Keresés

Részletes keresés

Beebite Creative Commons License 2004.08.26 0 0 565

Én már több dolgot is rendeltem a TV-shopból, pl a gyümöclscentrifugán kivül serpenyőt, és még tervezem azt a seprű szerűséget is, mert az állatkáim körüli takarításban praktikusabbnak tűnik mint a porszívó, több szempontból is.

Persze egy csomó hujeség is van, pl. az izomerősítő pillangón jókat somolygok, ráadásul több cég van, és én csak 1-nek a termékeit találom megfelelőnek.

Egyébként nem rendelem meg, hanem megveszem a boltjukban, de a lényeg szempontjából az mindegy.

Sok serpenyőm van otthon, de a kedvencem mégis ez. (Szintén teleshop)

Pedig korántsem tartom magam hujének, és általában mások sem szoktak.

Előzmény: Biovadász (562)
Beebite Creative Commons License 2004.08.26 0 0 564

Csinnnka :*

OFF:

Az én centrifugámopn bizony átmegy az alma egészben, én is vissza vittem volna, ha nem igy lenne. Azt irták, a magtól elkopik a kés, ezért vettem egy pótkést, de egyelőre nem kopik a kés a magtól, pedig sokat használjuk. Olcsó alma esetén kb napi 1 kiló alma megy át rajta.

Elmosogatni meg nekem sokal eccerűbb, mint anyám olcsóbb moulinex-jét, és bizony sokkal több levet facsar ki...

Nekem ez a tapasztalatom, és nagy megelégedésre használom, kb. naponta.  (Még sárgabarack levet is tudok csinálni egy kis almalével, amit anyuéval nem lehet, mert nem présel levet a barackból, hanem 1:1 átnyomja a zacc tartályba. Valamint értelmes mennyiségű répalevet sem tudunk anyuéval csinálni. (Naranccsal keverve nagyon finom, én szeretem)

Az almát egyetlen esetben szoktam meghámozni centrifugálás előtt: ha a zaccot réteslapba akarom tölteni, mert az almásrétes héjjal nem fini.

Egyébként meg kaptam, és akkor még olcsóbb is volt. De nem cserélem el, köszi, nekem bejön:)

Előzmény: csinnnKA (560)
csinnnKA Creative Commons License 2004.08.26 0 0 563

De azért kérlek, nyugtass meg: ugye a saját stílusodat még a legnagyobb elvakultságoddal és elfogultságoddal sem neveznéd kulturált társalgásnak?!   >:-|

Gyk: nem az ellen van kifogásom, hogy Te (akinek gőze nincs, mi az az aloe vera) lenézed ezt a növényt, hanem az ellen van kifogásom, amilyen stílusban teszed/teszitek ezt! (már ha stílusnak lehet egyáltalán nevezni)

Biovadász!

Nyugodtan fölényeskedhetsz! És még csak véletlenül se lepődj meg!

Olyan emberek mondtak róla pozitív véleményt, akiknek a személye számomra hiteles volt. (nyilván nem Te voltál az) Itt az erről szóló topic: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9072494&la=35984587

Előzmény: rali (561)
Biovadász Creative Commons License 2004.08.26 0 0 562
csinnKA:

Ha te rendeltél gyümölcscentrifugát TV Shop-ból, akkor mostantól semmilyen véleményeden nem lepődöm meg. :)
Előzmény: csinnnKA (560)
rali Creative Commons License 2004.08.26 0 0 561
Ez a karakterhalmaz csupán az intoleranciád bizonyítéka.De ezt már jelezte neked más is.
Azt talán még neked is el kell fogadnod, hogy itt az ellenvélemény, a zsigri útálat is hangot kap, nem csak a tze bárgyú marketingdumád.

Nagyon kiváló ötlet a moderatúrához fordulnod - hátha átlapátolják ezt innen pl. a karrier fórumba....
Előzmény: csinnnKA (558)
csinnnKA Creative Commons License 2004.08.26 0 0 560

Beebite, drágám! :-*

Te legfeljebb tapasztalatot nyertél... például azt, hogy a 30ezer forintos csodagyümölcscentrifugádon nem is megy át egészben egy normál méretű alma... nem hangtalan és összemértem a 12e Ft-os centrifugával: ugyanannyi levet préselt ki! Úgyhogy én visszaküldtem, és azt mondtam, hogy "egyszer volt Budán kutyavásár" bedőltem egy csomagküldőnek, de vissza is küldtem azonnal!!! :-)

Én nem mondom, hogy minden MLM-cég és csomagküldő meg efféle deviáns kereskedelmi forma korrekt.

