Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

góré001 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6116
tomajerkém lesz mit olvasnod ha hazajöttél a dolgozóból!!

neked kifejezetten egy dolgot azt most és midörökké vissza útasítom ,hogy bármikór bárki, a18-év alatt seggnyalással elöre juthatott nálam !!

EZT MÉG SOHA A LEGNAGYOBB ELLENSÉGEIM/pedig van bellöle elég/SEM MONDTÁK EDDIG!!!!!!!!!!!!

de ha talán példát mondanál -mert csak ugy álltalánosan -hát úgy nem valami frankó!!!!!

góré001 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6115
kedves SASS

válaszolok én hiszen nincs olyan téma természetessen a pénzen kivül amire ne akarnék válaszolni!!

CSOGU ne izgulj én minden pillanatban ha nyilvánosság elött vagyok észnél vagyok és figyelek!!!/nem könnyű olyan táncba vinni amire nem akarok táncolni/

na szóval:

mindenki költsége a hivatalos inflációval és az áfa törvénnyel emelkedett!! a tied is a cégeké is!!

a cégek a z inflációt soha nem tudták beépíteni a tarifákba mert nem tudták eladni még azt se nagyon amit akkor kiajánlottak!

másrészről nagyon mélyen voltak és vannak a tarifák az európai átlaghoz képest.

az infláció mértéke 7-10% körűl volt- van, annak egyszerűsített beépítése 1-2 ft viszont a költsége 5-10eft.
hatalmas árverseny van tehát minnél több taxisom van annál több pénzem van ám több taxisom csak akkor lesz ha mindenkinél több címem van, több címem mindenkinél meg akkor lesz ,ha legolcsobban én ajánlok szolgáltatást JÓ szolgáltatást!!

jöttek a törzs kártyák, arany kártyák,vip kártyák/EZ VOLT AZ UTÓLSÓ/meg a transzfer árak reptérre, vidékre ,majd a múltik szerződési társas játékok ahol az a cél ,hogyan lehet megverni a másik társaságot,úgy hogy enyém legyen a legtőbb cím ,hiszen akkor nálam lesz a legtöbb taxis a kasszámba meg a legtőbb pénz!!
és így vissza is jutottunk az elejére!!

no már most mi a TE érdeked?????
hova mész TE , melyik céget támogatod jelenléteddel ,pénzeddel???
nyilván ahol pörög a cím ahol nem kell 12-16órát a kocsiban seggelned,mert hogy az elveiddel nem tudsz a családodnak megélhetést bíztosítani.!!

én tavaly azt mondtam felviszem a tarifát a közgazdaságira és innen kezdve mindig a statisztikai hivatal által bejelentett inflációval emelem,csak a taxisaim 2-év hüségről bíztosítsanak irják alá a hüség szerződést!! senki sem akadt pedig azt gondolom van kb.500taxis aki nem csak a matricához ragaszkodik,hanem talán hozzám is
csakhogy ebből sem lehet megélni!!
azaz nincs a taxisoknak még egy hónapra való tartalékja sem nem hogy 2-év!!
így ha a magas tarifa miatt nincs elég cím a taxis itt hagy!!-ez tény én már 4-szer jártam így!!

nos ha viszont mindenki egyszerre emelne legalább közgazdaságira akkor elöször megbüntet a versenyhivatal másrészről olyan nagyfokú cím visszaesés lenne ,hogy nagyon sok taxis /60-70%/
belehalna no és a családja is !!!

valószinüleg 150-190ft körül van az a tarifa amit még a lakosság tolerál több pénz nincs írányítottan ebben a rendszerben!!

a közgazdasági kb.188.80körül van míg az európai
kb.240-270ft körül van!!vajon ezt ki fizetné meg a cégeseken kívül bár szerintem ezt még ők sem hiszen abban apillanatban ,hogy drágább a taxi mint a cégaútó fenntartása már meggondolnák!!
akkor TE -TI mit csinálnátok!!!és a családaitok???

tehát nemcsak a cégek többsége szünne meg ami nem nagy baj csak hát ott gondba kerülne kb.cégenként 2-3ezer ember/a családok/

ez kinek az érdeke????-ez biztos ,hogy neked jó??
tehát te benn maradsz az elitben???

ez így már hosszú de kérdezz válaszolok!!!!
góré001

Sas882 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6114
egy pici valasz:
de igen,egeszen biztosan,ez teny.

egy pici kerdes:
nekem nem novekedtek a koltsegem, legalabb olyan mertekben mint neki??

