MEGJAVULT A HOZZÁFÉRÉSEM!!! :oDDD Így tudok már képeket is betenni ide. :o)
Nagyon örülök, hogy Fannika jó gazdikhoz került! :o)
Irmusnak is örülök, hogy végülis marad a gazdival! :o) (mopszfelügyeletet mi is vállalunk!) :o))
Képzeljétek, vasárnap és tegnap is voltunk kirándulni. Vasárnap Szilvásváradon voltunk, tegnap pedig Diósgyőrben és Boldogkőváralján. :o)
Természetesen mindkét alkalommal vittük pöcökkuttyot is. :o))) Szegénykém estére totál elhervadt mindkét nap. :o)) Le is fényképeztem vasárnap este ahogy hanyatt vágta magát az ágyában és horkolt. :o)))
Hétfőn eljutottunk a dokihoz is. Mikor meglátta, egyből mondta, hogy szőrtüszőatka.
Kapott egy szurit ami állítólag a bőre alatt hat, és kapott egy barna trutyis kenőcsöt amivel be kell kenni a fejét.
Na most ettől úgy néz ki, mintha zseléznénk a fejét. :o)))
A tüzelésről is kérdeztem a dokit és azt mondta, hogy első alkalommal tovább is eltarthat a dolog. :o| Remélem nem fog nagyon sokáig tartani, mert néha totál be van kattanva a kisasszony...
Evuska felhozott egy ötletet még szombaton. Mit szólnátok egy fehérvári talihoz valamikor? Mondjuk tavasszal?
Jaj, de édes!!! Hát este még Fannival a fejemben aludtam el...aztán a tegnapi napnak mára lett meg a hatása, szép dagadt, karikás szemekkel keltem fel.
De folyamatosan nyugtatom magam, hogy biztos jó helye lett és jó, hogy ilyen hamar rátaltunk a gazdikra, mert így talán könnyebb lesz neki is megszokni az új helyét. A gombóc most is itt van a torkomban :-(((
Remélem valóban fognak ide írni és folyamatosan tudni fogunk a törpikéről!!!! :o)
evuska: Én is nagyon szomorú voltam, még este is. De várom, hogy mi lesz ma, mert megigérték, hogy írnak ide nekünk. Kiváncsi vagyok, hogyan telt az első éjszaka az új helyén.
Tök jó, örülök, hogy rendeződtek Irmagyereknél a dolgok. :o)))
Tegnap elindultunk, a lánygazdi velem utazott Fannival az ölébe... :-)
Átaludta a drága az utat.
Megérkeztünk, akkor érdeklődve nézett mindenfelé, hogy hol vagunk?.
Barátságos környék, sok a zöld, Fanninak is tetszeni fog....
Hazaérve egy gyönyörű fekete shar-pei kislány Lüszi nézett kissé idegesen, hogy ki ez a kis nyunyera az ajtóban aki be akar jönni a házamba....
De nem telt el két perc és más nem is haragudott rá, hanem örült neki, nem lehetett leszedni a Fanniról, pofozkodva játszott vele...
Fanni ennek még nem örült annyira, így hamar helyrerakta Lüszit, de részéről nem vot harag, próbálkozott tovább... :-))
Nagyon kedves emberek és nagyon szeretik az állatokat. Megnyugodtam, hogy a Fanninak jó élete lesz, és mindent megadnak neki.....
Már saját kis kosárkája volt :-) amit birtokba is vett, ahogy hazaért :-)
Jobb helyre nem is mehetett volna, csak az elválás volt nehéz, mert nagyon jött volna velem. Remélem az éjszakájuk jól telt.
Íme néhány fotó az első találkozásról Lüszivel.....
Pfööö, Ez meg ki? Mit szimatol? :-)
Kitartó ez a Lüszi.. :-)
Fanni menekülöre fogta a dolgot...... :-)))
Itt már az én segítségemet kéri, de én nem szólok bele.....
Lüszi megsimizte Fannika hátát és megbeszélték, hogy jó barátnők lesznek... :-)
Ez az ő kosara. :-) Miután Lüszivel megbeszéltek mindent, beült a kosárkába, megnézni, hogy elég kényelmes-e, mert ha nem, van még egy párnája amit Erikától zsákmányolt.......
:-)
Hát ennyi.
Nagyon várom, hogy az új dazdik megjelenjenek a topikon...................