Én csak azt mondom, hogy az aloe vera termékek tényleg jók! ;-)

Előzmény: Beebite (559)
Beebite Creative Commons License 2004.08.26 0 0 559
Én kb hetente nyerek egyhetes kanári szigeteki nyaralást:) Találozott már valaki olyannal, aki nem nyert ilyet?:))
Előzmény: mozigépész (552)
csinnnKA Creative Commons License 2004.08.26 0 0 558

Azon gondolkodom, vajon milyen emberek lehetnek a civil életben azok, akikben ennyi ellenségeskedés, gyűlölet, agresszív indulat van valami iránt, amit

1. nem ismernek,

2. közvetlenül nem ártott nekik semmit.

Nekem, mint topicnyitónak van egy olyan felelősségem, hogy megpróbáljam a topicomat abban a mederben tartani, ami miatt létrehoztam.

Terméktapasztalatokat kértem és vártam, pro és kontra (tehát nem csak ömlengéseket vágytam, hanem természetesen VALÓDI(!) negatív terméktapasztalatoknak is helye van, helye lenne!).

Ráadásul e topicban is és más helyütt is kiderült, hogy többen nem kapták meg a termék mellé járó információkat, tehát nem megfelelő adagolásban stb. fogyasztották, így a hatásfoka is gyenge volt, vagy a várható jótékony hatás emiatt elmaradt.

Én ezzel a topiccal SEGÍTENI akartam az embereken!!!!!

---> Szívesen beszélgettem volna FLP termékforgalmazókkal, hogy megismerjem az FLP ígéretes marketingterve után a valóságot, vagyis hogy mit takar... mert érdekel, hogy mi van a máz alatt: ki hová jutott el fél év, egy év alatt.

---> Szívesen beszélgettem volna olyan emberekkel, akik -bár csak táplálékkiegészítőről van szó- mégis meggyógyultak e termékektől komoly bajukból.

---> Szívesen beszélgettem volna magáról az aloe veráról olyan emberekkel, akik szintén érdeklődnek e csodálatos gyógynövény iránt.

---> Szívesen beszélgettem volna olyan orvosokkal, akik nem csak az egyetemen betanult szövegeket szajkózzák, hanem kitörve korlátaikból, orvosi ismereteiket használva és gondolkodva igazán szakszerű választ tudtak volna adni arról, hogy miért jók ezek a termékek.

---> Szívesen beszélgettem volna a több mint ötezer FLP-s orvos közül bárkivel konkrétan a termékekről.

Ehelyett ellenségeskedő, fölényes, undorító stílusban megfogalmazott pökhendi és primitív, agyatlan gúnyolódásokat olvashatok cserében.

Igaz, a topic fennállása alatt kaptam vagy 50-60 ímélt, amelynek felében a termékekről volt szó, kérdések és terméktapasztalatok voltak benne.

Engem személy szerint mélységesen elszomorít az, hogy emberek azért NEM MERNEK BEÍRNI ebbe a topicban, mert félnek Maxvaltól, Ralitól, és a többi véresszájú MLM-ellenes gúnyolódótól. Volt, aki kifejezetten megkért, hogy ne vonuljak ki a topicról, mert már nem is olvassa végig, csak keresi a nevemet, Metál Dogét és Vikusét, a többin keresztülfut, mert nem akarja magát felidegesíteni ezen az alpári, ordenáré stíluson.

Ma viszont valaki megkérdezte, hogy szoktam-e még olvasgatni egyáltalán a topicomat, és nem gondolom-e, hogy konzultálnom kéne az Indexes moderátorokkal.

Beleolvastam a moderálási szabályzatba. Ilyeneket találtam például:

"A jogsértő, továbbá a kulturált társalgást szándékosan vagy ismétlődően akadályozó felhasználók jogosultságait korlátozhatják, letilthatják."

Tartalmi rombolás: "a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró hozzászólások".

Sajnos még több passzust is lefed egyes hozzászólók magatartása.

