Keresés

Részletes keresés

nemisbéka Creative Commons License 2004.12.15 0 0 107
Douglas, Marionnaud: a két legnagyobb parfüméria lánc jelenleg Magyarországon (ha ezeket nem ismered, akkor milyen konkrét cégnévnek örültél volna? :) ). Bármelyik bevásárlóközpontban megtalálod egyiket vagy másikat. Aluljáró: nézz szét bármelyik nagyobban (pl. Nyugati, Blaha, Déli, Keleti), mindenhol árulnak parfümöt. Eredetit is, nemcsak másolatokat.
Előzmény: Dulifuli (105)
Gyáva Nyúl Creative Commons License 2004.12.15 0 0 106
Douglas meg Marinnaud bazi nagy parfümériák, szerintem mindegyik (vagy majdnem mindegyik) plázában van belőlük. A kettő közül valamelyiknek magyar honlapja is van, keress rá, emlékeim szerint termék- és árlista is van rajta.
Előzmény: Dulifuli (105)
Dulifuli Creative Commons License 2004.12.15 0 0 105
Köszi! Az első mondatot értem, bár konkrét cég névnek v. címnek jobban örültem volna. A második mondatot viszont nem értem. Illetve az aluljárót igen, de abból elég sok van Budapesten, és nem hiszem, hogy mindegyikben árulnak Chanelt. Az első két szó pedig nem ismerős nekem a parfümökkel kapcsolatban. Nyilván én vagyok műveletlen, bocs!
Még egyszer köszi!
Előzmény: nemisbéka (104)
nemisbéka Creative Commons License 2004.12.15 0 0 104
Bármelyik parfümériában. Douglas, Marionnaud, aluljáró.
Előzmény: Dulifuli (103)
Dulifuli Creative Commons License 2004.12.15 0 0 103
Én is segítséget szeretnék kérni: hol lehet budapesten Chanel parfümöt venni?
Előzmény: -Bodza- (93)
tt65 Creative Commons License 2004.12.13 0 0 102

A Kenzo Flowers-hez van egy hasonlója a Lacoste-nak. Nem tudom melyik, talán a Pour femme!

Előzmény: -Bodza- (93)
SunSmile Creative Commons License 2004.10.05 0 0 101
Abszolút egyetértek veled. Ha mondjuk egy élelmiszer boltba megyek, és mindennek megnézem az összetevőjét, alighanem üres kosárral jövök ki az üzletből. Nekem volt szerencsém egy cég üzemét, ültetvényeit, gyártástechnológiáját és legfőképp a tisztaságát megtekinteni immáron második éve Los Angelesben. Engem, -megmondom őszintén- meggyőzött. Egyedülálló és kivételes dolgokat tapasztaltam és nem közömbös az sem, hogy a cég hív meg minden évben, hogy bemutathassa nekem a fejlesztéseit, válltozásait, szinte majd hogy meg nem kérdezi, hogy jó e nekem, ha ezt és ezt, így és így csinálja, és mindezt főként a saját -mármint a cég- költségén teszi.
Előzmény: -Bodza- (98)
SunSmile Creative Commons License 2004.10.05 0 0 100
A makulátlan számomra azt jelenti, hogy semmiféle káros anyagot nem tartalmaz! Mondjuk példaként akár meg is ihatom, vagy ehetem ( ha nem sajnálom rá a pénzt) azt amit magamra pl. a bőrömre- az egyik legféltettebb- kincsre kenek.
Előzmény: Gyáva Nyúl (97)
Snorkilla Creative Commons License 2004.10.05 0 0 99

Sziasztok!

Egyenlőre két "kedvenc" illatom van a női kategóriában (amit használok): Estée Lauder: Pleasures, és a DKNY.

