Keresés

Részletes keresés

dobozs Creative Commons License 2007.07.09 0 0 18

Sziasztok!

Nagy gondban vagyok a mosogatógépemmel. Kb 2 éve van meg és eddig minden szuperul működött, nagyon szépen mosogatott.

Most viszont minden cucc homályos lesz benne. Már minden variációt kipróbáltam az öblítő és a só beállítására, de semmi nem vált be. A homályos réteget viszont egyszerűen le lehet öblíteni vízzel és ha utána a csöpögtetőn megszárítom szép fényes lesz minden.

Tudna valaki segíteni?

Köszi!

Zitka Creative Commons License 2007.07.06 0 0 17
Sajnos pont a W-ról hallottam a legtöbb negatív véleményt. Persze biztosan nem szabad általánosítani, de talán egy elégedett használóval találkoztam.
Előzmény: gomboci (16)
gomboci Creative Commons License 2007.07.06 0 0 16

Sziasztok!

Szeretnénk venni egy 60 cm-es Whirpool beépíthető mosogatógépet, kiváncsi lennék azoknak a véleményére, akiknek ilyen van. Mennyire vagytok vele megelégedve? Mik az előnyei, mi nem jó benne? Kérem, hogy aki ilyet használ, a márka pontos megjelölésével írja meg. Köszönöm.

Gombóci

kisvasutak Creative Commons License 2007.02.23 0 0 15
És csak 350-400e körül vannak a gépek, persze az biztos hogy minőség.
Előzmény: szofy (9)
newPenion Creative Commons License 2006.10.31 0 0 14
Tényleg van ám egy másik topic.
csak az index hülye keresője nem talál rá.

Mosogatógépet vennék

Mosogatógépet vennék néven

(Remélem sikerült a link.)
Előzmény: Niterider (13)
Niterider Creative Commons License 2006.10.31 0 0 13
Szasztok,

Beepitheto konyhabutorokat szeretnenk vasarolni (mosogato-moso-hutogep, elszivo, suto, gazlap) s ehhez kernek segitseget, elsosorban a marka kivalasztasaban.
Ugy latom arban nincsenek oriasi kulonbsegek, de kivancsi lennek a minosegre, ill. velemenyekre. Ja, es en szeretnem ha az osszes gep egyazon marka legyen!
Ha barkinek van velemenye meghalalnam ha az alabbi e-mail cimre elkuldene, mivel ritkan olvasok forumot. Koszonettel!
earthquaketom@gmail.com
Zitka Creative Commons License 2006.09.09 0 0 12

Ha egyértelmű, hogy lehet mikrózni benne, akkor simán bírja a mosogatógépet. Ui. a mikrozott étel elvileg forráspontig (100 fok) is melegíthető. Az én dobozaimon egy pohár és egy villa van a négyzetben. 

A  műanyag tányérok, poharak (ha nincs rajta egyértelműen az ikon) - főleg ha régebbi típusúak - nem biztos, hogy bírják. Egyet ki kell próbálni. :-)

Előzmény: angyika (11)
angyika Creative Commons License 2006.09.09 0 0 11

Tudja valaki, hogy milyen ikonnal jelzik, ha egy edény, műanyagdoboz, stb mosogatógéppel mosható? (Vagy nem mosható?)

Van pár olyan fagyasztós vagy mikrós műanyag dobozom, meg néhány tányérom, ami nem biztos, hogy bírja a 65 fokot. De inkább nem próbálnám ki :)

Mit jelent a négyzetben egy kanál és egy villa?

szofy Creative Commons License 2006.05.15 0 0 10

Bocs, most olvastam, hogy a lentebb említett topic-ban már ki lett a téma vesézve!

:-)))))

Előzmény: szofy (9)
szofy Creative Commons License 2006.05.15 0 0 9

A Miele-nek ilyenek a mosogatógépei: spec. evőeszköztálcája van- pont ilyen!

