Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

partizaan Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6085
demagóg
Előzmény: góré001 (6083)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6084
Bízom abban, hogy te annál nagyobb emberismerettel rendelkezel, mintsem hogy feltételeznéd azt rólam amivel megvádolt tomajer engem az írányodban.
Előzmény: góré001 (6083)
góré001 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6083
SZIASZTOK!!
magam stilusához mérten most mindent nagy betűvel kellene írnom,de nem mérgesítem még jobban a helyzetet.

változatlanúl mondom én semmilyen pénzügyi vitába nem szállok be!!
méltatlan vita méltatlan veszekedés méltatlan megjegyzések .

azt viszont felajánlom mindegyikötöknek ,hogy nálam az írodában mindent elmondok mindenfajta puderezés nélkül ,mert nagyon nagy messzeségekben jártok az igazi igazságtól!!!!!!

hajlandó vagyok erre akár hol is taxiztok ,mert végre valakinek meg kellene már szakítani ezt a méreg ,düh, láncolatot!!
adok egy ídőpontot is gondolkodjatok el rajta
KEDD-8 ÓRA III.KALÁSZI 11.!!!!!!!!!!!!!!!

szégyenletes ,hogy ti akik internet barátok vagytok ilyen hangnemben mínősítitek egymást meg mindenkit ha meg érdemli ha nem!!!

az meg külön sértő ,hogy már szinte ember számba sem vesztek mert én egy FŐNŐK vagyok!!

nem sértődök csak piti vitákba nem szállok be ,piti dolgokra eddig se eztán se fogok reagálni ,másnak meg nem fogok akármilyen hatóság bármit a tudomására hozni ,én nem fogok a fejetekre bajt hozni az bíztos!!!!

ez nem titok csak rád RÁD tartozik senki másra ,és aki azt hiszi ö okos és ö Ő bármit megtehet bárkinek azt mond amit akar ,mert az következmény nélkül marad az nem tudja mit beszél ,vagy provokátor, vagy nem volt még szígorított APEH-ellenőrzése!!!!

ne vagánykodjon itt senki mert csak a bal 1-en nagy de láttam én már nagyon kicsinek lenni ilyent ellenőrzés után!

addig vagytok jól amig ez így működik mert egy kicsit nyugatabbra egésszen máshogy van és azt ne kívánjátok.

azért itt nem csak TI vagytok hanem a családaitok is akikért ez az egész mókuskerék nap mint nap forog!!!

szóval amikor ilyen nagy szájjal bele űvöltöztök a vak világba azért elöbb mindig illene ezt végig gondolni.

ha kiváncsi vagy míből és hogyan élek immáron 20-éve nagyon szívesen meg mutatom kedden!!!!

valószínüleg meg lepődsz de hát ez dívat a munkásosztály haragja a burzsuá kapitalisták felé
ha igaz ha nem!!

pedig vállalkozás szabadság van ,nem folyamatossan féltékenykedni ,meg rovázni kellene hanem megmutatni mit is érsz mennyit is tudsz!!!!
nem sok minden kell hozzá 3-.m ft /ez megy még egyszerű hitelből is / egy -két diploma , egy kis nyelv tudás egy két nagyon jó BARÁT ,szervező kézség,végtelenül sok ráfordított ídő, és egy nagy adag szerencse!!!!!!
hát ennyit a ti veszekedéseitekről!!

még valamit zárszóként nekem soha SOHA senki SENKI nem nyalhatta a seggem mert ennél én sokkal különb embernek EMBERNEK tartom magamat mint sem ezért valakinek előnyt bármilyen és bármiben adjak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GÓRÉ001.

partizaan Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6082
A másodikos és harmadikos elemisták osztálykirándulásra mennek a lóverseny pályára két tanítónéni kíséretében, hogy tanuljanak a versenylovakról. Egy idő múlva a két tanítónéni
elhatározta, hogy itt az idő, hogy mindenki WC-re menjen. Az egyikük a lányokat vitte a női, a másik pedig a fiúkat a férfi WC-re, és kinn várta őket az ajtó előtt. Egy kis idő múltán az egyik kisfiú kijött és panaszkodott, hogy egyikük sem éri el a vizeldét. Nem volt mit tenni, a tanítónéni bement és segített mindegyiknek kigombolni a nadrágját, felemelni őket és irányítani a pisilést a kagylóba, hogy ne vizeljék
le a ruhájukat. Amikor éppen az utolsót emelte fel észrevette, hogy ennek egy hatalmas méretű szerszáma van a többiekéhez képest. Igyekezve,
hogy közömbösnek látszon, a tanítónéni mondja neki:
- Te biztos a negyedik elemiből vagy, ugye?
- Téved asszonyom, én a zsoké vagyok az ötödik futamból.