MINDENKIT MEGKÉREK, HOGY KIZÁRÓLAG A TOPIC SZELLEMISÉGÉNEK MEGFELELŐ HOZZÁSZÓLÁST ÍRJON A TOPICBA, és menjen máshová epét hányni, vért hányni, köpködni és sértegetni, van néhány pocskondiázós topic, ott a helyük az ilyeneknek!!!  >:-|

Ha valaki nem tudja kulturáltan megfogalmazni az ellenvéleményt, ha nem tud intelligensen érvelni és vitatkozni, akkor a bunkóskodására nem vagyok kiváncsi!

A továbbiakban nem adom a nevemet egy ilyen szellemiségű topichoz! Szégyellem, hogy ez lett a topicomból, szégyellem, hogy hagytam, hogy kiforgassátok a szavaimat, és egy gyógynövény hatásai, egy termékcsalád hatásai helyett cinikus és nagyképű dilettánsok primitív szórakozóhelyévé vált a topic.

Ha nem fejezitek be a mocskolódást, akkor kérni fogom a moderátorok segítségét ellenetek!  :-(

Ezt nem fenyegetésnek szántam, viszont nagyon komolyan gondolom! :-(

Biovadász Creative Commons License 2004.08.26 0 0 557
"Jó, akkor mit szólsz például az utazásszervező irodák "partner paty"-jaihoz, melyek ugyanebben a szellemben zajlanak, csak nem az utasok a cél, hanem az értékesítő irodák"

Nyiss róla egy topicot és majd elmondják a véleményüket ott azok akik értenek hozzá. :)
Előzmény: Metal Dog (555)
Biovadász Creative Commons License 2004.08.26 0 0 556
"Szerintem nincs. Az mlm-nél is a „vedd meg a termékeimet” dominál,"

Aha... Akkor a forgalmazónak miért éri meg sokkal jobban, ha más forgalmazókat telepít maga alá?
A normál kereskedelemben az a lényeg, hogy minél több terméket adjak el és abból lesz a nyereségem. mlm-ben az az érdekem, hogy hálozatot építsek magam alá, mert abból van a nagy pénz. Ne mond hogy ez ugyanaz. :)
Előzmény: mozigépész (554)
Metal Dog Creative Commons License 2004.08.26 0 0 555
Jó, akkor mit szólsz például az utazásszervező irodák "partner paty"-jaihoz, melyek ugyanebben a szellemben zajlanak, csak nem az utasok a cél, hanem az értékesítő irodák.
Előzmény: Biovadász (553)
mozigépész Creative Commons License 2004.08.26 0 0 554
Szerintem nincs. Az mlm-nél is a „vedd meg a termékeimet” dominál, és a lehetőségek szintjén lép be az „add el a termékeimet” tevékenység. De ezt már tényleg mondják el az mlm-esek, én, mint azt korábban írtam, nem foglalkozom az üzleti részével.
Előzmény: Biovadász (553)
Biovadász Creative Commons License 2004.08.26 0 0 553
Már elnézést, de senkinek sem tűnik fel, hogy a "vedd meg a termékeimet" és az "add el a termékeimet" között van némi különbség? :)
Előzmény: mozigépész (552)
mozigépész Creative Commons License 2004.08.26 0 0 552
Sokszor a marketingben a termékkel már nem is foglalkoznak, csak a lehetőségekkel. „Vásárolj tőlünk ezt meg ezt (na meg még ezt is) és nyerj (így, felszólító módban!) álomvillát, világ körüli luxusutazást, és sok-sok-sok pénzt! És találkozott már valaki olyannal, aki egy kulcskarikán vagy egy pólón kívül bármit is nyert volna? Én még nem.
Előzmény: Metal Dog (549)
bleroy Creative Commons License 2004.08.26 0 0 551
köszi ez jól eset.......
Előzmény: rali (550)
rali Creative Commons License 2004.08.26 0 0 550
Szerinted.
De ez nem jelent semmit, annyi a te véleményed, mint fing a forgószélben.
Előzmény: bleroy (548)
Metal Dog Creative Commons License 2004.08.26 0 0 549

Itt van mellettünk egy bank, sajnos nem tudom melyik, annyiféle van errefelé. :-) Az ő kirakatukban mindig megcsodálom a feliratot: "Célunk nem elsősorban termékek értékesítése, hanem megoldások keresése."

A Microsoft is a "megoldásokra" helyezte a hangsúlyt, nem a Windowsra.

