOS TORTA
MEGGYES CSOKITORTA
MENTÁS NARANCSDESSZERT
TÚRÓFAGYI PIROS ÖNTETTEL

VANÍLIÁS SÜLT BARACK FAGYIVAL

            MEGÉRDEMELT HÉTVÉGÉK
ROPOGÓS BUNDÁJÚ CSIRKECOMBOK

ZELLERES KRUMPLIPÜRÉ

EPRES MADÁRTEJ

MÉZES KARAMELLITAL

BANÁNKENYÉR

NARANCSOS MÁLNASALÁTA

CSOKIMORZSÁS MUFFIN

ALMÁS-FAHÉJAS MUFFIN

NARANCSOS MUFFIN

PIZZATÉSZTA

PIZZAMÁRTÁS

SONKÁS-RUCCOLÁS PIZZA

PÓRÉHAGYMÁS PIZZA

TONHALAS-TEJFÖLÖS PIZZA

PADLIZSÁNOS PIZZA
            -end of part 3-

Evetke_ Creative Commons License 2005.01.23 0 0 1219
EXPRESSZHALAK, VILLÁMSZÁRNYASOK ÉS TURBÓHÚSOK SERTÉSKARAJ MÉZZEL, CHILIVEL ÉS DIÓVAL BORJÚSZELET KAPRIBOGYÓMÁRTÁSSAL BORSOS HÚS KÉSŐ ESTI HAMBURGER DANIEL SÜLT LAZACA FÜSTÖLT MAKRÉLA-KRÉM BENNESÜLT TOJÁSSAL GESZTENYÉS PULYKA VÖRÖSBOROS ASZALT SZILVÁVAL HARCSA MUSTÁRMÁRTÁSBAN MANDULÁS CSIRKETAGINE MAZSOLÁS-SZŐLŐS PULYKA TOKAJI MÁRTÁSSAL PESTÓS CSIRKE MENTÁS HÚSPOGÁCSÁK KÖMÉNYES JOGHURTTAL PONTYFALATOK HAGYMÁS SZALONNÁS KRUMPLIN SÜLT CSIRKEMELL CURRY-S LENCSEMÁRTÁSSAL TARJASZELETEK ROZMARINGOS KÖRTÉVEL TEX-MEX PULYKA BLOODY MARY-S CSIRKECOMBOK CSIRKE DIÓS CUKKINIÁGYON CSIRKECSÍKOK SZTROGANOV-MÓDRA GYÖMBÉRES CSIRKEFALATOK ALMÁVAL TZATZIKIS CSIRKE SÜLT PITÁVAL MI IS VAN ITTHON? ANANÁSZOS LENCSETÁL CSIRKÉS KUSZKUSZ MOGYORÓVAL ÉS ASZALT SÁRGABARACKKAL DEBRECENI FEHÉRBORRAL ÉS ALMÁVAL GULYÁSKRÉMES MAKARÓNI KAPROS HERINGSALÁTA KUKORICÁS PALACSINTA KARAMELLIZÁLT LILAHAGYMÁVAL PETREZSELYMES BABASALÁTA RAKOTT KRUMPLI TURBÓ TEMPÓBAN SÜLT FETA KAPRIBOGYÓS SALÁTÁVAL TEJSZÍNES RÁKLEVES SZERECSENDIÓS PIRÍTÓSSAL PENNE SOKFÉLE SAJTBÓL KÉSZÜLT MÁRTÁSSAL PROVANCE-I SÜLT CAMEMBERT AZ ÉN SPAGETTI CARBONÁRÁM CITROMOS SPAGETTI EMESE TÉSZTASALÁTÁJA ERDEI GOMBÁS GALUSKA ZSÁLYÁS VAJJAL FARFALLE ALFREDO-MÓDRA FARFALLE SÜLTPAPRIKA- MÁRTÁSSAL ÉS PIRÍTOTT DIÓVAL GOMBÁS-SZALONNÁS SPAGETTI HAJNI MAKARÓNIJA PENNE BORÓKABOGYÚS GINMARTÁSSAL PENNE BRANDYVAL ÉS MÁRVÁNYSAJTTAL RIZSTÉSZTA WOKBAN SÜLT FOKHAGYMÁS TENGER GYÜMÖLCSEIVEL SPAGETTI ZSÁLYÁS-DIÓS KECSKESAJTKRÉMMEL SPAGETTI FÜSTÖLT LAZACCAL ÉS ÉDESKÖMÉNNYEL SZÉLES METÉLT GOMBÁVAL, CSIRKÉVEL ÉS TÁRKONYOS PEZSGŐMÁRTÁSSAL LAKTATÓ SALÁTÁK CÉZÁR SALÁTA CURRYS SALÁTA FÜSTÖLT PULYKACOMBBAL,SZŐLŐVEL ÉS MOGYORÓVAL ENDÍVIASALÁTA KÉKSAJTTAL, KÖRTÉVEL ÉS DIÓVAL FÜSTÖLT LAZACOS SALÁTA ZELLERES ALMÁVAL GÖRÖG SALÁTA KORIANDERES CSIRKESALÁTA MELEG VARGÁNYASALÁTA JUHSAJTTAL SNIDLINGES KELKÁPOSZTA-SALÁTA FOKHAGYMÁS PIRÍTÓSON SPENÓTSALÁTA CSIRKÉVEL ÉS GORGONZOLÁS KRUTONNAL TABBOULEH TONHALAS CERUZABAB-SALÁTA ROPOGÓS SZALONNADARABOKKAL SÁRGARÉPA-SALÁTA NARANCSOS PARADICSOMÖNTETTEL FALATOZÁS BUNDÁS CUKKINIKORONGOK MENTÁVAL ÉS KORIANDERZÖLDDEL CROSTINI DIÓS SAJTKRÉM CROSTINIHEZ FEHÉR BABOS KÉRM CROSTINIHEZ KACSAMÁJAS KRÉM MAZSOLÁVAL CROSTINIHEZ PARADICSOMOS-OLAJBOGYÓS KRÉM CROSTINIHEZ GUACAMOLE FŰSZERES CSIRKESZÁRNYAK MÁRVÁNYSAJTOS MÁRTOGATÓVAL MELEGSZENDVICS MOZZARELLÁVAL, SONKÁVAL ÉS RUKKOLÁVAL MOZZARELLAGOLYÓK BAZSALIKOMOS ÖNTETTEL SAJTKRÉMMEL TÖLTÖTT ASZALT SZILVA SZALONNABUROKBAN GÖRÖGDINNYEFALATOK FETÁVAL SÜLT PAPRIKA OLAJBOGYÓKRÉMMEL TÖLTVE JÓLESNE EGY KIS ÉDESSÉG ANANÁSZOS LEPÉNYEK BROWNIES CSOKIS TALLÉROK EPER ASZÚMÁRTÁSSAL MANDULÁS PUSZEDLI TOBLERONE-KEHELY ALMAKRÉM DIÓPRALINÉVAL FAHÉJAS KUSZKUSZ ASZALT SÁRGABARACKKAL KÓKUSZMUFFIIN MOJITO-HAB SÜLT TÚRÓPUDING -end of part 2-
Evetke_ Creative Commons License 2005.01.21 0 0 1218
Oksa, holnap/ h.után szkennelek.
Előzmény: fijuvagyok (1217)
fijuvagyok Creative Commons License 2005.01.21 0 0 1217

