A 97/98-as idényben a spanyol TVE minden hétvégén leadott élőben 1 meccset. Akkor láttam az Atléticot majd minden héten. És azt a modern futball történetében talán rekordot, amikor Salamanca-Atlético 5-4 (!) és mind a négy gólt Vieri lőtte.
Az akkori egész idénybeli teljesítményéhez képest ma: duplanulla.
Azért a lazios váltása nem volt uccsó neki a KEK miatt,az Inter meg anyagilag.Ráadásul "az azóta szánalmas" kitétel durván túlzó.
Amúgy Bobo leigazolásának nem sok értelmét látom.1.Mit csináljak a 32-es Vieri mezemmel?:-) 2. Nino és Bobo ugyanúgy nem játszik hosszabb távon,mint Adriano-Bobo.
A batistutai jövőképet látom,télen elmegy,fél év alatt kijátsza magát az Atletiből is,aztán visszavonul vagy elmegy az arabokhoz...
Ninonak kéne partnert találni,a varasképű kiváló ötlet!
pont erről beszélgettünk vagy 2 napja a Primera Division topicban!
mármint, hogy Vieri Atleticos idejében a tökéletes csatár prototípusa volt szerintem a világ legjobbja volt akkor és nagy barom volt, hogy elment, mert azóta szánalmas
erre tegnap kb fél év után veszek a NS-t és olvasom ezt a Vieris dolgot!
nem tudom mennyi értelme lenne a mostani Vieri-nek teljesen kiégett, szint a labdát alig találja el, de tény, hogy neki az Atletico az uccsó esélye, gondolom ezér nyilatkozta ezt
Madrid, szeptember 30., 12.00 A csatár szerint ostoba volt, amikor távozott.
Elképzelhető, hogy már a télen visszatér a madridi csapathoz Christian Vieri, az olasz válogatott és az Inter csatára. Vieri a Corriere della Serának elmondta: ostoba volt, amikor otthagyta az Atleticót. A visszatérésnek csak egy akadálya lehet: a madridiak "második számú" klubja nem áll valami fényesen anyagilag, és ez megtorpedózhatja Vieri terveit.
A sport 1 egyébként élőben adja szombaton a meccsünket...
Elég erősnek tűnikez a keret de szerintem még nem túl meggyőző a játék! A villareal ellen is reálisabb lett volna az egy pont de hát kit érdekel csak nyerjünk!
Pablo igazi vezére a védelemnek 5meccs 2 kapott gól nem rossz, Luccin egyre jobb a középpályán, elől pedig Torres és Salva ISTEN(Kár hogy Jorge kikerült :( ) !! Érdekes ha gólt kapunk és/vagy hátrányba kerülünk nem tudunk nyerni!
Téli átigazolásoknál szóba került Vieri és Tevez is. Hát mit mondjak nem lenne gyenge egyik se....
A sociedad ellen sok minden kiderül majd! Egy gyenge formába lévő csapat meg kell szerzni a 3 pontot mert az ilyen meccseken sok múlik és hozni kell ha ott akarunk lenni a dobogón!!
én amikor megmondtam, hogy idén 4. lesz az atletico mindenki kiröhögött
azonban úgylátszik mégis léteznek olyanok, akik egyetértenek velem ebben a témában :)
szóval megjósoltam, hogy az idén kijöhet a lépés, főleg hogy az intertotó kudarc után tkp csak a bajnokságra kell koncentrálni, és a riválisok se tűnnek annyira veszélyesnek azután, hogy mi is erősödtünk vmennyire
Amúgy a Depor szenvedését látva,könnyebbnek tetszik a Bl-be vezető út.
A Valencia,Barcelona,Real Madrid hármas szerintem hosszútávon túl erős,de az igazolások nélküli Depor talán nem lesz olyan tényező,mint eddig.A többi meglepicsapattal meg elbánnak a fiúk!:-)