Előzmény: csogu (6113)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6113
Egy pici kérdés.

Neki szerintetek nem nővekedett a kiadása?

Előzmény: Sas882 (6112)
Sas882 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6112
a gore azert nem vitatkozik a penzekrol,mert meg mindig nem tudta megindokolni amit kb 2 napja kerdeztem Tole.

Lehet,hogy a vesszoparipam,de ha en is ugyanugy 4x sere tudtam volna a bevetlem novelni a kb. 8 ev alatt,akkor ez a tema nem lenne:))

Es ne nevezzen rosszindulatunak, csak azert mert nehez kerdest teszek fel.

csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6111
Partizaan, kérlek ne vidd bele a Palit ebbe a játékba.

Ő egy kezdő netező és még bele megy a táncba.
Szerintem a fele dolgot nem állt szándékában leírni, de mivel kérdezed így válaszol.
Értelmesebbnek tünsz te annál, mintsem ne értsd, hogy ezt miért nem szabad.

Ne feledd, a Palinál több, mint 500 ember dolgozik és ehhez majdnem ennyi család tartozik.

Vagyis egy olyan embert viszel táncba, akinél az az 500 ember kb. másik 2000-nek a megélhetését biztosítja!!!

Gondolkodj kérlek, hogy mit nyerhetünk és mit veszíthetünk ezzel..

Mérlegelj!

Előzmény: partizaan (6106)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6110
Tudod Pali az az érdekes, hoyg ezt lekellett írni. Én nem akartam, de te megtetted.

Én azért nem írtam le, mert úgy voltam vele, ha a célzásokból nem ért tomajer barátom, akkor ebből a konkrét dologból sem.

Akkor mostmár tomajer világos, hogy mi a bajom ezzel??

Amennyiben még mindig nem, akkor elmondom, de élőszóban, mert a többit akkor sem írom le / és remélem a Pali sem/, ha itt őrjöngsz napokig és engem mindenféle olyan dolgokkal vádolsz meg, amiért testvérek között is 2 liter vér jár:)))

Előzmény: góré001 (6105)
góré001 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6109
talán az utcán azért intenek le mert az a matrica van rajtad ami és mert jó reklámja van, mert szép az autód vagy csak azért mert síetnek attól ez is még bevétel -vagy nem?????
góré001 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6108
mondtam neked én nagyon nehezen sértődök ,harag tartó meg nem is vagyok csak azt szeretném ha vitázunk igazi dolgokról vitázzunk és senki ne induljon a vitákon eleve hendikeppel!!

bármiről szívesen ami ide tartozik de semmiről ami csak ránk!!!!

az élre állást pedig most is és mindig is megcsinálnám az ÍGAZUNKKÉRT!!!!!!!!!!!!!GÓRÉ001.

csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6107
Tök mindegy nekem, kinek a matricáját kell a kocsimra ragasztani, ha tisztességgel meg tudok élni a melómból.

Én tisztességesen megélek. Igaz, nem rohangálok haza éjszaka óránként netezni, mint tomajer, de megélek.
Nem dob fel a pénz és vannak adóságaim is, de élek...tisztességesen:)

Előzmény: partizaan (6102)
partizaan Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6106
Górékám!

Küöszönöm a meghívást, nem élnék vele, és nem azért, mert tele van a nacim, nincs miért magyarázkodnod.

"a 129 átlag szám ebben természetessen nincs benne, a telefon csőrgés, az utca, a megbeszélt fuvar, a névjegykártya osztás,stb."

Az utca? Mi köze a fuvarszervező irodának az utcához? Utcáról a céges tarifával éhen halni lehet, átlag napi 0,7 leintés, ne, ne,

Ha meg direktbe hív valaki, talán egyéb oka van rá, talán megbízik személy szerint bennem, talán szinpatikus vagyok stb.

129 darab ennyit tudsz eladni átlagosan 36000-Ft-ért, te írtad.

most már tényleg megyek, mert nem viszik a címeket

jó hétvégét

neked is Pali

Előzmény: góré001 (6103)
góré001 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6105
azt meg miért nem gondoljátok ha egy pl.APEH-os ide téved ráadásul még valami FŐNŐK féle ,hogy ha leírod az egyszerűsített kiadásaidat nem tudja kiszámítani játszi könnyedséggel mennyit is kell ehhez keresni????????? márcsak utánnad vagy midannyiunk után kell kicsit néznie és már is mehetsz portásnak természetesen a büntetés letöltése után!!!!!!!!!kár ,hogy nem hiszitek el vannak nálunk OKOSABBAKis meg SZEMETEBBEKis!!!!
partizaan Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6104
Jaj Pali!