Riki, olyan szomorú lettem, amikor olvastam, hogy nézte Fanni, ahogy pakolod össze a cuccait "a nagy szemeivel". Most is könnybe lábad a szemem, ha rágondolok! De arra kell gondolni, hogy pár nap alatt megszeretik egymást az új, most vár végleges gazdikkal, és soha többet nem kell pakolni a cuccait! Olyan büszke vagyok rátok, hogy így gondját viseltétek, egyáltalán nem kell lelkiismeretfurdalást éreznetek. Ennél jobb nem is történhetett volna Fannikával. Biztos, hogy jó gazdikat választottatok neki.
Képzeljétek, beszéltem megint "Irmagyerekkel". Hát, a megérzésem bejött: Irma marad a gazdival. Múlt héten beszéltem vele, és már akkor gondoltam, hogy túlságosan szereti ahhoz, hogy tényleg odaadja. És tényleg. Mesélte, hogy elkezdett sírni, amikor jöttek megnézni, és rájött, hogy nem tud tőle megválni. Úgy örülök!!! Megbeszéltük, hogy fogunk majd találkozni, sőt lehet, hogy néha fog nálunk "nyaralni" Irmi.
Biztos nem lesz gond, nekem már elsőre ők voltak a legszimpibbek, de erről már írtam. Sokat számít egy megérzés....azért kicsit izgultam, de Elidának 100%-ig elhiszem, hogy jó helyen van. :o)))
Jelentem Bence jól van, olyan falánk, hogy a mopi hozzá képest kisétkű :-) Még nem találkoztak, mert egyenlőre a baba is elég nagy falat, a hétvégére remélem belejövünk annyira, hogy nem kapunk agybajt a kettőtől. Én megmutattam magam a mopinak, hát az az örömtánc, teljesen meg volt bolondulva, még a szememet is majdnem kinyalta a helyéről. Ja és tudja hogy már nincs a pocakban, mert amikor kissé lehiggadt elkezdte keresni, olyanédi volt, nem értette, hogy miért nincs ott, remélem valahogy kint is megismeri. na megyek, mert kicsit szundizok a következő kajálásig, aztán reménykedek a csak kaja van, nincs sírása éjszakában. Nem tudom mikor tévedek erre megint, mindenkinek minden jót és majd egyszer jövök, pápá.
Na, most hívott Elida, azt mondta, hogy a lehető legjobb helyre került a Fannika! :o)))
Várták már és vettek neki mindenfélét. Van nekik egy shar-pei szuka kutyájuk is, aki még fiatalabb a Fannikánál. Megígérték, hogy írni fognak ide nekünk a topikba is.
Elida csinált a kuttyikról képeket, holnap reggel fel is rakja ide. :o)
Most már megnyugodtam egy kicsit, főleg azért, hogy Elida azt mondta, hogy jó helyre került és nagyon fogják szeretni. Mondjuk nem is nehéz őt megszeretni, mert annyira kedves, alkalmazkodó kiskutya.
Hát röviden ennyi, a többit még Elida holnap leírja.
Jaj, én is remélem!!! Már próbáltam hívni Elidát, de csak a hangpostája volt, úgy izgulok! Most már kicsit megnyugodtam, tegnap még nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz!
Ha gyapjú van benne és meleg vizbe teszed, akkor összemegy, da annyira, hogy egy újszülött mopira lesz jó. Ha műszálas, akkor sok változás nem várható.
Kérdezd meg az évfolyamon, hogy nincs-e valakinél otthon interlock! Azzal egy perc végig varrni.
Lehet varrógéppel is bütykölni, de az nem olyan jól varrja el a kötött holmit.
Biztos örültek, mert jöttek már többször, de én nagyon gyorsan bejöttem, mert a szívem majd megszakadt. :-((((( Az anyu azt mondta, hogy miért nem tartom meg, úgyis akarok még egy mopit. De én nem akartam harmadik kutyát, akkor lesz csak még egy mopim, ha a Fanni (dobim) már nem lesz, de az még jócskán messze van (remélem), még csak 6 éves.
Elida elment velük, megnézi a helyet, hogy hová kerül, meg elmond nekik mindent, meg így a törpikének is könnyebb talán, hogy valaki olyannal megy akit már ismer.
