Gallyra ment az 1.8i-s Kadett GSi-mben a gyújtáselosztó, ha valaki tudna esetleg valami, az naggyon jó lenne, mert én már 1000millió bontót bejártam... és semmi.
A BOSCH újonnan meg 153.000 Ft. Azért az meg 1 kicsit sok érte.
Hónapok során összegyúlt egy listám, ami ócsón kéne. :)
-első lökhárító
-ülés dőlésszög állító műanyag
-ajtónyitó keret (sok)
-akkumlátor leszorító (komplett, másból is jó)
-pótkerék leszorító
-hátsó ablaktörlő motor borítás
-első egykaros ablaktörlő, ráccsal, meg mindennel ami kell hozzá
-első elektromos ablakemelő szerkezet (amennyiben így le lehet cserélni a kézzel tekerős változatot, kapcsolók vannak)
-belső computer keret (óra keret is jó, max lefaragom)
-tetőkárpit (komplett, sérülésmentes, 5 ajtós)
-kalaptartó
-csomagtartó teleszkóp (jó erős a motorházhoz, egy pár)
-első ködlámpakacsló (bal felső)
-ülésfűtéskapcsolók (jobb és bal is)
Egyenlőre ezek árajánlat szintjén érdekelnének. Azért nem mailt írtam, mert hátha valaki itt olvassa.
Egyébként éppen tegnap gurult be hozzám egy komplett kadett gsi bontásra , ha kell valakinek valami belőle nyugodtan szóljon....Listát most nem írok , de teljesen működőképes , piros , 3 ajtós c20ne motoros....
Én is gondolkoztam a turbús kütyün, de túl sok a gond vele ahhoz, hogy együtt tudjon élni az én városbandugóbansietősenmászkálós, autóbólgyorsankipattanós életmódommal, úgyhogy lemondtam róla...
BÚÉK Mindenkinek!
Figyelem! Optikai tuning!
Minden, ami G-Astra!
Első-hátsó lökös: 55.000,-
Jel nélküli hűtőrács: 15.000,-
Felsőszárny: 24.000,-
Továbbá ÚJDONSÁG!
Opel Calibra tetőspoiler MOST akciósan: 7.500,- FT.
Továbbra is kaphatók F-és G-Astra spoilerszettek.
Érd.: 20/312-5916
E-mail: becsisz@freemail.hu
Figyelem!
Karácsonyi (újévi)-akció!!!
Most az Opel Calibra spoilerszett 65.000,- helyett csak 57.500,-.
A spoilerszett tartalmaz 1-1 db első-hátsó Rieger-lökhárítótoldatot, míg 1 pár csavart küszöbspoilert.
Bármilyen más autóra is kapható komplett első-hátsó (tuning) lökhárító, küszöbspoiler, tetőspoiler, hátsó szárny, stb.
SŐT!!! Ha elhozod autódat, a krómozott háló+felszerelés INGYENES!!!
Érdeklődés:
becsisz@freemail.hu
20/312-5916
Sziasztok!
Eladó az "A" corsám!
adatai:
92'-es évjárat,1 év müszaki,friss zöldkártya,napfénytető,központizár-riasztó,alufelni,2003-ban teljes generál/kaszni,motor,futómű,fényezés/
Egyéb módosítások:!!!!!!!!!
-astra lámpák,morcosítva,lefalazva,tetősin eltüntetve,módosított kilincsek,RS front,M-es küszöb és tükör,nagyperemes felni,üvegszálas kagylóülések,Átkárpitozva(fekete),dupla leömlő+50-es rendszer(kór dob)színváltós fényezés(fehér-arany-lila),dupla weberek, garantált 4500km-rel stb.
Ha esetleg tuttok valakit akit érdekel,kérésedre képet küldök !
itt a email címem:
david0616@freemail.hu