Keresés

Részletes keresés

Slica Creative Commons License 2005.01.16 0 0 1279
Kiváló ötlet,nagyon köszönjük.Más topikon is van már fenn  infó,de nem biztos,hogy mindenki kalandozik
Előzmény: wandy5 (1278)
wandy5 Creative Commons License 2005.01.16 0 0 1278
Sziasztok!
Lassan elkészítem a 2005-ös évi Magyarországi kutyakiállítás összeírása (CAC,CACIB) időbeni sorrendben. Ahogy meglesz, felrakom ide, erre a topicra. Utána, ha gondoljátok megcsinálom a külföldi kiállítások időbeni összeírását! Szerintetek jó ötlet?????
Slica Creative Commons License 2005.01.16 0 0 1277

Mind a két napon kinnt vagytok?

Megkaptam,válaszoltam!!!

Előzmény: Geszti01 (1274)
Haribo Creative Commons License 2005.01.16 0 0 1276

Lángszóróval esetleg?:)))

Ugyan nem kiállítás, de talán nem vágnak ki az offért, ha elmesélem első kutyaszülinapi emlékem:

Szánhúzósuliban voltunk és Akela barátnője aznap volt 1 éves.

Készítettem neki egy tortát: mortadella volt az alap, azon ropiból volt egy nagy 1-es és egy csomó kutyacsemege volt a díszítés.

A suli végén vettük elő. Egy pár husky maradt addigra és egy malamut Spike, aki akkorára nőtt, mint egy növendék borjú. A párom osztogatta a kutyoknak a finomságokat, akik mind szépen várták a sorukat. A huskyk szokásosan óvatosan ki is vették a kezéből. Csak akkor lepődött meg, mikor Spikehoz ért: a karja könyékig eltűnt a kutya szájában.:))))

Előzmény: Geszti01 (1272)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1275
1

Előzmény: Dugo DJ (1270)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1274
Akkor várunk a tizes fajtacsoportnál, majd beszélünk...engem tutira meg fogsz ismerni....

Előzmény: Slica (1266)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1273
Ja és még csokiszósszal volt leöntve!....

Előzmény: Geszti01 (1272)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1272

Tejbepapi volt keményre főzve! A gyertya teljesen gyertyából volt, mert a csirkenyakat nem sikerült meggyújtani.... :-)

Nagyon örültek neki a fiúk!

Előzmény: Haribo (1269)
Dugo DJ Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1271

Kutyám nekem is van. Nem ICH meg HFGY (ezt a kettőt tudom mit jelent ;-)) inkább csak OMG, de én szeretem. Jaaa, és van e-mail címem is. Kérsz még valamit?

Mr Danny
Előzmény: Geszti01 (1263)
Dugo DJ Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1270

Helló Mr Geszti!

Egy kérdés: Te hány kutyával képviselteted magad a CACIB-on? Csak a "kiállító" megnevezés miatt kérdezem?

Az ilyen beírásaidnál nincs hányingered?

Előzmény: Geszti01 (1268)
Haribo Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1269

Miből van az a torta?

Elég randa dolog meggyújtani a gyertyát a kutyának!:)))

Nálunk ehető szokott lenni a gyertya is: csirkenyak.

Előzmény: Geszti01 (1264)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1268

Kanitkabír!

Légyszi!

Anishanak van mail címe....ott, és ne itt!!!

Tudod, a topic a kiállítóké!

Előzmény: Kanitkabir (1267)
Kanitkabir Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1267
Anisha! Szeretnélek kijavitani mielőtt újra nagy porfelhőt kavar az irásod. Mert itt a fórumon és a netboardon bárki tévedhet, leirhat úgy dolgokat, hogy nem emlékszik rá pontosan, csak én nem, mert bármit irok, mindig van egy "jóakarom" aki kifigurázza! Se Nagykanizsán, se Szombathelyen nem voltam, ezért ott nem beszélhettünk. Kecskeméten mutattad a kutyád fogát. Azt irtam Hugi-Buginak, hogy az irásai alapján szeretném megismerni, mert ez igy is van. Téged ismerlek, többször beszéltem veled és soha nem úgy beszéltél ahogy Hugi irt. Tudtam, hogy nem te vagy Hugi, legalábbis reméltem, de Hugit szivesen megismerném. Nem ajánlottam fel, hogy rendbe teszem a kutyádat, te hivtál fel telefonon és kérted, hogy a februári CACIB után csináljak a kutyádnak afgánt fazont. Beleegyeztem. Miért ne segitenék? Soha nem mondtam, hogy vidd vissza a kutyádat a tenyésztőjéhez, nem is beszéltem veled a kutya tenyésztőjéről. Azt sem mondtam, hogy kihelyeznék hozzád kutyát, mert eladni szoktam vagy megtartani a kutyáimat. Egyetlen eset volt, amikor valaki beleszeretett az egyik kutyámba és odaadtam neki, de napi kapcsolatban vagyunk a kutyával is és a gazdájával is.
Előzmény: Anisha (1256)
Slica Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1266
Tibeti terrieres vagyok,vasárnap viszek egy baby kispasi és az anyját,de megnézlek Benneteket ha nem ütközik, szombaton a másik kispasival is kinnt vagyok
Előzmény: Geszti01 (1265)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1265

Jöttök a kiállításra? Mi visszük őméltóságát, a kozákok rémét!

