Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1585

Kedves Tamás3x

Pontosan ahogy mondod.Korrektűl ment egymás mellett a két kártya,a midimannel hajtottam meg szoftokat,az sb-live -val pedig használ(hattam volna sound fontokat) de nem éltem eme "remek" lehetőséggel,inkább a vasaimat nyúztam.Miért nem tudsz lemondani "azokról "a sound fontokról????

Üdv:Ák 

tamastamastamas Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1584

ÁlomSzínház!

Én össze- meg leszedtem a kx Driver-t, mert ajánlották rendesen. Aztán amikor MINDENT letöltöttem, el is olvastam. Ott a fejvesztők azt írták kábé két hónapja, hogy a kx és a SoundFont sem fér össze. :-(((( Nesze nekem. Azért nézzé' rájuk hátha azóta megoldották. Ha igen, lécci írjál ide vissza, mert egyébként állítólag TÉLLEG nagyon jól sikerült a driver.

Stricest!

Neked ment együtt a két hangkártya? És akkor tudtál SF-et használni a Live!-hoz és SoftWare szintiket a másik kártyához? Mer már ez is igen kellemes megoldás lehetne...

Vagy KÉT Live!, az egyik a saját driver-rel a másik meg mondjuk a kx-szel? Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? Soundfont és SoftSynth egyszerre, kis késéssel - az lenne a király dolog...

tamas3

Előzmény: ÁlomSzínház (1583)
ÁlomSzínház Creative Commons License 2004.11.23 0 0 1583
Köszi stricest a választ, nem lettem boldogabb..., pont az volt a lényeg, hogy a rengeteg régebben letöltött soundfontom-at használhatom ehhez a midi billentyűhöz a "fafa" kis Live-al együtt, de így szinte teljesen használhatatlan. Épp most olvastam egy SB Live @ Audigy 2 mod-ról, ott is KX driver-t említenek, ezt még mindenképpen kipróbálom, ugyanis az Audigy 2 esetében sokszor hallottam az alacsony késleltetésről, s egyéb nyalánkságokról, persze ez lehet, hogy mind csak a szokásos beetetős marketing rizsa...
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1582

Szia!

Audiophile 24/96 no soundfont.De minek?szoftszintikkel simán tudod használni.

Hacsak midifiles lejátszásra kell,ahhoz is van jó pár szoft ami kezeli a gm/xg hangkészletet.Kiosztod a csatornákat és má' szól is.Nekem működött együtt a live-és a 24/96.Egy micromodular miatt voltam kénytelen belegyűrni a gépbe a live-ot

(nem volt külső midiportom).Itt azért jöttek a gondok,de csak addig amíg warez cubase-t használtam.Miután  meglett a kulcsos cucc ez is ment szépen.Eleinte én is szkeptikus voltam,de már belátom hogy miért ajánlgatják Miditomék is a jogtiszta szoftokat.

tamastamastamas Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1581

Strictest,

és ez az Audiophile 24/96 tud SoundFont-ot? Ha nem, akkor fel lehet tenni egy Live! mellé?

tamas3

Előzmény: Törölt nick (1580)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1580

Ilyen ez az sb -live!

Ha sok  latencyt adsz neki késik,ha keveset belehülyül a számolásba és akad mint atom.Kx-driver segíthed valamelyest a problémádon,de tapasztalatom szerint több track egyidejű használata esetén ez is felejtős.Vegyél Audiophile 24/96-ot,abszolút használható motyesz,szinte realtime nyomhatod a szoftokat.(Má '25-ropié'is láttam!!!)szvsz.semmi zaj.Ha kevés a kettő ki/be,vedd meg a deltát,bár húzósabb árban egy kicsit.Ha rám hallgatsz audigyt nem veszel!!!Alattam lakó "kolléga" használ laptophoz egy USB-s extigyt.(audygy,külső verzió).Áthívott hogy állítsak rajta valamit.Mit mondjak???Minősíthetetlen!!! Az egy dolog hogy no support(nem frissítik) a legújabb driver felrakása után is a teljesítménye kétségbeejtő.3ft-ot nem adnék érte!Tehát ha zenélni akarsz és nincs léd:AUDIOPHILE 24/96 midiman.

ÁlomSzínház Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1579

Sziasztok!

Nemrégiben vettem egy Fatar SL-661-es midi billentyűzet a számítógépemhez, melyben egy SB Live Player 5.1 van. Nem tudom, hogy hol a hiba, de ha pedált használok, vagy egyszerűen gyorsabban játszok, akkor akad a hang. Nem késik, de ez is borzasztóan zavaró. Remélem tudtok segíteni.