Dehogy turkálok én a zsebedben, azt csinálsz a bevételeddel amihez kedved van, és főleg nem irigyelek semmit tőled, az eszed és a kitartásod kiemelt közülünk, és azt se mondom, hogy pont te lennél az, aki elfeledkezik arról, honnan-hová jutott.
Az én fizetési listámon meg sem alattam sem felettem senki sincs, egyéni vállalkozó vagyok. Aki elfogadja azt, hogy a gazdaságosabb működés érdekében tartozni kell (vagy legalább is érdemes) valamelyik céghez. Mint még jónéhányan itt rajtam kívül.
Irígy meg végkép nem vagyok.
Te mint főiskolát végzett ember biztosan tanultál az osztálykülönbségekről, a munkások lázadásáról, mikor elkeseredésükben utcára mentek, sőt én még emlékszem azokra az időkre, amikor te élére áltál azoknak a taxis (munkásoknak) akik szintén elkeseredésükben mentek hidakat csomópontokat lezárni. Ott és akkor lettél valaki. Sokak szemében.

Én az előbb csak számolgattam.

Ne sértődősködj már.

Előzmény: góré001 (6100)
góré001 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6103
partizán. most már azt hiszem hülyének is nézel,

a129 átlag szám ebben természetessen nincs benne, a telefon csőrgés, az utca, a megbeszélt fuvar, a névjegykártya osztás,stb.-tehát én pénzről nem beszéltem és nem is fogok majd kedden ha veszitek a fáradságot ,vagy bátorságot!!!GÓRÉ001.

partizaan Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6102
Nem erről van szó, bár van némi igazságod, hiszen szinte tök mindegy melyik céget nézzük.

Persze, ő van itt, minden tisztelet érte, hogy felveszi a kesztyűt, állja a sarat, a taxistársadalomért tett kiállásáért meg már rég kitüntetést érdemelne. Ezt komolyan így gondolom.

Csak amikor egyezetetjük itt az álláspontjainkat sajnos kibuknak a különbségek.

Pali még nem vénült meg, sosincs késő a változáshoz.

Hátha fogja az adásunkat, és elgondolkodik rajta, hátha a mi szempontunkból jó irányba fordul, és akkor Tomayer után én tépem a 2-es sorszámot a felvételhez a rádiótaxihoz.

Tök mindegy nekem, kinek a matricáját kell a kocsimra ragasztani, ha tisztességgel meg tudok élni a melómból.

Előzmény: csogu (6099)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6101
Költségek:

Megkérvényeztem az erkölcsit.
Ami nem kell nekem, hiszen én tudom, legalábbis bízom benne, hogy nem folyik ellenem eljárás. Ez annak a szervnek kell, aki kiállítja nekem a fényképes igazolványt, amit elvesztettem.
Tudom az én hibám, de a 2 gyerek 8 felé rohant az őrülten bicikliző 30-40 éves felnőttek között.
De akkor is miért nekem kell megfizetni, amikor nem nekem kell ahhoz, hogy kitöltsek egy okmányt???

2270 FT-ért!!!!!!!!!

Az az 1.5 napi kaja pénzünkért!!!!!!!!
Az egyik gyerek, 15 napi ovodai díjjáért!!!!!!!!

NA, én ezen háborgok:((

góré001 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6100
partizán: ha levennéd a DŰH szemüvegedet megértenéd amit írtam!!

tehát. AMIG MINDENKI A MÁSIKKAL VAN ELFOGLALVA,AMIG A SAJÁT FIZETÉSI LISTÁNKON NEM A MI PÉNZÜNKET NÉZZÜK ,HANEM AZ EGGYEL ALATTIT V: FELETTIT,AMIG SEMMINEK NEM TUDUNK ÖRŰLNI AMIT MÁS CSINÁLT DE JÓ NEKEM IS,AMIG A PLETYKA FONTOSABB MINDEN IGAZ HÍRNÉL,AMIG ÉRDEKLŐDÉS HELYETT ,MEGBESZÉLÉS HELYETT MÍNŐSÍTEK,AMIG KIFELÉ MINDEN NEGATÍV AMI BELSŐDET ÉRINTI MERT MINDIG SÍRNI MINDIG ELÉGEDETLENKEDNI SOKKAL JOBB ÉS KÖZÖNSÉGSZÓRAKOZTATÓBB MINT VALAKI MUNKÁJÁT ELISMERNI SEGÍTENI,AMIG MINDIG AZ A FONTOS A MÁSIKNAK MILYE VAN VAGY MILYE LEHET,AMIG HA CSAK FILLÉREKÉRT IS KÖTŐDSZ VALAHOVÁ DE AZT ÉRZED TE TARTOD EL-AMIG MINDENRE MOGORVÁN REAGÁLSZ,AMIG NEM MERSZ BÁRKIVEL BARÁTKOZNI MERT FEJEDRE OLVASSÁK,AMIG NEMTUDSZ FELHŐTLENÜL KIFELÉ ÖRÜLNI MERT AZ MA NEM DIVAT, STB.!!!!!_ADDIG ITT MINDEN ÍGY MARAD!!!!!!!!