Előzmény: elsaoma (1249)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1264

Nekem sem váltotta be Dacos az álmaimat, soha nem lett versenykutya...kétévesen került hozzám, és akkor már el volt rontva, nekem meg nem volt tapasztalatom akkor, hogy miként lehetne leszoktatni a bunyóról...mégis itthon van 11 évesen, boldogan éli az életét, azóta már felnőtt mellette két generáció, de a szívem senki nem fogta meg úgy, mint Ő!

Semmi pénzért és SOHA nem adnám vissza, mert nem az lett amit én akartam....

Lett belőle más, egy igazi, mokány, kemény magyar Úr, akinek még a mai napig kezitcsókolomot köszön igen sok ember és kutya!

Egy igazi társ, aki sírt velem, ha szomorú voltam, és mosolygott, ha volt miért!

Tízéves szülinapi buli...
Előzmény: Szilmaril (1258)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1263

(Ez az utolsó ilyen hozzászólásom...bocsi Spillo)

A névfelvállalásról, mint már írtam, te ne beszélj, mert TE NEM VÁLLALOD!!!

Nincs mail címed, nem tudsz kijönni a CACIBRA.... és te mondtad, aki nem vállalja nevét annak takargatni valója van....

Én írtam Huginak mailt....azóta sem jött semmi válasz...neked még csak mailt sem tudok írni, pedig, akkor ott beszélnék veled ezekről a dolgokról, nem itt!

Mi "genyák"(kinek nem inge...) csak itt tudunk véleményt nyilvánítani, mert máshol sem te sem a többi "névtelen" nem érhető el!

Ez a topic valóban a kiállításról és nem a sárhányókról szólt 2004.12.31-ig!

Te ismered "Purinát"??? (én megnézném az ő IP címét is...légyszi, légyszi Spillo!!! kiváncsi vagyok a véleményedre...)

Mert akkor kérdezd őt és fogsz majd csodálkozni.....

Részemről hányok az itt "ismeretlenek" által leírtaktól, és nehogy már Elsoamának kelljen bocsánatot kérnie...Ő VOLT UGYANIS AZ A TENYÉSZTŐ AKIT A SZÁJÁRA VETT A PLEPSZ, és én is utálom, ha a barátaimat cseszegetik...mert nekem vannak IGAZ barátaim...

Ja attól meg különösképpen hányok, aki ezt tanácsolja egy kezdő agarasnak "közkedvelt és becsületes"afgános hírében állóként....: add vissza a kutyát, kérd el az árát és én 80 ezerért " K I H E L Y E Z E K " hozzád egy agarat!!! (tehát nem a tiéd 80-ért...)

Le a kalappal, gratulálok az igazán jószándékú, kicsit sem öncélú, nem önző és nem számító jóbarátodhoz!

Állj ki mellette mindig, de vigyázz, nehogy egyszer pont TE zavard a köreit, céljait.....mert mindegy milyen eszközzel, de eltakarít az útból....................

Ha írsz mailt, én biztosan válaszolok...

Üdvözlettel:

Geszti01= Geszti= egy a VALÓS személyek sorából...emil címmel, kutyával

Előzmény: Dugo DJ (1260)
Geszti01 Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1262

Csak annyi!

YES!!!

Előzmény: Törölt nick (1261)
Dugo DJ Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1260

Kedves Spillo!

Becsülöm azt az embert aki felvállalja a döntését. Te ezt tetted, és ez így korrekt.

Mostantól kijelenthetjük, hogy ebben a topicban lehet mocskolódni, mert azt mindenki elfogadja.

Én sajnos nem ismerem Hugi-Bugit, de azt el kell ismernünk, sikeresen lejáratott egy tenyésztőt. Ha tudatos volt, legyen boldog, ha nem, próbálja meg helyrehozni.

Egy tanács minden internetezőnek. Ha van mit vesztened, ne add a neved semmihez, ha nem biztonságos a hely, ahová fellépsz.

Szívből kívánok jó egészséget és sok sikert minden kutyásnak!

Ui.: Dendera: Mostmár feljöhetsz ide nyugodtan. Nem tudnak beazonosítani, és ki sem kell állnod Kanitkabír mellett.