Bigis Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1578

Köszi, azon túl vagyok.

Teljesen jól felismeri, felmegy a standard XP-s driver és a SB Live! driver is simán. Csak éppen nem szól, mert "az illesztőprogram engedélyezve van, de nincs elindítva"... :(

Ez az üzenet a Hangeszközöknél, MIDI eszközöknél és a Keverőeszközöknél is.

Előzmény: kaviat (1577)
kaviat Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1577
talán próbáld meg másik pci slotban a kártyát.. hátha ott jól felismeri.. lehet, hogy valami hw ütközés van

.kav]4t reneofittnesspop spacegéza
Előzmény: Bigis (1576)
Bigis Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1576

Sajnos a Net-ről letöltött Audigy driver nem akar felmenni a gépemre.

SB Live!<>Audigy.

:(

Más ötlet?

Előzmény: gyingyi (1575)
gyingyi Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1575
Én úgy emlékszem, hogy az Audigy kártya driver-ét kértem kölcsön egy ismerősömtől és azt tettem fel! (így már működött rendesen)

Gyingyi ®
Előzmény: Bigis (1574)
Bigis Creative Commons License 2004.11.18 0 0 1574

Sziasztok!

Lehet, hogy itt off:

A következő problémával küzdök XP alatt:

SB Live! hangkártyát használok felismeri, a driver telepítés gond nélkül lefut, de mindig ezt adja az eszköz állapotául:

Állapot: az illesztőprogram engedélyezve van, de nincs elindítva

Már többször újratelepítettem a drivert, de nem változott semmi.

Néztem a szolgáltatásokat is, de  - elivelg - minden audioval kapcsolatos dolog fut.

/Az alaplapi hangkártya le van tiltva./

Ilyenkor mit lehet csinalni?

PeeMaster Creative Commons License 2004.11.12 0 0 1573
Sziasztok!

Segítséget kérnék pár kérdésben.

1. Hol tudnék Creative ASIO-driverhez hozzájutni (ha egyáltalán van
ilyen)?

2. Egy SBLive! 5.1 Digital + Windows XP kombináció ideális-e
zeneírásra, illetve milyen hangkártyák vannak, amelyek árban
elfogadhatóak és lehetővé teszik a négy csatornás zeneírást?

3. Egy korábbi hozzászóláshoz (rambo1) hasonló probléma: a Creative
mixer ugyan leteszteli mind a 6 (5+1) csatornát, de DVDk lejátszásakor
+ 5.1-es játékoknál marad a szterejó. Lehet, hogy a DVDlejátszó progi
nem támogatja az 5.1-et?

Ha tudtok, adjatok tanácsot!

Előre is köszi!

PeeMaster

Cvorsk@freemail.hu

gpetty Creative Commons License 2004.08.28 0 0 1571

Sziasztok!

NAgy gondom az, hogy a LIve 5.1-es hangkarit nem tudom használni Dos-ban.

Mi lehet a gond? Drivert nem találtam Dos.hoz!

Előre is köszi!

GP

gp@vodafone.hu

loudman Creative Commons License 2004.07.28 0 0 1570

Kedves MidiTom!

Ez elképesztő! Alig 3 órája keveredtem erre a topicra és már sikerült is -hála neked- megtalálnom a megoldást! Igazán Köszönöm!

MidiTom Creative Commons License 2004.07.28 0 0 1569
loudman,
itt van pl. egy kapcsolási rajz:
http://www.syncopa.hu/Pcmusic/pcmidi.htm
Előzmény: loudman (1568)
loudman Creative Commons License 2004.07.28 0 0 1568

Sziasztok!

Szükségem lenne egy live kártyákhoz való MIDI adapter bekötésére.

Pontosabban szeretnék egy D-sub game/MIDI port > DIN MIDI IN OUT csatlakozót gyártani. Az utóbbi két hónapban már kutattam kérdezősködtem mindenütt, de senki sem tudott választ adni! Itt talán találok egy okos embert! Előre is köszi!

cs_gaborka Creative Commons License 2004.07.08 0 0 1567

Szeretném megkérdezni, mi a különbsés az SB live 5.1 és az SB lieve 5.1 digital között.