Úgy volt, hogy én is megyek, de nem tudtam úgy intézni a dolgaimat, hogy el tudjak menni. De jobb is így, még nehezebb lett volna ott búcsuzkodni. :-((((((((
Remélem fogunk róla hallani, leírtam nekik ennek a topiknak az elérési módját, úgy is a neten találták a hirdetést, biztos van internet elérhetési lehetőségük. Meg Elidánál meg lesz a telefonszámuk, hívni fogjuk őket.
Csinálj arról a méhecske szerkóról egy fotót és dobd fel ide a képet!
Még mindig sárgulok az irigységtől a méhecske szerkó miatt, még akkor is, ha megnyúlt.:-)))
A megnyúlásnak egyik orvosága az, hogy lefejtik a pulcsit és újból megkötik. A másik, ha valakinek van intelockja akkor oldalt bevesz a pulcsiból. A géppel rögtön ki lehet vágni a fölös részt is. Az utóbbi egyszerűbb, de kinek van interlockja?
Én is.... :-((( Összepakoltam a kis táskáját, cuccait, tettem be neki a vitaminból, amit szeret, már csak az ágya van hátra, de abban még alszik. Olyan szörnyű volt, hogy amikor pakoltam, csak állt és nézett rám a nagy szemeivel. :-(((((((
Remélem, nagyon fogják szeretni! Annyira fog hiányozni, pedig nem is volt nálam sokáig. Most délután nem olyan vidám...lehet, hogy érez valamit? :-((((
Azért örült, amikor kimentünk sétálni, de most is csak fekszik a helyén. Biztos, csak én magyarázom be magamnak és megint csak túlzásba viszem a lelkizést......
Megint azt átélni szegénynek, hogy idegenekkel kell újra megbarátkoznia és megfelelni nekik.
A fényképeit nézegettem, hát jobb ha nem nézem tovább, mert nagyon össze szorul a szívem. Örülnöm kéne tudom, de nem megy. :-(
Remélen nagyon el lesz kényeztetve! Ha nem én nem is tudom mi lesz. Nagyon nagy lelkiismeretfurdalásom lesz, az biztos. Aranyosak nagyon akik elviszik, de nem ismerem őket. Remélem megismerem, mert különben sokáig le leszek törve. :-(
Miszisi: Jaj, bocsi, tényleg , mondtad is hétvégén a Szentlőrincet, csak nem ugrott be! És ne legyen ám lelkiismeretfurdalásod! Jó helyre kerül Fannika! És ha még az új gazdik is írnak majd ide, meg eljönnek a talikra! Akkor jó sokat láthatod a leányzót. De egyébként nekem is kis lelkiismeretfurkálásom van, mert nem én fogadtam be Füge kistesóját. Nem akarok kifogásokat keresni, de tényleg nem lettem volna teljes értékű gazdija, így viszont a fiatal pár többet tud neki adni, mint amit én adhattam volna.
Zdora: Nem, nem készült még felvétel a kis manökenekről! Ez úgy történt, hogy odamentünk (evuska+Ferdi, Kanga,Füge+én) a kutyaruhás nőhöz. Elkezdtük nézegetni a cuccokat, leragadtunk a kosarasszerkónál, de nem akartuk megvenni, csak röhögtünk. Az árus nőci meg már végül majdnem féláron odaadta /egy ezresért szerintem megérte a látvány/. Na Ferdi-Füge fel lett öltöztetve, erre a nőnek annyira tetszettek, hogy elkérte a tel.számunkat, majd hívni fog, ha lesz valami ruhabemutató. Úgyhogy majd ott lehet megcsodálni az ebeket... Hívunk majd Titeket is, jó?
Hat igen, mindenki ult szepen, rendben, o meg allandoan mocorgott.:))) Nagyon fotogen a joszag, imadja, ha fenykepezzuk, de a kameraval meg csak most talalkozott eloszor - egesz kozelrol.
Kar, hogy nem tudtatok maradni, jobbulast Jodanak!!! Prezli viszontcsokolja!:))
Rufusz, remelem hamarosan elokerul Irmagyerek, de ugy tunik o sem ul sokat a gep elott...
Riki!Remelem mostamar a leletek szerint is rendben lesz a Szasza!
Szia!
sajnos elég ritkán jutok net közelbe, és csak most látom a szombati találkát. hát nagyon sajnálom, hogy nem mentünk el. Irtam Irmagyereknek, de még nem válaszolt. lehet hogy meggondolta magát? vagy csak nem kapta meg.