további jókat

Előzmény: csogu (6081)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6081
Gyerekek, ez olyan, mint a kávé melletti dumázás.
Mindig megváltják egyesek a világot, utána belenéznek a brifkójukba és rohannak dolgozni.
Rögtön nincs kedvük az egészhez:)))

:o)))))))))

Előzmény: tomajer (6080)
tomajer Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6080
Bisztoss ojjan fafejü vót, mint te!:-)))

Nna mene dógozni:-)

Mer nem lesz meg az a kiló:-)

Előzmény: csogu (6079)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6079
A legszebb, hogy megúszta az ipse:)))
Előzmény: tomajer (6078)
tomajer Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6078
Szöget ütött a fejembe!:-)

Előzmény: csogu (6076)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6077
Férfi: - Hmmm, Édesem, mi lenne, ha ma este pozitúrát váltanánk?
Nő: - Jó. Akkor te állj a mosogató mellé, én meg majd a kanapéra
ülök és fingok.

Előzmény: csogu (6076)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6076
Nekem ez tetszett:

Nagy nap volt 2004. május 1. Magyarország számára, mert még történelme során sohasem csatoltak ekkora területet hozzá:)

Előzmény: partizaan (6075)
partizaan Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6075
Nem adok igazat, nem tudok igazat adni, mert az amit a Pali írt, pontosan válasz arra, amit, és ahogyan én gondolkodom az egész dologról, amiről most vitázunk.

Ugye rendszerváltás volt, mégis úgy élem meg az elmúlt 15 évet, hogy még mindig ez a cinkos összekacsintós, amolyan magyaros, betyáros - ma nekem-holnap neked - uram bátyám mentalítás dívik, amitől végül is nem hogy könnyebb, inkább nehezebb az élet. Félre értés ne essék, nem sírom vissza a kamenyistákat, és tudom, hogy 15 év, de talán harminc is kevés a 40 éves beidegződésektől való végleges elszakadásokhoz, de frankón néha - mikor nagyon magam alatt vagyok - azt érzem, hogy ahhoz, hogy valami végre előre irányba mozduljon, az egész kocerájt borítani kéne.

Végül is egy régi romos házat se mindig renoválnak, mert van hogy nem éri meg, hanem lebontják, és újat építenek a helyébe.

"mert soha nem tudod ki mikor ki ellen használja fel!!"

Az se érdekelne ha felhasználná valaki, ha legalább azt érezném, hogy azért használja, hogy többé ne kelljen képmutatással élni.

Úgy csinálni, mintha minden nagyon rendben lenne.
Miközben...

Én se arról beszéltem, hogy mennyit keresek, Tomayer se arról beszél.
Különben a melót még senki nem irígyelte el egyikünktől se, a napi 10-12 órás púposkodást, az idegfeszültséget a közlekedésben.

No de váltsunk tényleg vidámabb témákra, ezt most küldték, mint a nap mondása:

Olyan jó vagyok az ágyban, hogy néha már a saját nevem sikongatom! :)

Előzmény: csogu (6065)
tomajer Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6074
Mellékesen most tényleg röhögtem:-)))

De térjünk a tárgyra!

Melyik az a szám, ami itt felhasználható bárki ellen???
Melyik az az összeg, ami nem nyilvános, és mindenki által elérhető?
Miért baj az, hogy valami misztikus idegenek megtudták, hogy a taxisoknak vannak költségei!
Sőt!!! Már négy évvel ezelőtt is voltak!!!:-)

Előzmény: csogu (6072)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6073
A 6000. hsz-t is hogy elengedte:DDDDDDD

A lúzer:o)

Előzmény: Fáradt Vándor (6067)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6072
Tomajer, te esküszöm direkt teszed a hülyét és közben nagyokat röhögsz, hogy engem a sírba teszel:))))

Hát kapd be, azért sem fogok idegeskedni:o))))

Előzmény: tomajer (6068)
tomajer Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6071
Erről is a csogu tehet!:-)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6070
Buta kártyás, mit vártál tőle???:)))
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6069
Nem fogod elhinni, de én:o))
Előzmény: Fáradt Vándor (6064)
tomajer Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6068
De melyik az a szám, ami itt felhasználható bárki ellen???