Köszönetel

Psziho Apu Creative Commons License 2004.06.11 0 0 1566
Sziasztok
sound blaster 5.1 live digital ezt a hangkártyát használom de a driverje nem megy fe (probáltam régebbit , újabbat de semmi) Az xp az látja a krártyát de a driver nem.
Az alaplapi integrált az ki van kapcsolva.
Mi lenne a megoldás ?
Hogy kell megcsinálni , hogy működjön?
A psziho.apu@freemail.hu ra is lehet válaszolni.
Köszi előre is
erdi Creative Commons License 2004.05.09 0 0 1565
Sziasztok!
Az alábbi problémám lenne nékem a live-val. Ha a cake walkban a live hangjain szólalnak meg a zenék, akkor, ha mondjuk szól az egyik csatornán egy kitartott kis c, és ezzel egyidőben a billentyűzeten is nyomok egy kis c-t, akkor a csatornán a hang elhallgat. Ha a yamahán szólalnak meg a művek, akkor ilyen gond nincs. Van megoldás esetleg egy új driverrel, vagy vegyek egy jobb hangkártyát? Fontos lenne a dolog, mert bőségesen használnék sound fontokat. Ha új hangkártyát kell vennem milyet? Mindenképpen csak olyan érdekelne, aminél ez a probléma már nem jelentkezik. Ha esetleg új hangkártya jelenti a megoldást, mindenképpen olyasmi érdekel, ami támogatja a sound fontokat is. A választ ne a fórumra küldjétek, hanem az alábbi címre: erdody.viktor@mailbox.hu. Egyébként windows 2000 oprendszert használok! 700 megaherces proci, 256 mega ram.
Segítségeteket köszi!
Viktor
mollpe Creative Commons License 2004.04.07 0 0 1564
Meg kéne tisztítanod a gyertyákat!
Előzmény: rambo1 (1563)
rambo1 Creative Commons License 2004.04.07 0 0 1563
A gondom a kovetkezo.
Sb live hangkartyat raktam a gepembe.
A Creativ mixer gond nelkul lekezeli az 5.1 csatornat, de a Winampbol meg a Cd playerbol
nem akar szolni a Center hangszorom.

Raadasul van egy tv tuner kartya a gepemben, es mostmar az is vacakol, full screenben nincs normalis kepe hanem csikozza a kepet...
Plussz a Pixelview programbol sincs normalis hang, szval center nincs.

Please help.
Thanks.

adamskij Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1562
ahh, épp egy vájling-szólót vettem fel Amplitube-bal múltkor, kb. Hendrix stílusban. nagyon nagy plugin!
Előzmény: Törölt nick (1557)
adamskij Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1561
bizony, tudnak. süvít rajt' a nuendo és a rízön is.
Előzmény: Törölt nick (1560)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1560
thanx, gyingyi, viszont a saját drivere nem kezeli a Live DSP-jét, ezért nem mennek rajta az ASIO-s cuccok. hjajj, valszeg egy Audigy lesz a megoldás...

télleg, az Audigy-k már saját driverükkel is tudnak ASIO-t, ugye? akár egy legbutább 15ezres OEM is? ugyeugyeugye?

Előzmény: gyingyi (1558)
kóboly Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1559
Nem egy Creative oldalon olvasom a következőt: "XP -vel ne multimédiáz!". Bocsánat amúgy, hogy beleszóltam, de az XP nem zenélésre való. '98, de a legjobb az öreg maci...
gyingyi Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1558
Szia Sárkány!

Szívesen segítenék, de én a saját driverével használom, és azzal működik rendesen! (a KX-et nem ismerem)

Gyingyi ®

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1557
Sziasztok.
SB Live!-om van, valamint pár problémám :-)

A kX driverével használom a kütyüt, hogy tudjak ASIO-s cuccokkal dolgozni (gitározom, és a D-Sound RT Player-ével és egy Amplitube VST pluginnel egész normális hangok jönnek ki a gépből is).

Most installtam újra a gépet (XP Pro Hu), visszatettem a kX drivert is, de valahogy a beállítás elég érdekes. Gitár line-in protra rádug, RT player elindít, Amplitube elindít, hallom, hogy van bemeneti jel (zúg), de semmi több. Pedig mindent jól csináltam, anno egy másik topicban supremacy topictárs tételesen leírta, mi a teendő, és mégsem. Mi lehet a problem?

Közben meg keresgélek némi audiowarez dolgokat is, kellemetlen, hogy az RT player és az Amplitube is csak demo... ;-)

Előre is thanx, ha esetleg valaki...

I. K. Artur Creative Commons License 2003.11.05 0 0 1556
Nekem volt már többször is 4 hangkártya a gépemben, jelenleg 3 van, abból 2 SBLive. Digitálisan vannak összekötve.
Haasz Andras Creative Commons License 2003.11.04 0 0 1555
Nézd meg a sancho.hu-t.

Itt elég sok info-t találsz az SBLive-ről, többek között, hogyan lehet több is egy gépben...

Előzmény: sfbence (1553)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!