csak mellesleg kérdezem meg te hányszor mentél be vezetőidhez ,jó és elfogadható nem utólsósorban végre hajtható változtatási ötleteiddel!!!??????/természetessen ezeket nem rólad írtam csak úgy hazai látképként!!!!GÓRÉ001
ha ez demagógia vállalom!!!!!!!!

csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6099
Gyerekek, tényleg az a topik címe, hogy Őrjítsük meg a Goré001-et?

Értem én, hogy végre olyan "hús lett ide dobva", amit szívesen téptek, de tényleg már el is felejtettétek, hogy Ő tett most is értünk??

Tomajer, a hála is egyenlő a seggnyalással???

Előzmény: partizaan (6092)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6098
Ami, meg a seggnyalást illeti, a csogunak tényleg mérgemben írtam, habár furcsán egyetért veled mindenben amióta itt vagy:-)

Tessék értelmesen és a helyzetnek megfelelően írni és akkor Tomajer fan leszek:))))

Te tomajer, neked laptopod van??? Vagy ennyire menő a 6x6, hogy te nappalos vagy és annyit netezel, mint én, aki közben a gépen dolgozik???
Me akkor megyek oda:)))))))

Előzmény: tomajer (6090)
partizaan Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6097
sajnos nekem is

csekkek szépen sorban

viszont ma menni fog, ballagás van, szar idő, Budapest itthon szórakozik:)))))))))))))))))

jó melót

És kedves Pali!

Az őszinte szóért meg ne bántódj.

Csak legalább itt ne hintsük a port egymás szemébe...

Előzmény: tomajer (6094)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6096
az nem segg nyalás hanem egyeztetett egyetértett téma kezelés!!!

Helyes, akkor nem én vagyok, aki félreértelmezi a dolgokat.

Előzmény: góré001 (6087)
partizaan Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6095
"míg más cégek a HÍVATALOS SZÁLLITÓ- munkáért pénzt szednek addig én zsebből fizetek/pl OPERA bál 1.8.( mFT.)stb

zsebből

el is zokogtam a százas papírzsepimet

inkább a taxisaidra költsd, mint a hüje futtbalmániádra

a tehenet is eteti a paraszt, mert csak akkor tud szegény tejelni

Előzmény: góré001 (6088)
tomajer Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6094
Sajnos mennem kell, pedig most kezd izgalmas lenni:-(

Előzmény: tomajer (6093)
tomajer Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6093
Puff a kirakat!:-)))

És az a 2000.- a csogu szerint se nevezhető átlagfuvarnak:-)

Előzmény: partizaan (6092)
partizaan Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6092
Kedves Goré001 Pál!

Miért gyűlölnélek? Nem szenvedsz te valamilyen mániákus depresszióhoz hasonlatos üldözéses valamiben?
Azért mert vitázom, netán ellenkezem veled, miért jelenti neked azt, hogy gyűlöllek?
Csak ilyen végletek között tudod kezelni az emberi kapcsolataidat?
Persze nem vagyok én Csernus doktor, de szívesen megnéznélek vele az egyik adásában, mert te inkább érdekes - tehát semmi képen nem közömbös - ember vagy számomra.
No de vissza a számokhoz...

Ha már leírtam, meg Tomayer leírta a költségeket, Te meg leírtad a rádiósok 1 főre jutó fuvarszámát, akkor most nézzük meg a költségek fényében, mire is elég 129 címől a bevétel, feltételezve az egy átlagos fuvar kb 1500-2000 forintos árát.

Maradjunk a 2000-Ft-nál, könnyebb vele számolni.
129 cím x 2000-Ft = 258.000-Ft bevétel

Nem nagyon vitázott senki a havi 200-250 ezer forintos költség oldallal.