Előzmény: mozigépész (547)
bleroy Creative Commons License 2004.08.26 0 0 548
látod rali ez egy korrekt normális hozzászólás volt.:-))
Előzmény: mozigépész (547)
mozigépész Creative Commons License 2004.08.26 0 0 547
„ALAPVETŐ SZABÁLY: a komoly cég a termékekre helyezi a hangsúlyt, a komolytalan meg a lehetőségre". Ebben alapvetően tévedsz. A marketing egyik alapszabálya (és nem csak az mlm-é), hogy lehetőségeket kell eladni, nem terméket vagy szolgáltatást. Amikor a legújabb csodadezodort reklámozzák, azt a lehetőséget hirdetik, hogy ettől a karjaidba fognak omlani a nők, ellenállhatatlan és legyőzhetetlen leszel. A Shell azt mondja, ha az ő benzinjét töltöd a kocsidba, úgy fogod érezni magad, mintha versenyautóban száguldoznál (az, hogy mellesleg a boltjában vásárolsz ezt-azt, és esetleg tényleg ebből van a haszna, már más kérdés). A többségnek persze ez tetszik, elhiszi, és ha úgy tetszik, „tipikus átlagember-csorda” módjára elkezdi vásárolni, pedig nagy valószínűséggel az a dezodor vagy benzin pont ugyanolyan, mint a többi. Ha a kiválóságáról korrektül meg akarsz győződni, meg kell többet venned, és összehasonlítanod. Az objektív értékelésben segíthetnek különféle független piackutató tanulmányok (ilyeneket közölt régebben a Teszt magazin, nem tudom létezik-e még), de a döntés mindenképpen szubjektív lesz. Az én szubjektív megítélésem és tapasztalatom, hogy az flp termékek jók, és megérik azt az összeget, amit rájuk szánok.
Előzmény: Törölt nick (497)
bleroy Creative Commons License 2004.08.26 0 0 546

de ez a vonat ez jó poén volt... ez tetszik

lehet hogy van humor érzéked?

Előzmény: rali (544)
bleroy Creative Commons License 2004.08.26 0 0 545

ez vagy te rali ehhez nincs mit írn itöbbet................

majd mesélek rólad a klubban és egy jót röhögünk.............

Előzmény: rali (544)
rali Creative Commons License 2004.08.26 0 0 544
Szerinted, bugyuta kisfijú - de most abban a sanyarú helyzetben vagy, hogy nem te bódítod a "kuncsaftjaidat" - ez van, ezt kell szeretned.

Vitatkozni meg avval lehet, aki abban partner.Te nem ugrottad meg azt a mércét, megrekedtél a lesajnálnivaló, szurtosképű kis piszkos nívóján.
Most aztán kenheted az aloét az egyáltalán nem kicsi orcádra.De egyél is belőle, hogy legyen erőd kimenni az állomásra, hátha valamelyik vonattal megjön az eszed.
Előzmény: bleroy (543)
bleroy Creative Commons License 2004.08.26 0 0 543

normálisan csak azokkal lehet beszélni akik normálisak.:-))

érted vagy még irjam le 1-2 szer

Előzmény: bleroy (542)
bleroy Creative Commons License 2004.08.26 0 0 542

vitakulturáról beszéltek ti?

mi jogon??????????

Előzmény: rali (540)
bleroy Creative Commons License 2004.08.26 0 0 541

ez szép volt, megint megmutattad..:-))

tartalmas lényegra törő, mást szidó nem tudsz többet????

Előzmény: rali (540)
rali Creative Commons License 2004.08.26 0 0 540
Veled szemben vállalom ezt a stílust, mert szemét, suny, aljadék kis provokátor vagy - és semmi több ennél.

Innentől kezdve meg felejtsél el.Tanulj vitakultúrát, normális hangot hiroshitól - neked az bizony jó példával jár elöl.
Előzmény: bleroy (539)
bleroy Creative Commons License 2004.08.26 0 0 539

a stílus maga az ember..............

ne aggódj az én karrieremért.............. inkább a saját gondolat világodért

Előzmény: bleroy (538)
bleroy Creative Commons License 2004.08.26 0 0 538
na most megmutattad ki is vagy valójában
Előzmény: rali (536)
rali Creative Commons License 2004.08.26 0 0 537
Rágörcsöltél a gumicsdontodra, kis hülye.

És még te akarsz mlm karriert....Hülye vagy te, csak nem forogsz.
Előzmény: bleroy (533)
rali Creative Commons License 2004.08.26 0 0 536
Szemétkedjél anyáddal.
Előzmény: bleroy (535)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!