Előzmény: VKOrsi (5)
t3v3d3s Creative Commons License 2006.05.14 0 0 8
béna a zindex keresője, töredékszavakra nem adja ki az igazit. l. még hűtő - hűtőszekrény.
Előzmény: VKOrsi (7)
VKOrsi Creative Commons License 2006.05.14 0 0 7
kell a vaknak az útbaigazítás... örök hála.
Előzmény: t3v3d3s (6)
t3v3d3s Creative Commons License 2006.05.14 0 0 6
Kicsit lejjebb Zitka betette az "igazi" mosogatógépes fórum linkjét, ott többen fordulnak meg.
Előzmény: VKOrsi (5)
VKOrsi Creative Commons License 2006.05.14 0 0 5
Olyan mosogatógépet keresek, aminek felül külön tálcája van az evőeszközöknek. csatolok is egy képet.
sehol Mo-n ilyet még nem találtam és az ismert nagyobb áruházakban is csúnyán néztek rám, hogy mi a fenét keresek.
KaosK Creative Commons License 2004.11.24 0 0 4
Mi a velemenyetek a 45cms Bosch SRI5305EU-rol? Hol lehet ezt az ElectroWorldon kivul akcios aron kapni? A Bosch markakepviselet nem normalis idoben van nyitva, oda sose jutok el.
kriszti72 Creative Commons License 2004.10.28 0 0 3
A Budaőrsi Electroworldben vettem, felhívom az ügyfélszolgálatát.
Előzmény: Zitka (2)
Zitka Creative Commons License 2004.10.28 0 0 2

Nem tudom, hol vetted, de ilyen esetben nem viszik vissza ingyen???? Arra lehet esetleg hivatkozni, hogy a boltban látott mintadarabnak jól működött az ajtaja. Megnéztem megint az enyémet, hát nem olyan egyszerű "zsanér" ez, hogy meghúzunk egy anyacsavart...

Előzmény: kriszti72 (1)
kriszti72 Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1
Nagyon köszi az infot, főleg az első aggályomban nyugtattál meg! Az ajtót illetően, ha kicsit kinyitom szép lassan leereszti magát vízszintesre. Emiatt visszavigyem? (Na ez most jó hülye kérdés volt...)
Előzmény: Zitka (0)
Zitka Creative Commons License 2004.10.28 0 0 0

kriszti,   ITT van egy bejáratottabb topic a törzsasztalon a mosogatógépekről, próbáld meg ott is megkérdezni.

De azért válaszolok  itt is. :-) Nekünk egy D63 van, és kifogástalanul működik. A normálprogram nálam is nagyon hosszú, nem is szoktam használni. :-)) Az 5-ös gyors (üvegprogramnak is hívják) viszont lemegy kb. 40-50 perc alatt, és tökéletesen tiszta minden. Az ajtóra vonatkozóan: ez azt jelenti, hogy ha picit kinyitod, akkor magától "leliftezik" vízszintes állásba? Szerintem akkor a zsanérja (ha van neki ilyen) lehet lazább a kelleténél... A miénket - most kisérletezgetem - 1 cm-től  akár 20 cm-es résre is ki lehet nyitni, abban az állásban marad. Kb. 30 cm-től viszont már lenyílik automatikusan - a súlyától.

Előzmény: kriszti72 (-)
kriszti72 Creative Commons License 2004.10.28 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Először is a típus: Indesit D42. A két fő problémám: (1) több mint 2 órán keresztül tartott a normál program, (2) nem lehet résnyire kinyitni az ajtót, csak teljesen lenyitni.

Érdekes módon a leírás teljes részletességgel leírja a mosogatás menetét, csak az időtartamáról feledkezik meg. Akinek van gépe, kérem jelezzen vissza, hogy a több mint két órás menetidő normális?!?!?!?

A másik kérdésemet illetően: a leírásban az szerepel, hogy résnyire ajánlott nyitva hagyni a gép ajtaját a mosogatást követően annak érdekében, hogy a gőz ne csapódjon vissza az edényekre. Erre résnyire nem lehet nyitva hagyni, csak teljesen lenyitni, amitől meg nem lehet elférni a konyhában.

Szóval egyelőre megbántam ezt a vásárlást, pedig mindenki áradozott róla... Még 1 napom van, hogy visszavihetem, ezért kérlek jelezzetek mielőbb vissza, hogy mitévő legyek. Még az a szerencse, hogy 6 havi 0%-os kölcsönre vettem...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!