Akkor mi marad a taxisnak a sokat hangoztatott család eltartásához?

Ellenben:

550 fő rádiótaxis szorozva 36.000-Ft tagdíjjal:
19.800.000-Ft

Gondolom te is gondban vagy a csekkfeladásoknál a hó elején a postán:(((((((((((((

tomajer Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6091
Még jó, hogy te nem írsz számokat:-)))
tomajer Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6090
Ezeket, ha tényszerűen ideírnád nekem!

Mármint, hogy én mikor, és hol foglalkoztam azzal, hogy ki mennyit keres!!!

Ami, meg a seggnyalást illeti, a csogunak tényleg mérgemben írtam, habár furcsán egyetért veled mindenben amióta itt vagy:-) de hogy nálad, sose lehetett ezzel a módszerrel előrejutni???
Ez vicc:-)))))
Csak azzal lehetett!!!

És mint tudod, én nem haragszom rád!
Csak nagyon nagyon régen ismerlek:-)))))

És nem utolsósorban!
Még mindig nem értem, hogy miért baj, hogy nyilvánosságra kerülnek egy átlagtaxis átlagköltségei????
Ha ezt elmagyaráznád nekem szegény tudatlannak!!!

Mert akkor kiderül, hogy nemcsak a te kétmillás telefonszámlád van a világon???
Emlékszel az egyik telefonbeszélgetésünk alkalmával mondtál nekem irdatlan számokat, és elfelejtetted velük szembeállítani a taxis költségeit:-(
Úgy értelmeztem, hogy nem vagy tisztában vele, hogy nekünk mi mennyibe van:-(

Ja!
És nem utolsósorban: Nem biztos, hogy mindenki ekllenség, és provokátor, ha nem ért veled egyet!!!
Mint ahogy fordítva, ha véletlenül valaki egyetért, akkor tényleg nem biztos, hogy seggnyaló!:-)))

Nna mene vissza melózni:-)

partizaan Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6089
HÁT EZ AZ ORSZÁG EZÉRT TART ITT!!!!!!!!!!és mind addig mig ez így van ÍGY is maradGÓRÉ001.

no ezt megint jól megaszontad

góré001 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6088
kedves PARTIZÁN!!!!!!

az IGAZSÁG nem DEMAGÓGIA!!!!!

azt a legkönnyebb tagdijjat emelni kitalálom kihírdetem aztán hagy szóljon!!
most megint a te olvasatodban DEMAGÓG leszek én nem akarom a taxisaimat sanyargatni soha sem tettem szinte mindig a 18-év alatt nekünk volt a legalacsonnyabb a tagdijjunk -mégse jó!! most is.
míg más cégek a HÍVATALOS SZÁLLITÓ- munkáért pénzt szednek addig én zsebből fizetek/pl OPERA bál 1.8.( mFT.)stb
még persze sorolhatnám de minek!!! ez belső ügy

az meg hogy ÉN- hát prsze ha itt én írok ha én itt nyilvánulok meg akkor nem szólhat másról másról távollétében nem is szívesen beszélek-tudom ez is demagog!!
egyébként meg azt gondolom neked bármit írnék mindenbe bele kötnél mert nem ismersz mert divatból gyülölsz mert bármit is mondanék ,vagy csinálok tőlem ez számodra elfogadhatattlan -LELKED RAJTA!!!!
jelenleg 17mft-ből fejenként 129-cím jút nézd meg a többinél mi a statisztika!!!!!!!!GÓRÉ001.

góré001 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6087
azt gondolom nem csak tomajer de ,sok ostoba ember nem tudja megérteni elfogadni ,hogy azért mert két ember valamíben egyetért és ezt ki is nyílvánitja egymás felé a világ felé és még le is írja az nem segg nyalás hanem egyeztetett egyetértett téma kezelés!!!
ha valaki megdícsér valakit mert amit tett az neki jót hozott ,tetszett , az nálunk a mi kis depressziós, féltékeny irigy országunkban világunkban-SEGGNYALÁS!!!!-az eszébe sem jút ,hogy valaki önzetlenűl de persze pénzért ŐÉRTE is dolgozhat mert rögtön azt kezdi firtatni neki ebben mennyi haszna van ezen ő mit keres!!!! HÁT EZ AZ ORSZÁG EZÉRT TART ITT!!!!!!!!!!és mind addig mig ez így van ÍGY is maradGÓRÉ001.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!