Keresés

Részletes keresés

kerub Creative Commons License 2004.12.18 0 0 206

Pirine!

Kattints a bélyegre aztán nyomd meg az ENTERT lassan lépésről lépésre.

Előzmény: pirine (204)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.18 0 0 205

Jó reggelt pirine és minden idetévedő, mesélőkedvű vándor!!

A legkisebb unokám tegnap késő este beteg lett. Még nem lehet tudni, hogy mi a baj remélhetőleg semmi komoly-, de annyira aggódom: egyszerűen megőrülök ettől a gyerektől, annyira szeretem. Nem tudom elviselni, hogy valami baja van...

Na tessék... síró, picsogó, nagymamának nem való......

Meg már zenét sem tudok feltenni... pedig mennyi szépet gyújtöttem nektek....

Előzmény: pirine (204)
pirine Creative Commons License 2004.12.18 0 0 204

Nem   nyílik!!!   Ilyenkor   furdalja   oldalam   a   kíváncsiság.

Remélem    már   nem   kell   dolgoznod   Tölgyem ?!   Szerdán   este    még   ott   leszel?

Ugye   1-1   percre   benéztek   az   ünnepek    alatt!?

NagyonI   Hogy-hogy   éjjel    még   fent   vagy?   Nagyon    fáradt   leszel   az   ünnepekre !

Előzmény: tölgy (202)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.18 0 0 203

10 fokkal derüsebb lettem. Én ezt még d.e ki tudtam nyitni....

Boldog karácsonyt!!

Előzmény: tölgy (202)
tölgy Creative Commons License 2004.12.18 0 0 202
http://web.axelero.hu/stefanec/christmascard.exe

letöltést vagy megnyitást felajánlja az ablak:-)

békés ropogós hóesést-alatta jég nélküli utakat kívánok Mindenkinek!
:-)
Előzmény: NagyonI (194)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.17 0 0 201

Kicsit rossz ma éjjel a kedvem.... Okok is sorakoznak rendesen....

Így hát jó éjt !

mézontófű Creative Commons License 2004.12.17 0 0 200

Jó estét!

A mai mesém: csúszós úton karácsonyi bevásárlás utolsó fordulója a jánnyal? Ma tudott csak szabira jönni.

Viszont: azt mondta a jány "Olyan jó hazajönni, finom süti szag és meleg van, olyan megnyugtató...Miért nincs gyakrabban karácsony?" A vén culája..:-)))

Nagyonka, nem zet érzed Te is véletlenül?

pirine Creative Commons License 2004.12.17 0 0 199

NagyonI   Ugye   érzed?   Köszönöm  ! ! !

Ez   olyan   kedves    volt,   olyan   igazán   NagyonI-s  !

Előzmény: NagyonI (197)
kerub Creative Commons License 2004.12.17 0 0 198
Előzmény: kerub (193)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.17 0 0 197

Pirine!!

Sürgök-forgok a "lakosztályainkban",hát megbotlok... nézem mi az, de nem látok semmit... lehajolok, valami meleget érzek, de látni még mosz sem láttam...

Mi lehet az?? tényleg,,, gyerekek!! Mi lehet az, amit nem látok, de mégis itt van.. érzem... akárhova lépek, itt van mindig..

Áruld el őszintén! A szeretetedet érzem magam körül??? Szerintem te küldted....

Fogadni mernék... de ennyit...

Hogyne tudnál te is adni...

Előzmény: pirine (195)
nettomazsola Creative Commons License 2004.12.17 0 0 196
ha a rakatt jobb klikk akkor van egy olyan, h "tulajdonsagok" (azt hiszem az magyarul) es ott kiirja az URLt.
Előzmény: NagyonI (194)
pirine Creative Commons License 2004.12.17 0 0 195

Nekem    elsőre    kinyílt.

A   nyillal    hiába   próbálkoztam,    OK-val   jötta   fény,   öltözött   a   fa,   kutyus,   cica   is    megjelent, esett    a   hó,   de    hiába    akartam    ellopni,    mint    más   fotót,   nem   lehet.

Köszönöm   a   kedves    képet      és   a   karácsonyi    jókívánságot.    Az   én   ünnepem    már   teljes!    Még   ilyen    szép   karácsonyom    nem    volt.

Egy   bajom   van,    nagyon   jó   kapni,    de   az   lenne   a   teljes    gyönyörűség,   ha    adni   is   tudnék.  

NagyonI Creative Commons License 2004.12.17 0 0 194

Légy szíves nem bosszantani...::)))Kéretik privátban alaposan . mint egy szellemi fogyiatékosnak leírni, hogy az axelerpo klubban hogy a bánatban takéákom meg azt az oldalt, ami a belinkelésedből NEM nyílik meg...

