angolul is beszéltél vagy csak magyarul? :) mert ez utóbbi esetén nem meglepő :)
német,finn,svéd szerveren ez a baj...csíterek ellen tanultam meg codozni ott meg nem dívik a csíterkedés..ezért gyengébbek is és soxor tényleg úgy tűnik hogy aki betéved magyar szerverről oda mintha csíter lenne pedig nem.
Szia Nicko! A tanácsodra visszaraktam a 4.11 es drivert. Néha egy kicsit beszagattott a COD de már nemvolt vészes. De van egy ilyen téren nagy ujságom!!. Remélem h más is tudja hasznosítani:) A TechConnect magazin oldalárol letöltöttem az Nforce 6.31 Remix Drivert, és a legujabb Catalystra épülő TC drivert. Ilyen simán, szépen és gyorsan a Cod még soha sem futott!!!! Uh lehet a TC sek tudnak valamit.???
cod-ot 1x gyenge 1x megközép erősen toltam végig, az UO-t az uccsó pályáig vittem csak.
multi rlz! :)
szerintem a single része annyira rövid és a gép annyira buta (mindig mindent úgyanúgy csinál a németek mindig ott jelennek meg) hogy ez a game a netre született.
single része a hangulata miatt veri a konkurenseket szvsz..
Hát...bánhatod. Az alap MoH meg a Spearhead hihetetlen jó, a Breakthrough rókabőr, kicsit az UO-hoz hasonlítanám, de még annál is silányabb. Én nyáron vittem végig a hármat egymás után (mindegyiket másodszor). A Spearheadet szerintem mindenképpen csináld végig, nagyon hangulatos (Gary Oldman narrátor!!!)
Jaj, bocs, félreolvastam... egyéni módban szerintem is ez a kettő a legnehezebb. Sőt, az UO-ban is vannak iylen "tartós" küldetések, és ott is azok a legdurvábbak. Szerintem...
Nekem mostanában Pavlov a kedvenc pályám (mindig változik, melyik a kedvencem, de persze van egy pár darab, amik közül kerülnek ki az aktuális kedvencek). Oroszokkal nagyon szeretem, szerintem ha csak egy kicsit is ügyes a banda, nagyon könnyű bevédeni.
Németekkel viszont elég kemény dió.
A Hurtgen-t nem szeretem, szerintem az a legkeményebb pálya. Kevés fedezék, rossz látási viszonyok, jól álcázott németek (fehér egyenruha). Nem is tudtam rendesen játszani rajta soha (nem igazán szeretem az ilyen nyitott pályákat... Brecourt és Bocage még elmennek, de Hurtgen-t és Rocket-et kifejezetten rühellem. Ez is jó az OBI szerverben... :-D Ott eközül a 4 közül csak Brecourt van.)
nem tudom mert ugyen mind megvan kivéve ami most jelent meg, de még az alap játékot se vittem végig :)
COD-ban a Hurtgen pálya lesz majd...a holnapi 7. rész :) érdekes anno még az 1.1 patch idején megutáltam a pályát mert akkor az volt a legnagyobb a szervereken mindig belaggolt és csak a kempelés ment rajta...azóta megbarátkoztam a pályával de nem lopta be magát a szívembe. Nem egy pörgös map :)
Amúgy szerintetek a sima alapjátékban, egyéni módban melyik a legkeményebb pálya? Szerintem Pavlov, amikor tartani kell a házat. Aztán meg amikor a hidat kell tartani.