Előzmény: Törölt nick (1257)
Szilmaril Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1258

Kutyát visszavinni???

A mi második huskynkat úgy vettük, hogy a kiállítások sztárja lesz, meg csoda fedezőkan... és bár a kutya gyönyörű, még a mostani 10 évével is, de sajna félheréjű...

mondták többen, hogy adjuk vissza, és kérjük vissza az árát... hogyne!!!

A tibet terrierünk sem olyan lett, mint amilyent vártak, új párosítás volt, nem vált be. A tenyésztő visszavette volna, árát visszaadta volna, mindent, de soha az életben nem válnék meg tőle!!

Én mélységesen lenézem az olyanokat, akik a kutyájukat a szépséghibájuk miatt kitagadják...

Nem tudnám elképzelni, hogy a kiállítás fontosabb legyen, mint a kutya maga!

Előzmény: Anisha (1256)
Anisha Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1256
Sziasztok!
Én vagyok annak a foghibás afgánnak a gazdája, akit itt valaki "Hugi-Bugi"
néven próbált lejáratni.
Egyetlen futóafgán alom született az országban, és csak egyetlen
harapáshibás kutya lett benne, sajnos pont az enyém. Szerettem volna
kiállításra járni, és még a kutya megvétele előtt és után telefonon, illetve
kiállításokon (Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Szombathely, Kecskemét) is
többször beszéltem azzal a lánnyal, aki itt úgy látom, hogy Kanitkabir néven
írt (nem értem, miért írja "Hugi-Buginak", hogy még nem ismeri). Kanitkabir
rendes volt hozzám, felajánlotta, hogy rendbeteszi nekem a kutyámat, hogy
olyan legyen, amilyennek egy rendes afgánnak ki kell néznie. Kérte, hogy
küldjem el neki a kutyám törzskönyv másolatát (amit végül nem küldtem el),
és ösztönzött, hogy vigyem vissza a kutyámat a tenyésztőjéhez, és inkább
tőle vegyek kutyát, ő kihelyezné nekem 80 ezer Ft-ért. Nem vettem tőle
afgánt, nem vittem vissza a sajátomat, szeretem a kutyámat.

A kutya végül nem egészen olyan lett, amilyennek szerettem volna, de
elfogadtam, szeretném versenyeztetni, és jó kapcsolatban vagyok a
tenyésztőjével.
Nagyon elszörnyedtem és mélységesen felháborodtam azon, hogy valaki itt
visszaélt a nevemmel (hiába nem írták ki, minden agaras tudja, ki vagyok,
lévén egy ilyen kutya van az országban!).
Én ilyen ostoba dolgot soha nem csinálnék, és ha akarnám sem tudnám magam
ennyire hülyének feltüntetni, ahogy azt Hugi-Bugi tette. Még visszaolvasni
is szörnyű. A netboard fórumot még soha életemben nem is láttam, ahogy
biciklim sincs (ami mellett futtatom a kutyámat), ahogy a champion
kiállításon sem voltam ott, így fogalmam sincs és nem is érdekel, hogy ki
nyert és kinek kellett volna. Fogalmam sincs a coursingekről (tehát arról
sem, hogy melyik évben hány afgán versenyzett és melyik kutyára mit
mondtak), és Isaszegen sem voltam még és még sorolhatnám. Soha nem írnék
rosszakat más afgánokról, afgánosokról, hiszen nem is ismerem őket; a kutyám
tenyésztőjéről, akivel jó a kapcsolatom meg végképp nem írnék olyan
hazugságokat, hogy nem hagytak ki tüzelést, meg harapáshibás alom lett
megismételve!!!
Felmerül a kérdés, hogy ki volt akkor az, kinek volt indítéka ilyet tenni,
ki volt az, aki ilyen jól tudta, hogy mit beszélgettem Kanitkabirral a
kiállításokon, meg a telefonban.

Slica Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1255

Nem gondolom,hogy az a megoldás,hogy Spillo avatkozzon be felszólitásra,valószinű tudja mit akar enélkül, is!

A topik megszüntetéséről szó nem lehet,akinek csipi valami a szemét menjen el ,nyisson Ő másik topikot,ide kutyázni járunk,fogunk is a kiállitások idején egymással szót váltani,vitatkozunk, véleményt cserélünk, tanácsokat kérünk,és biztos vagyok benne,hogy kapunk is !

Mégegyszer,aki személyeskedik, menjen az el aki sértve érzi valamiért magát intézze nélkülünk, Nehogy már ...

Előzmény: Anzika (1254)
Anzika Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1254

Talán nem itéltek el még senkit helyesírási hiba miatt. Akkor már én is életfogytiglanit kaptam volna.

Itt nem a helyesírás miatt tört ki háború, hanem a szöveg tartalma miatt. Azért azt Te is beláthatod, hogy ugynazt a hibát 3 különböző személy nem követi el rendszeresen és módszeresen, esetleg akkor, ha egy tanító nénijük volt hármuknak.