Aztán ha lesz időd- na nem kell postaford. jó részletesen leírmni, hogy ha meglelem azt a fránya weblapomat, ott mit is kell csinálnom, hogy be tudjam tenni ezeket a zenéket...

De a múltkori kérdésemre nem válaszoltál.Van egy MP+ keresőm. Megtalálom a nótát. De nem írja ki azt a fene URLt. Ezt honnan tudhatom meg??????

Most benne vagy a dugában...

kerub Creative Commons License 2004.12.17 0 0 193

Bocsánat a figyelmetlenségem miatt.

Kék tél ez már igazán az kell legyen.
Előzmény: kerub (192)
kerub Creative Commons License 2004.12.17 0 0 192
Kék tél na ez egy dia. 
Előzmény: kerub (191)
kerub Creative Commons License 2004.12.17 0 0 191

Mpeg a kiterjesztése amiből az M az a mozi ( mozgókép)

És van a Dia  ami állóképek lapozása.

A dia az igényli a PP ( power point) nevű programmot is.

Letölthető.

Előzmény: NagyonI (190)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.17 0 0 190

Hát kerub, nagyon jót röhögtem. Először arra gondoltam, hogy valami rémséges szörnyszülöttet küldtél(végülis az) , s jobb, ha meg se  nézem de nagyon szellemes a ........de mi??

Ezt hogy hívják?? Videó??

Megyek egy kis condomot szerezni karácsonyra a gyerekeimnek. Elvégre már 5 édes kis unokám van, ölég!! Mert elébb utóbb jön egy ilyen hisztibiszti....

Előzmény: kerub (187)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.17 0 0 189

Jó december 17-ét !!

Tegnap d.u.tól éjfélig nem  tudtam az internetre kapcsolódni. Ez akár üdvözlendő dolog is lehetne,ha az ember tudná, hogy ettől eddig nem lesz kapcsolat. De amikor 10 percenként rohan az ember a géphez, aztán látja, hogy még mindig nincs, aztán telefonál az ügyfékszolgálatnak, de ott mindenki igen foglalt... és ez hamarosab kezdődik előről...

Elköszönni sem tudtam.

Pedig tegnap- két nagy zeneszerző napja is volt- csak jutna eszembe a másik... És annyira meg voltam kergülve, hogy egy kis muzsikát varázsolhassak ida nektek....de nem jött össze..

Mondom magamnak: Nagyi! Itt tolong a sok ember a topik előtt (még jó, hogy nem tudtam kikukucskálni), mind hozta a meséjét, mind szeretne egy kis zenét hallgatni...

Mind arra vár, hogy itt valami eszméletlen jó ötletet találjon karácsonyra, s te itt szerencsétlenkedsz a topikajtód zárjával...

Hát drága sorbanállók!! Talán a zenét még egy nappal később is meg lehet hallgatni. Na ja, de most még más fontos dolgom is van...

Röltex Rózsi Creative Commons License 2004.12.16 0 0 188

Hát tudjátok, jó sokatz vártunk a repülőtéren és mint egy moziban a korlát mögül figyelhetted az embereket. A legszivfájditóbb az volt, amikor családok pici gyerekekkel érkeztek, a korlát másik ooldalán meg lelkes, ujjongó nagyszülők, már kaptak is az unoka felé...a kis kölkök meg megriadva, gyanúsan figyelték, kik is ezej az emberek...teljesen idegenek voltak a nagyszüleik...hát ezért fáj az én szívem...igaz a mieink egyenlőre úgy fogadtak minket, mintha három napja és nem három hónapja láttuk volna utoljára...Jó éjszakát, szép álmokat minden valódi és leendő nagyinak meg napinak :-) Rr

Előzmény: NagyonI (185)
kerub Creative Commons License 2004.12.16 0 0 187
Hát unoka az nekem is járna már de nem ilyen .
kerub Creative Commons License 2004.12.16 0 0 186

http://web.axelero.hu/benguzde/

Na hát ez az FTP címed az axeleró jóvoltából.

Ide lehet kirakni zenéket és erre a címre hivatkozva be linkelni...

Persze csak Te tudod feltölteni  ide a dolgokat mert kell hozzá a jelszavad amit az axeleronál használsz...

NagyonI Creative Commons License 2004.12.16 0 0 185

Jó reggelt, délelőttöt....

Be szerettem volna tenni ide egy képet, amit RRtől kaptam. Még igen hajnal van errefelé, és én nehezen ébredek.

RR!! Örülök az örömödnek!!!

