Van olyan,hogy valakihez belehet utitársként társulni,két jól nevelt kistestűvel TIBETI TERRIER, nem szöröznek Kéne egy ilyen TÁRSKERESŐ rovat is,kezdjük már ezt a topikot ilyesmire használni Mi Budapestiek vagyunk!!! XI ker.
Sziasztok!
Lassan elkészítem a 2005-ös évi Magyarországi kutyakiállítás összeírása (CAC,CACIB) időbeni sorrendben. Ahogy meglesz, felrakom ide, erre a topicra. Utána, ha gondoljátok megcsinálom a külföldi kiállítások időbeni összeírását! Szerintetek jó ötlet?????
Ugyan nem kiállítás, de talán nem vágnak ki az offért, ha elmesélem első kutyaszülinapi emlékem:
Szánhúzósuliban voltunk és Akela barátnője aznap volt 1 éves.
Készítettem neki egy tortát: mortadella volt az alap, azon ropiból volt egy nagy 1-es és egy csomó kutyacsemege volt a díszítés.
A suli végén vettük elő. Egy pár husky maradt addigra és egy malamut Spike, aki akkorára nőtt, mint egy növendék borjú. A párom osztogatta a kutyoknak a finomságokat, akik mind szépen várták a sorukat. A huskyk szokásosan óvatosan ki is vették a kezéből. Csak akkor lepődött meg, mikor Spikehoz ért: a karja könyékig eltűnt a kutya szájában.:))))
Kutyám nekem is van. Nem ICH meg HFGY (ezt a kettőt tudom mit jelent ;-)) inkább csak OMG, de én szeretem. Jaaa, és van e-mail címem is. Kérsz még valamit?
Anisha!
Szeretnélek kijavitani mielőtt újra nagy porfelhőt kavar az irásod. Mert itt a fórumon és a netboardon bárki tévedhet, leirhat úgy dolgokat, hogy nem emlékszik rá pontosan, csak én nem, mert bármit irok, mindig van egy "jóakarom" aki kifigurázza!
Se Nagykanizsán, se Szombathelyen nem voltam, ezért ott nem beszélhettünk. Kecskeméten mutattad a kutyád fogát. Azt irtam Hugi-Buginak, hogy az irásai alapján szeretném megismerni, mert ez igy is van. Téged ismerlek, többször beszéltem veled és soha nem úgy beszéltél ahogy Hugi irt. Tudtam, hogy nem te vagy Hugi, legalábbis reméltem, de Hugit szivesen megismerném.
Nem ajánlottam fel, hogy rendbe teszem a kutyádat, te hivtál fel telefonon és kérted, hogy a februári CACIB után csináljak a kutyádnak afgánt fazont. Beleegyeztem. Miért ne segitenék?
Soha nem mondtam, hogy vidd vissza a kutyádat a tenyésztőjéhez, nem is beszéltem veled a kutya tenyésztőjéről.
Azt sem mondtam, hogy kihelyeznék hozzád kutyát, mert eladni szoktam vagy megtartani a kutyáimat. Egyetlen eset volt, amikor valaki beleszeretett az egyik kutyámba és odaadtam neki, de napi kapcsolatban vagyunk a kutyával is és a gazdájával is.
Tibeti terrieres vagyok,vasárnap viszek egy baby kispasi és az anyját,de megnézlek Benneteket ha nem ütközik, szombaton a másik kispasival is kinnt vagyok
Nekem sem váltotta be Dacos az álmaimat, soha nem lett versenykutya...kétévesen került hozzám, és akkor már el volt rontva, nekem meg nem volt tapasztalatom akkor, hogy miként lehetne leszoktatni a bunyóról...mégis itthon van 11 évesen, boldogan éli az életét, azóta már felnőtt mellette két generáció, de a szívem senki nem fogta meg úgy, mint Ő!
Semmi pénzért és SOHA nem adnám vissza, mert nem az lett amit én akartam....
Lett belőle más, egy igazi, mokány, kemény magyar Úr, akinek még a mai napig kezitcsókolomot köszön igen sok ember és kutya!
Egy igazi társ, aki sírt velem, ha szomorú voltam, és mosolygott, ha volt miért!
A névfelvállalásról, mint már írtam, te ne beszélj, mert TE NEM VÁLLALOD!!!
Nincs mail címed, nem tudsz kijönni a CACIBRA.... és te mondtad, aki nem vállalja nevét annak takargatni valója van....
Én írtam Huginak mailt....azóta sem jött semmi válasz...neked még csak mailt sem tudok írni, pedig, akkor ott beszélnék veled ezekről a dolgokról, nem itt!
Mi "genyák"(kinek nem inge...) csak itt tudunk véleményt nyilvánítani, mert máshol sem te sem a többi "névtelen" nem érhető el!
Ez a topic valóban a kiállításról és nem a sárhányókról szólt 2004.12.31-ig!
Te ismered "Purinát"??? (én megnézném az ő IP címét is...légyszi, légyszi Spillo!!! kiváncsi vagyok a véleményedre...)
Mert akkor kérdezd őt és fogsz majd csodálkozni.....
Részemről hányok az itt "ismeretlenek" által leírtaktól, és nehogy már Elsoamának kelljen bocsánatot kérnie...Ő VOLT UGYANIS AZ A TENYÉSZTŐ AKIT A SZÁJÁRA VETT A PLEPSZ, és én is utálom, ha a barátaimat cseszegetik...mert nekem vannak IGAZ barátaim...
Ja attól meg különösképpen hányok, aki ezt tanácsolja egy kezdő agarasnak "közkedvelt és becsületes"afgános hírében állóként....: add vissza a kutyát, kérd el az árát és én 80 ezerért " K I H E L Y E Z E K " hozzád egy agarat!!! (tehát nem a tiéd 80-ért...)
Le a kalappal, gratulálok az igazán jószándékú, kicsit sem öncélú, nem önző és nem számító jóbarátodhoz!
Állj ki mellette mindig, de vigyázz, nehogy egyszer pont TE zavard a köreit, céljait.....mert mindegy milyen eszközzel, de eltakarít az útból....................
Ha írsz mailt, én biztosan válaszolok...
Üdvözlettel:
Geszti01= Geszti= egy a VALÓS személyek sorából...emil címmel, kutyával
Becsülöm azt az embert aki felvállalja a döntését. Te ezt tetted, és ez így korrekt.
Mostantól kijelenthetjük, hogy ebben a topicban lehet mocskolódni, mert azt mindenki elfogadja.
Én sajnos nem ismerem Hugi-Bugit, de azt el kell ismernünk, sikeresen lejáratott egy tenyésztőt. Ha tudatos volt, legyen boldog, ha nem, próbálja meg helyrehozni.
Egy tanács minden internetezőnek. Ha van mit vesztened, ne add a neved semmihez, ha nem biztonságos a hely, ahová fellépsz.
Szívből kívánok jó egészséget és sok sikert minden kutyásnak!
Ui.: Dendera: Mostmár feljöhetsz ide nyugodtan. Nem tudnak beazonosítani, és ki sem kell állnod Kanitkabír mellett.