Csak úgy beköszönök,mert ma láttam egy Police felvételt a Tv-ben és ráébredtem, hogy én hogy szerettem, szeretem őket, csak valahogy hanyagolom mostanában az egyéb kedvencek mellett. A Policét még működése idejéből a Zenyatta Mondatta megjelenésekortól ismerem, érdekes módon lehetett itthon is kapni, egy ismerősömnek volt meg, nekem még nem telt ilyesmire, mert még igen kisgyerek voltam. A Synchronicity-t már én vettem meg. Később begyűjtöttem a többit is, szóval minden nagy bakelit megvan, mármint a normál sorlemezek. Stingtől is van két albumom, de a 90-es években elveszítettem szem elől, nem annyira fogtak meg a dolgai.
'96-ban voltam a Kisstadionban ugyan, de sok mindent nem tudok azóta róla.
A Sting.hu SMSweb biztos hogy nem indul újra mert se időm, se kedvem nincs már hozzá (meg nem volt hozzá meg a heti min. 2 fizetőképes regisztrált felhasználó). FTP szervert terveztünk hónapokkal ezeletőtt, de végülis nem jött össze. Ha van valakinek esetleg felesleges tárkapacítása és online kapcsolata akkor szívesen adok anyagot egy Sting FTP-hez! Van egy csomó újdonságom...
Háát, az a helyzet én nem vagyok az az ücsörgős koncertalak, aki biztonságból szemléli az eseményeket a tömegtől távol, így viszont picit félteném a kamerát. De meglátom, hogy alakul.
Beszámoló meg...az oldalon lévőkhöz hasonló részletességet és informáltságot ne várjatok, de megteszem, ami tőlem telik:)
A Bring On The Night/When The World Is Running Down You Make The Best Of What's Still Around majd' 12 perces koncertfelvételt hallgatva nehéz elaludni, mert csak jár a lábam, tehát lehet, hogy beteszem az Angel Eyes-t, vagy a You Were Meant For Me-t, de lehet, hogy végül a Windmills Of Your Mind lesz a nyerő.
Ha nem baj...
Kedves Gordon! A Lithium Sunset szerintem nagyon jó kis Sting-dalocska, ugyanúgy mint a többi Mercury Falling nóta... kár hogy mostanában Sting nem ír ilyen dalokat, hanem csak számokat, műveket, nekem hiányoznak az egyszerű dalok... szerintem... :-))
Nekem megvan. Furcsa. Kísérletezésnek tűnik. Tehát nem az igazi. Számomra. Viszont az 'Every little thing she does is magic' Sting-ének-gitár, afrikaidob - vörzsön igazán megható. Szerintem.