A vasalós témához annyit, hogy lehet üres felvasalható fóliát kapni kb. 1500 Ft/10db csomagolásban, erre a legtöbb korszerű nyomtatóval lehet nyomtatni (tintás v lézer)
Utána 1 db vasaló + vasalódeszka kérdése a dolog :-)
Gyári SD hál' istennek! Sőt! megvan hozzá az összes amerikai füzet is. Vevőkártya, használati utasítás, szervízkönyv, USA szervíztérkép. Remek kis autó. Első látásra szerelmes lettem belé.
"Ha tud valaki kéne hozzá adagoló, difi, féltengely. váltó és esetleg motor. Tudom, hogy nem könnyű találni ilyeneket, ezért fordulok hozzátok. Előre is köszi!"
juteszembe. ebből a motort és a váltót én inkább felújítanám
Van egy pompás 83-as 126 300 SD-m. Ehhez keresnék alkatrészeket, gondolva az elkövetkezendő 30 évre. Ha tud valaki kéne hozzá adagoló, difi, féltengely. váltó és esetleg motor. Tudom, hogy nem könnyű találni ilyeneket, ezért fordulok hozzátok. Előre is köszi!
Jah, utángyártott. A cég 18 hónap garit vállal rá, ami szvsz nem rossz (van, ahol 6 hónap a gari)
A gép egy W124 E320T (kicsit hancúroztam vele reggel a pályán, majdnem elszégyelltem magam utána) Asszem megyek is a "Bunkó autósok szégyentáblája" c. (vagy vmi hasonló a neve) topikba, és felírom magam :-)))
Aug. 27-29 --------------------- candle + 1f? gery +1fő CYZ (és addig ki tudja, mi történhet...) EKR divan + 1 fő + 2 gyerek inkább othon marad, tehát csak divan+1 fő Lex + 1 fő + gyerek Mista' Cool Johnnie (kinek fő a feje) kanyhallo+1fő sa-gx180+1fő Doctore+1fő Stern Gaben