azért rühellem a snipert ha csak 1-1 darab van engedélyezve mert bizonyos pályákon esélyed sincs ellene. Meg se látod aki lő már hulla vagy.
TK = Team Killer
aki szándékosan lelövi, leüti, felrobbantja a csapattársát.
Van vétlen TK is de az elkövetője olyankor beírja hogy bocs vagy sorry vagy röviden: sry
Ha valaki lő az ellenre és a társ a csöve elé ugrik ez vétlen TK
ha valaki eldob egy gránátot és az megöl 1-2 társat is de nem látta őkat (bár dühítő, hogy van mikor orrba-szájba hajigálják feleslegesen) ez is vétlen TK.
De az mikor respawnol valaki (újjászületik a pálya adott pontján) és ott fejbe veri a társa vagy bele ereszt egy tárral vagy a pálya bármelyik más pontján ezt hívják TK-zónak.
Belehet állítani a szervert hogy 3 TK után kirúgja az illetőt de mi van azzal aki tényleg 3x vétlen volt? Ezért anno ezekkel a beállításokkal felhagytak.
Nekem ezek a rekordjaim:
1 gránáttal megöltem 6 jenkit és kettőt lelöttem ahogy menekültek a gránát elöl miközben a rádiót telepítették (HQ mod)
viszont 4 társat is elintéztem 1 gránáttal... (szintén HQ)
mert épp respawnoltam többed magammal miközben láttam hogy kezdik elszedni a ruszkik a rádiót stalingrad mapon. Rohantam és dobtam a gránátot...de sajna közben odaértek a társak akik kinyírták a ruszkikat viszont a gránátom meg őket.
Kaptam hideget, meleget, beszólást meg vigyort mert a társaság kb. 20 user ismerte nagyjából egymást. :)