Férfi illat pedig, ami mindíg elvarázsol ha megérzem (és ezer közül is megérzem): Jacomo - Paradox
Ismeri valaki ezt az illatot? Lehet ilyet még kapni?
köszi:))))

-Bodza- Creative Commons License 2004.10.05 0 0 98
Szerintem ez ma már semmiről nem mondható el. Off, de azt sem mindig tudhatjuk, hogy mit eszünk meg... Én úgy gondolom nem is szabad vele foglalkozni, mert csak begolyózik az ember, ha mindennek az összetevőjét kutatja. Nem tudjuk kivédeni sajnos.
Előzmény: SunSmile (96)
Gyáva Nyúl Creative Commons License 2004.10.05 0 0 97
Mit jelent számodra az, h makulátlan?
Előzmény: SunSmile (96)
SunSmile Creative Commons License 2004.10.04 0 0 96
Tudom, hogy egy parfüm kiválasztásakor az illat a legfontosabb,  erről egy pillanatig sem vitatkoznék, az viszont szembetűnő számomra, hogy arról egy árva szó sem esik, vajon milyen összetevők ill. fő töltőanyagok jellemzik az általunk kiválasztott márkájú parfümöt. Kicsit azért vagyok ilyen negatív--elnézést érte-- mert nem oly rég olvastam ezekről a "fantasztikus" termékekről és szinte tátva maradt a szám a döbbenettől, hogy egyes cégek milyen iszonytató anyagokat használnak, és utána mi a testünkre, az arcunkra, vagy netán a szánkra kenjük azokat. Ismertek olyan parfümöt, testápolót rúzst, vagy egyebet, amiről bizanyítható, hogy makulátlan?
Barnuc Creative Commons License 2004.10.03 0 0 95

Szia!

Nekem parfümöm is volt és azóta is keresek olyan illatú parfümöt. Nem tudod melyik hasonlít rá legjobban?

Előzmény: ametiszt (49)
Gyáva Nyúl Creative Commons License 2004.09.28 0 0 94
Sziasztok, látom, h mostanában itt mindenki csak kérdez, de azért hátha... szagolt már valaki Andy Warhol parfümöt? Milyen? Valahol azt olvastam róla, h vécéillatosító, :) de csak nem... de ha ti is azt mondjátok, h rossz, vagy nagyon erős illatú, akkor nem töröm magam, h kipróbáljam.
-Bodza- Creative Commons License 2004.09.27 0 0 93

A segítségeteket szeretném kérni.

Nagyon szeretem a Chanel Allure-t, és a Flower by Kenzo-t. Valami olyan parfümöt keresek, ami hasonlít ezekre, de mégis kicsit más. Jó kérdés, ugye? Ajánljatok valamit légy szíves!

gv80 Creative Commons License 2004.09.09 0 0 92
Sziasztok!Nem találkozott valaki a L'Eau de Kookaival mostanában Magyarországon? Jó néhány éve használtam és nagyon szerettem, de állítólag Mo-on kivonták a forgalomból. Előre is köszi.
themuse Creative Commons License 2004.09.01 0 0 91

Abszolút egyetértek! :)) Sok pasiillat tetszett az utóbbi tíz évben, de a Fahrenheitet egyik sem közelítette meg. Úgy látszik Sephora, ránk ugyanolyan hatással van: én is ezeket a tüneteket produkálom, ha megérzem... :))

De ha már szóba került az Armani is, megkérdezném, nem emlékszik-e valaki egy olyan parfümre (NEM a Maniára gondolok), ami elegáns fekete dobozban volt, rajta arannyal az Armani felirat, benne pedig egy diszkrét üveg, fekete kupakkal, és isteni illattal?! Végignéztem a fragrancenet-en az összes Armanit, de nincs köztük, lehet, hogy már nem gyártják. Talán ha valaki a nevét meg tudná mondani - mármint a parfümét -, könnyebben járhatnék utána...

Előzmény: Sephora (87)
PAthene Creative Commons License 2004.08.15 0 0 90

Én nagyon szerettem az Adidas Activ Badis-t (nem tudom igy irják e és létezik e még).

Mostanában nagyon bejön az Orifleme-tól a Midsummer Man.

A páromnak is olyat vettem.

Előzmény: Tequlia (86)
eperdarabka Creative Commons License 2004.08.14 0 0 89
húú...ha télleg ilyen cuccot keresel,akkor én szívből tudom ajánlani a MEXX  Divesity-t :) sztem isteni,s igazán bugyihuzogató illata van :) nem erős,nem fanyar,igazán kellemes :) szaglold meg,s majd meglátod :)
ultraviolettt Creative Commons License 2004.08.14 0 0 88

hat, en a magamet mondom.

ha az edes-fuszereseket szereted : biagiotti roma, minotaure by paloma picasso, lacoste uj illata.

persze a hugo boss is mind jo, meg geoffrey beene-tol a grey flannel (ez fanyarabb)

Sephora Creative Commons License 2004.08.13 0 0 87

Hmm, ez csak a Fahrenheit lehet!! :))) Én ha megérzem egy pasin, menten lecövekelek, akárhol is vagyok, és majd' elájulok.:) Finom, fűszeres illat, de most van nyári kiadása is, ami kicsit könnyedebb.