Megdöbbentő, hogy hol az aljasság határa? Embernek nem juthat eszébe ilyen módszerhez folyamodni.

Előzmény: Dugo DJ (1242)
Dugo DJ Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1253

Kedves Spillo!

Mindenekelőtt bocsánatkéréssel tartozom amiért offolok a topicodban, de...

Mint azt a 1077-es hsz-ban írtad, ha nem lesz rend, következik a moderáció. Nos, erre utaló nyomokat nem találtam, ezért úgy éreztem lépnem kell. Mivel ez a Te topicod, az illendőség azt kívánná, hogy kézbe vedd a dolgot. Kikényszerítsd a bocsánatkérést, töröltesd az ide nem illő hozzászólásokat, vagy akár az azokat leíró felhasználókat, különös tekintettel azokra, akik még a moderációs szabályzatban leírtakat sem tartják be!

Ha erre nincs lehetőséged, akkor talán törölni kellene a topicot, és ha tényleges igény mutatkozik a témára, újra létrehozza valaki.

Gondolom Te is tudod milyen kényes dolog az internet. Bárki megtehet SZINTE bármit egy ilyen fórumon. És ehhez jelen pillanatban Te adod meg a lehetőséget.

Biztos ezt akarod?

Előzmény: Törölt nick (1077)
Dugo DJ Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1252

A mondanivalód első felével teljesen egyetértek, bár annyiban kiegészítenélek, tőlem itt senkinek nem kell bocsánatot kérnie.

A második felére azt hiszem válaszoltam az előző hsz-ban.

Előzmény: wandy5 (1250)
Dugo DJ Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1251

Kedves Elsaoma!

2005.01.03 21:11:43 (1068) - Ebben a hozzászólásodban tevékeny részese voltál ennek az egész "dolognak" az elindításában. Itt, ezen a fórumon, nem máshol!!!

Miért menjünk át egy olyan topicra, amit senki nem használ?

Miért engem hívsz, mikor nem értek a kutyás dolgokhoz?

Nem kell válaszolnod, elég ha bocsánatot kérsz/kértek, hogy akik a fent említett és ahhoz hasonló hozzászólásokat olvassák megbizonyosodjanak róla, Kanitkabír nem egy aljas csaló.

Előzmény: elsaoma (1249)
wandy5 Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1250
Szerintem, ha bocsánatot kér és te elfogadod az ő bocsánat kérését, akkor szerintem te egy fantasztikus ember vagy, csupa jó erénnyel!
Mai világban tudni KELL MEGBOCSÁJTANI!!!!!
Sajnos ez az emerek többségéből kiveszett! Te a barátod miatt jöttél erre a topicra, hogy megvédd és szót emelj a másik helyett! Ugye? Szerintem Ő is megtudja beszélni ezt a problémát, hisz itt emberek beszélgetnek nap,mint nap egymással, nem pedig debilek!!!! Erre a topicra nem csak agarasok járnak, hanem más kutyások, akik segítségre szorulnak mert a kutyakiállításon, benn a körben gondjuk van a kutyival.Szóval ez a topic arra jött létre, hogy segítsünk egymásnak, hogy könnyebb legyen elérni eredményeket a kiállításokon.

A következő hozzászóló szívesen fogadná, ha átmennél arra a topicra, ahol az agarasok vitatják meg a személyes problémáit!!! Kérlek élj vele, lehet, hogy ott választ kapsz minden kérdésedre! Próbáld meg! Sok sikert!
Sőt akinek, még ilyen problémája van kérem, beszéljétek meg ott!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Dugo DJ (1248)
elsaoma Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1249
Kedves DugoDj! tényleg jó lenne, ha Spilló arra használhatná a topikját amire szeretné, 3- éve nem használnak egy Agarakról mindent nevű topikot ott szakmai kérdésekben vitázhatunk gyere át oda légyszíves!És mindenki akit érdekel még ez a téma.
Előzmény: Dugo DJ (1248)
Dugo DJ Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1248

Szia Wandy5!

Átgondoltad amit írtál?

Nyilvános helyen lejáratlak, aztán ha találkozunk valahol félrehívlak, és négyszemközt azt mondom: Te haver bocsi, de nem így gondoltam. Elégedett lennél?

Előzmény: wandy5 (1247)
wandy5 Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1247
Szia!
Ez a topic a Kutyakiállítók kuckója!
Ezt az ügyet személyesen beszéld le!

Szia Silmail!
Nagyon örülök, hogy voltál olyan kedves és összesítetted a CAC-okat és CACIB-okat ilyen jó térképen!!!! Köszönöm mindenki nevében!
Előzmény: Dugo DJ (1243)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!