Talán vígasztallak egy kicsit azzal, amit 3 és fél éves Messziunokám a héten mondott Messzilánynak:

"A. megint szomorodott, hogy mikor megyunk mar Magyarorszagra, mert mar nagyon szeretne meglatogatni a nagyit. Es azt kivanta ma este, hgoy barcsak a nagyi eljonne es itt lakna velunk. meg azt is mondta hgoy ott alhatnal a szobajaban. Most mondd meg, szinte konnyeket csalt a szemembe. És pont az A , aki mindig milyen kis szegyenlos es rosszcsontka. De most mondd meg, hgoy hogy szeret! Persze a Z  is, de o tul okos es erett, es ha egyszer megmondtuk, hgoy most nem tudunk menni, akkor o azt elfogadta."

Ők is nagyon messze vannak, de milyen jó érzés, hogy a távolság ellenére is kialakulhatott egy bagyon meleg kapcsolat köztünk....

Jó sürgést.....

pirine Creative Commons License 2004.12.16 0 0 184

Veled   örülök   .   Élvezd   a    kis   unokákat!

Szép   karácsonyod   lesz   velük.

Ugye   ilyenkor   látni    hogy    nőnek   a   gyerekek.   A   nálam   levő   fotón   még   ici-pici    csecsemők.   Ha     csináltok   fotót,   ugye   teszel   fel   a   topicba?!

Röltex Rózsi Creative Commons License 2004.12.15 0 0 183

Halihó, megjöttek a távolbasodrodott fiam--menyem--két parányi unokám !!! Mikor elmentek a nyáron. épp hogy kezdtek az oladlukról felkapaszkodni, most meg járnak!!! Amúgy minden létező járatot lekéstek, mert olyan slendriánok a különböző légitársaságok, végezetül, miután 24 óra utazás után megjöttek, kiderült az összes csomagjuk elveszett, valahol kőröznek az óceán felett....de azért nagy az öröm, hogy megint itthon vannak :-)

Aludjatok, jó éjt !

nettomazsola Creative Commons License 2004.12.15 0 0 182
ha beutod a szam cimet a keresobe?
Előzmény: NagyonI (181)
NagyonI Creative Commons License 2004.12.15 0 0 181

Szerettem volna a mai napi zenét (az én zenémet) még idevarázsolni. Na de de.Nem figyeltél seg. kérésemre, kerub::::(((

U.i. ha leszedem egy keresővel a zenét, honnan tudom meg azt a fene URL-jét?? Tegnap még volt egy jó keresőm (AdvancedMp3 szörcs) .De lejárt az ingyenes kipróbálása mielőtt jól kiismertem volna, azóta meg nem elérhető az oldal...:::(((

De persze van másiiiiiiik!!!!Ez a 2FindMp3. Hát ennél meg egyáltalán nem lelek URL címet.

Mostan aztán itt ülök talpig szomorban.. A Grammyn egyáltalán nem leltem meg a zenéket. Vagy nem is szomor ez, hanem idiotizmus??

Jóvanna....

Szomor idiotizmus:::(((

Hát akkor énekelek nektek zene helyett:

(Mindjárt) 12-őt üt az óóóóraaaa!!!

Téééééérjetek már nyugovóóóóóóóóóraaa...

Én térek. Leveszem a szomort- ez van felül, aztán lekapcsolom az idiotizmust. Attól tartok ez nyaktól lábujjig beborít.

Jó éjt! Nyugodt álmokat!!

Nekem cefetül ég a gyomrom- na még ez is- befaltam egy rakás sűttököt. Jó vót, de sok, s most lakolok... rendesen...

szedit99 Creative Commons License 2004.12.15 0 0 180

alodtam, pedig akkor még kislány voltam.  És a grafika is nagyon jó!!

sz eland Egészi!   Fejtsd meg, ha tudod! Bocs, de a gépem hülyül:

............Kö
Előzmény: kerub (171)
kerub Creative Commons License 2004.12.15 0 0 179
Előzmény: kerub (172)
szedit99 Creative Commons License 2004.12.15 0 0 178

............Kedves Kerub: Cserébe küldöm az én kedves karácsonyi énekemet:

A Kisjézus aranyalma

Boldogságos szüz az anyja

Két kezével pólyázgatja,

A lábával ringázgatja

Jézus ágyán nincsen paplan

Jaj, de fázik az ártatlan

Elveszett a báránykája

Miből lett volna bundája

Hát te dudás, mit szundikálsz

Fényes az ég, nem kell lámpás

Verjed, verjed a citerát

Kisjézusnak egy szép nótát

Pirine! Te biztos ismered. Ha rosszul emlékeztem, javítsd ki!

Jó éjszakát, jó készülődést mindenkinek!

.......

Előzmény: kerub (174)
kerub Creative Commons License 2004.12.15 0 0 177
A Grammy.ru alatt található zenéket az i Tunes nevű izével tudod lejátszani .
Előzmény: NagyonI (176)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!