Na akkó elmondom mire gondótam:

 

Csak információképpen kellene a tartalomjegyzék, tehát akár szkennelve is lehet.

 

Ha megvan a jegyzék, akkor meg lehetne belőle tudni, hogy melyik az a 3-4 recept, ami hiányzik (szerintem) a topikolók gyűjteményeiből. És akkor csak azokat kellene begépelni a lelkes könyvtulajdonosoknak.

 

Én pl. lelkesen ajándékozgattam a doc. változatot ismerőseimnek, és össze tudnám állítani a 2. és 3. könyvet a tjegyzék alapján.

 

Remélem érthető voltam. Nagyon megköszönném ha elérhetővé tennéd a tjegyzékeket.

Előzmény: Evetke_ (1216)
Evetke_ Creative Commons License 2005.01.21 0 0 1216
Sziasztok!
Milyen tartalomjegyzékre gondoltok?
Nekem megvan mind a 3könyv. Be tudom szkennelni a tartalomjegyzékeket, vagy -ez macerásabb-, le is tudom gépelni.
Melyik legyen? Hétfőre megcsinálom, ha addig eldöntitek.
:)
Osli Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1215
Köszi, szerencse, hogy csak most olvastam, tegnap nem tudom mit írtam volna rá.
Nem kell gyilkolni egymást.
Csak legyünk békében
Előzmény: Kanbéka (1204)
t3v3d3s Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1214
na jó, ott az egy pont, nyomtatni tényleg könnyebb wordot - de én nem nyomtatom ki :-) sajna, a yousendit csak bizonyos számú letöltést enged (nem tudom, hányat, nem találtam a leírásban), ha az lejárt, ha kell, tegye fel valaki újra, és írja be ide a linket. Ez egy magyar oldal, ugyanaz, mint a yousendit, de hátha valamiért jobban tetszik: http://www.2big.hu/ A csigát azért kérdeztem, hogy hátha érdekel vkit, aki nem toltotte le a gyujtemenyt, es akkor be lehetne ide masolni, csao
Előzmény: komórka (1213)
komórka Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1213

De hiszen az benne van abban amit le lehetett tölteni. Txt és word - legyen mindenkinek amit akar. lehet, hogy nem mindenki számitógép guru:)))))

Ja nyomtatni jobb egy word-öt.

t3v3d3s Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1212
jól van, terjed :-) azt ugyan nem értem, miért _muszáj_ wordot csinálni belőle, de a ti dolgotok. szvsz: a textet könnyebb megnyitni, szerkeszteni, mivel egy mappában van az összes, könnyebb áttekinteni, kisebb is, könnyebb benne keresni (filenévre, tartalomra, kulcsszóra, akármire - pl. windows/total commander), ha valakinek csak egy recept kell, könnyebb kimásolni és nincs gond a spec karakterekkel stb. de ha valaki nem "power user", megértem, ha ragaszkodik a wordhoz. FOKHAGYMÁS CSIGA - ez itt új lenne? én már nem merek bemásolni semmit, mert bármit teszek, nem tördeli a fórum a beírt szövegemet, de a gyűjteményben benne van.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!