Finom még szerintem Armani- Aqua di Gio-ja, az olyan könnyed, mégis igéző illat.

Tequlia Creative Commons License 2004.08.13 0 0 86

Sziasztok!

Gondban vagyok, lécci segítsetek! Pasimnak akarok vmi nagyon jó parfümöt venni. Én személy szerint a Hugo boss-t nagyon szeretem pasikon, de ha valaki tud valami igazán jót, tudjátok arra gondolok, hogyha elsétál melletted egy srác, és nem tudod megállni h meg ne jegyezd milyen jó illata volt. Na valami ilyet keresek. Előre is köszi!

Szilárd77 Creative Commons License 2004.08.02 0 0 85

sziasztok

én is elnéztem arra a linkre tényleg jó és az árak de hogy lehet rendelni?

nem találtam hungary-t a listába :(((( valaki tud segyteni?

Előzmény: ultraviolettt (83)
mindfoglalt?! Creative Commons License 2004.07.26 0 0 84

Nahát! :)

Ez az, valóban... azóta tisztáztam a lánnyal a pontos kinézetét... megtehettem, mert mást kapott ajándékba. :(

De azt hiszem, a következő ünnepre beszerezzük neki...mert még most is áradozott, hogy milyen csodálatos illata volt...:)

Köszönöm szépen! Nagyon kedves Tőled, hogy segítettél egy szegény rászorulón... (ez én volnék...:)

Előzmény: ultraviolettt (83)
ultraviolettt Creative Commons License 2004.07.23 0 0 83

http://www.fragrancenet.com/fnet/wf_items.html?cat=01140&cur_letter=h&gender=W&mv_pc=goUnassigned7

itt volna az illeto parfum , az nlc forum segitsegevel . ezen a linken meg is rendelheto .

Előzmény: ultraviolettt (82)
ultraviolettt Creative Commons License 2004.07.22 0 0 82
En lattam ezt az uveget.. a kupakja 2 lab, fejjel lefele...  de nem ugrik be
Előzmény: mindfoglalt?! (79)
Krisszie Creative Commons License 2004.07.22 0 0 81

Ja és parfümöt lehet hűtőben tartani?

Ezt a meleget nem bírják a parfümök, hol tároljam őket?

Krisszie Creative Commons License 2004.07.22 0 0 80

Sziasztok!

Aki sárgadinnyés illatot keres, annak ajánlom a Davidoff Cool Water-jét, nyárra zseniális.

Gyümölcsös vagy vaniliás illatokat tudnátok nekem ajánlani, pl a Clinique Happy milyen jellegű?

Krisz

mindfoglalt?! Creative Commons License 2004.07.21 0 0 79

Szia!

Vártam, hátha valaki idenéz...:)

Én is azt gondoltam, hogy a parfümériákban majd tudják, felhívtam néhányat - nem is néztek hülyének:) -, de nem tudtak segíteni. Pedig nagyon kedvesek voltak, volt ahol végignézték az összeset...:)

Az a baj, hogy még a kinézetét sem tudom pontosan... ki tudja mit nézett lábnak a lány barátja?! :))

No mindegy... kap valami mást, aztán szombaton megkérdem tőle, mi a neve. Lehet már nincs is forgalomban.

Mindenféle egyéb női alakosat én is láttam, de balerina-szerűt vagy láb-szerűt (?!:))nem...

Előzmény: ARic (78)
ARic Creative Commons License 2004.07.21 0 0 78

Hello,

hát, sajnos, én női láb alakú üvegeset nem tudok, kiváncsi leszek, mi az?! Írd majd meg, ha kiderül!

De ha egy parfümériába bemész, név nélkül is tudni fogják, mi az, ha van nekik belőle, nem?

OFF: tudok női "torzó" alakút többfélét, száj-alakút, póló formájút stb. stb....

Előzmény: mindfoglalt?! (77)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!