Kedves Zardin, Geszti=Geszti01! Amit itt TI ("a légből kapott vádakkal dobálózók) az utóbbi oldalakon eljátszottatok, azt nemes egyszerűséggel vihar a biliben-nek nevezhetném. Javaslom nyissatok topicot "Útáljuk együtt Kanitkabirt!" címmel. Esetleg variálhatjátok a címben Hugi-bugi-val + Denderával, semmi gond, ha ezzel megsértetek legalább 2 "személyt". Ui.: én szombatra neveztem a kutyámat, ott leszek, de valahogy nem szeretném, ha odajönnétek hozzám!!!
Egyetértünk. Valóban mindannnyian ismerjük egymást IRL, és MI ("a légből kapott vádakkal dobálózók") egész biztosan ott leszünk a CACIB-on, természetesen mindannyian nyíltan vállalva magunkat. Csak azt sajnálom, hogy legalább 2 "személynek" egész biztosan pont ez az időpont nem lesz alkalmas a talira, így ők nem fognak tudni eljönni. Milyen kár.
más hírnevének árnyékát használja a sajátja öregbítésére.
Pontosan ez az, ami mindenkit bánt, a "más hírneve". Mindenki úgy égeti saját magát, ahogy akarja, amíg másnak ezzel nem árt.
Biztos, hogy felteszünk képeket a kicsikről,márcsak azért is, mert minden kölyök aranyos ebben a korban! Már most, ha átmész a Leonbergit kedvelők topicjára, akkor már láthatsz képeket a kis családról. Nagyon helyesek!!!Amúgy 2011 az irányítószámunk.
De kiállításokat nem fogja abbahagyni emiatt... Mondjuk én sosem tudnám elérni, hogy ennyire és ennyien utáljanak, de még ha senki sem tudna elviselni kiállításokon, akkor is járnom kell, mert ez az életem:)) És ezzel ő is így van. Túl sok munkája van benne, hogy abbahagyja.
Csillagocska szuperül van, sokat rohan a kertben és még többet alszik a kanapén a lakásban:))
De büszkék lehettek rá, mert nagyon gyönyörű! A fél falu el van tőle ájulva, mikor sétál az utcán. Van, hogy vadidegenek messziről integetnek, hogy "Szép a kutyád!":))
Bocs,hogy így belekontárkodom a dologba, de elolvastam az elmúlt hét hozzászólásait és most van egy csipetnyi káosz a fejemben.
Kanitkabir=Hugi Bugival??? Ez miért lenne jó bárkinek is, ha várható, hogy előbb- utóbb rájön az egész fórum? Nekem ezek után nem lenne merszem kijárni kiállításokra,mert félő, hogy mindenki rajtam röhögne...( Ha józan paraszti ésszel belegondolok...) Valaki világosítson fel, pls??? :)))
Én másfajta kutyákkal fogok menni a 2 napos BUDAPESTI CACIB-ra. Ezek LEONBERGIK!!! Örülnék neki, ha küldenél képeket a kutyusodról! Én is küldök!Ez az én kis csapatom, ezekkel járok kiállításra!
Aztán majd meglepődünk, mikor Kanitkabir megjelenik két, eddig ismeretlen emberrel a februári CACIB-on...az egyik Hugi-Bugi néven, a másik meg Dendera néven mutatkozik be....
Na akkor kell feltenni fogós, ámde ravasz kérdéseket nekik...és kibújt a szög a zsákból....
Én oda fogok menni egy lányhoz, akit majd sokan vesznek körül, mert én nem félek ám....talán enged az árból....ja nem...az a Tisza amikor apad... :-)