Én is ezúton kívánnék minden Topictársnak Boldog Új Évet!
hellboy: Aranyotott tok, acél hátlap, vagyis a szokásos Cornavin kivitel. Az óra feltehetően a 60-as v. 70-es évekből származik, nem ritka, és nem nagy értékű, női óraként az állapotától-szépségétől függően 2-10eFt közötti értéket képviselhet.
potyoro: Ez azért már a züllés netovábbja, bár már jó ideje készülnek így Poljotok, de akkor is botrányos... ;)))
CDBV: Az a klasszikus párnatok egy időben divatos volt, ma már elég ritkán alkalmazzák, de nincs benne semmi különleges. 45 előtt sok ilyen tokos UNION készült, és ez a Dürrstein végül is historizáló darab. Az MMII amúgy nem áll rosszul, de az ígéretek ellenére az évvégi zűrzavarban nem készült el a beígért pár "nyitópéldány", de ezek már tényleg rövidesen várhatóak. Tulajdonképpen a mutatók körüli mizéria volt a gond - még mindig nem küldték el a kért mutatókat.
Én vásároltam náluk, méghozzá a héten, de nem győztem kivárni a szállitási időd, igyhát kiballagtam szerda délelött(a nyitvatartás egy kicsit furcsa:13.00-18.00) a boltjukba.Ott volt a szemem elött az egész Poljot kollekcio egy 8méter X 3méteres boltba. Az árak ua. mint a neten. Vásároltam is náluk egy Vostok Europe-t.Nagyon élveztem az elado társaságát mert egy "óra-buzi" volt. Mivel budapesti voltam kaptam 8€ kedvezményt :) Megtalálható volt náluk egy olyan poljot amibe ETA 7750 szerkezet volt 739€.
Köszönöm érdeklődésedet, vidéki kúriánkban töltöttünk néhány napot. :-) Kisebbik lányom még mindig kórházban, vesemedence gyulladással. Éppen most mondták a TV-ben ( Tranzit a Mindenhatóhoz), hogy a Casio a világ legnagyobb karóragyártója, tehát csodálkozom hogy min is vitatkozunk néha mi itt?! ;-)
nem igazán hasonlít erre a Ceramicara, a V10K-ra inkább abban hasonlított hogy kaucsug szíja volt, egyébként fekete fadobozban virított és olyan 1600-1700 körül volt az ára...
Talán az újabb, teljesen fekete Rado Ceramica (R21324152) lehetett; - főleg ha az ára 1.400,- Euro volt. Így nézett ki és teljesen fekete volt a számlapja? Persze csak tippelek, meg a Sintrára is épphogy csak hasonlít (a V10K-ra pedig nem igazán)...
piquet topictárs elmondott mindent, én annyit tennék még hozzá, hogy a Conrad-nak a Teréz köruton van boltja is, ha idegenkednél a katakógusból történő rendeléstől. ( Az én dobozom is onnan származik )
Felebarát !
Köszi szépen a segítséget O+A ügyben, reméljük holnap sikerül talpra állítani azt a szépséget :-))