Szia!
Megértelek...
Dogóm nekem is lesz még az biztos!
Gyere át a www.netboard.hu -ra, ott a Kutyaszövetség, és ott is van argentin dogos topic.Regisztrálni kell ott is.
Lényegesen nagyobb a létszám, mint itt, és ott Ucayaliról is láthatsz képet, meg rengeteg mást is...
Elmonak is rokon volt.Dédapja volt apai ágon Ucayali(Fikusz:), mint kiderült.Ugye Lőrinc?).
Egyenlőre még nem tervezem, hogy egy másik kutyát vegyek magam mellé ! Kikóval annyira összenőttünk, hogy még nem tudnám elképzelni egy másik kutyával ....
De az tuti, hogy csak dodom lesz !!! Ennyire okos, értelmes , ragaszkodó fajtával még nem találkoztam... dehát nem kell magyaráznom, ugyis tudod :))
Ucayaliról nincs valakinek képe ? Az enyémnek apai és anyai ágon is felmenője volt. Mindig csak jókat hallottam róla de sajnos nem láttam és sajnos már csak képen látható :(
Örömmel látom, hogy nem csak én vagyok odáig a "Dogo"kért :))
Az enyémet sajnos januárban megmérgezték, pedig a légynek sem ártott csak a környéken beskatulyázták, hogy "ez harci kutya" .... 4 éves volt októberben .
Borzalmas, hogy mennyire tudatlanok az emberek ....
Illatos úton sürgős segítégre vár egy argentin dog kan, a 134 kennelben! Segítsetek ha tudtok valakit aki jó gazdája lenne irányítsátok az Illatosra!Nagyon kedves szép kutya, igazán nem ezt érdemli!!!
Szia!
Gondoltam rátok, hogy így esett!De az a lényeg, ha mindenki jól érezte magát!
Kiskunhalason lakom, és ez az egyik ok a távollétnek.
Kíváncsi vagyok a képekre!
Talán küldd erre, ez kevésbé van teli:
rockorottdingo@freemail.hu
miért is nem tudtál jönni? csak mert nem tudtam annyit visszaolvasni!
nagyon jó volt, bár zuhogott az eső, szétáztunk, és kutyák-gazdák egyaránt nagyon koszosak voltak!
mi déluttán 1óráig maradtunk, mivel családi okokból BKV-val kellett anyával hazamenni, ami legalább 2-3 óra volt!
sokan megismertük egymást és a kutyák is jól érezték magukat, szerintem ez a lényeg!
képet majd küldök mailban Jackeiről és ha tudok akkor a taliról is! mi az aktuális email címed?
És még egyvalami: Te merre laksz, ugyanis lehetne néha egy-egy baráti összeröffenés a röffikkel Pesten!
aki ilyet csinál egy kutyával kocsi után kötném... tulajdonképpen mitől ilyen sebes szerinted a kutya?
nekem bullterrierem van. a közelben van egy dogo és olyan viccesek együtt! a dogo majdnem 2X akkora és össze-vissza ugrándoznak, ráfekszenek egymásra egyszóval jót játszanak!