Most büdösparasztoztam össze az alattam lakó technógörénymunkásproletárral...
Valaki kalapál valahol.. alattam, fölöttem.. nem tudom.. erre a csököttagyú, primitív állat (bocs állatok) teljes erővel üti a mennyezetet magánál.. , majd kalapáccsal veri a fűtéscsövet, a következő pillanatban kihajolt az erkélyen és felanyázott nekem..
Na nekem sem kellett több, eldurrant az agyam, és rákérdeztem, hogy tanítanak-e fizikát a kisegítőben. Mert biztos ott mondták, hogy a hang csak lefele terjed...
Némileg le is anyáztam...
Most pedig megkeresem a kis zöld bogyókám, és beveszem vodkával :-)))
szombat este sajna fél 12 kor gátlástalanul ment a 90 db-es tuc-tuc mellettünk a gyerek nem szarozott , de én sem, felhivtam a rendoroket egy korrekt palival beszéltem, asszonta kiküld egy kollégát. kétszer kinéztem az ablakon, de rendort nem láttam, de a zene elhallgatott. azóta olyan csend van mint a kriptában.
hogy kijöttek vagy nem , nemtom de megnéztem volna a srácok arcát mikor ajtót nyitottak.
Csatlakozom a "panel-nem-is-olyan-sz*r" párthoz: 2+1 éve lakom téglaházban, előtte 20 évig panelben. A panel összehasonlíthatatlanul csendesebb volt (persze az üvöltöző szomszéd áthallatszott, de az más kategória). Most, ha a felső szomszéd végigkopog a papucsában a lakáson, akkor az olyan hangos, mintha nálunk kopogna. Előtte meg - egy másik tégla-panelben - szintén a fenti szomszédot lehetett gyönyörűen hallani, amikor lefeküdt az ágyába (komolyan, olyan részletgazdagon nyikorgott, hogy szinte láttam magam előtt, ahogy forgolódik :-)).
Az is igaz, hogy már megszoktam, néha szinte hiányzik, aggódom, mi történt, tán csak nincs valami baj :-)
az a helyzet, hogy panelházban lakom, a hangszigetelés a lakások között tényleg jónak mondható. Rengeteg más házban megfordultam már, ahol az egérfing is áthallatszik...
Persze ha a fölöttem lévö szomszéd hülye, és a parketta alatti üveggyapotot kidobta, és helyette betont öntött fel, és arra rakta a parkettát, akkor a tüsarkó cipö kopogása már lehallatszik. De ezzel nem lehet mit kezdeni..
Viszont ha beledobsz neki egy kis nitrohigítót, akkor le fog szokni a tüzelésről, vagy olyan lesz, mint a Niki Lauda :-)
Szomszédokat is ennek az emlegetésével szoktattam le a gyújtogatásról...
nem termszetek kukoricát, igy nincs keletkezik megsemmisitendo kukoricacsumám. Tényleg? Ha lenne, mit kezdjek vele? Rakjam le a szomszéd kertjének a végében?
Skacok nem igazán értem ezt a biztositos sztorit, de sebaj úgyis fenn voltam éjjel a mellettem veszekedő párocska miatt.
tegnap elkezdett a gyerek mellettem zenét hallgatni.de4 ami a legrosszabb ugyanazt a számot folyamatosan egymás után. kb 8 alkalom után elmentem fürdeni.
Jóvanna, nem cikizni akartalak benneteket /bár egy picit lehet/. ;-DDDDDDDDDDD
Én csak a a hivatalos eljárás rendjéből indultam ki, és ezek a történések bár magát az embert meggyőzik az igazáról, de hivatalosan semmivel sem viszik előbbre az ügyet, megoldást tekintve meg mégúgy se.
Abból a szempontból, hogy az illetőt delokalizáljátok a környékről, valóban jó. :-)))
Sajnos a saját bőrömön tanultam meg, hogy nem szabad mindent elkapkodni, sőt.