Mutass rá arra az összegre, ami itt bárki ellen bármire felhasználható!!!

Előzmény: csogu (6065)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6067
tomajer meg ilyen vitákra pazarolta a tízezredik hozzászólását... ;-)

csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6066
Ne kekeckedj és ne lovagólj a szavakon:)
Előzmény: tomajer (6063)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6065
Vagyis nyerni nem nyerhetünk vele, csak annak adunk esélyt, hogy:
nem de ezt nem csak mi olvssuk nem tartozik senkire milliószór megmondtam semmi szám ne íródjon itt le mert soha nem tudod ki mikor ki ellen használja fel!!

Ha most igazat adsz nekem, akkor kérlek magyarázd el ezt tomajernek is:o))

Előzmény: partizaan (6061)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6064
>ersze, hogy egy oldalon állunk, csak amikor vkit elkap a hév, akkor kell egy-két higgadtabb ember mellé

És most ki volt a higgadt? Mert szvsz egyikőtök sem... :-)

Előzmény: csogu (6059)
tomajer Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6063
Mi? Hogy a Pali milliószor megmondta?

Pssszt.... ne áruld el senkinek: Nekem nem!:-))))

Előzmény: csogu (6060)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6062
Nem toom,. ebben mi teccene a haccorhatnál bárkinek?:-(

A kérdésemre válaszolj!!
A véleményed írod le, vagy segget nyalsz?

Előzmény: tomajer (6058)
partizaan Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6061
Örülök, hogy tetszik, és biztos vagyok benne, hogy neked ugyanúgy vannak elveid, és remélem nem értesz félre, nem akarom rád erőltetni az elveimet, ahogy felőled se éreztem ilyesfajta megnyilvánulást.

Egyébként biztosan meddő dolog itt, vagy más fórumokon kifakadni az igazságtalanságok miatt, csak ismét fel lett dobva, hogy milyen szar nekünk, milyen szar másoknak, és erről az a véleményem, hogy nem elég azt mondogatni, mintegy rálicitálva egymásra - mint a beteg öregek - hogy kinek a legszarabb, tenni kéne annak érdekében, (ne kérdezd hogy mit, mert ha tudnám, akkor valószínüleg nem itt szórakoznék) hogy ne legyen ennyire szar.
Mivel nem politizálok, pártba se kívánok belépni, egyébként se tartom alkalmasnak a mai magyar politikai szereplőket megfelelőnek és hitelesnek arra, hogy ebben az országban végre valami jobb irányba mozduljon, nem marad más terep számomra a békés harchoz, - mint partizán - mint hogy itt, meg néha máshol gondolati vaktöltényeket pufogtassak a semmibe, mert az igazából azért mégsem fáj senkinek.
Némi fáradtgőz ilyenkor kimegy oszt annyi...

Utaskákatmeg nem szokásom a nyomorunkkal traktálni, mert ők is hánynak, és akkor mehetek fertőtleníteni.

Előzmény: csogu (6054)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6060
És neked ez nem elég???
Előzmény: tomajer (6058)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6059
taxis mentalitás, de ha bajba kerül, akkor megyek ezerrel és segítek neki:)

Élőben ezt elintézem egy tockossal, de itt sajnos ezt nem lehet.
Már le is nyugodtam:))

Persze, hogy egy oldalon állunk, csak amikor vkit elkap a hév, akkor kell egy-két higgadtabb ember mellé, hogy kapcsoljon már, hogy miket beszél.

Előzmény: Fáradt Vándor (6057)
tomajer Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6058
Sajnálom csogu, de így látom:-(

Nem toom,. ebben mi teccene a haccorhatnál bárkinek?:-(

De tényleg rosszkedvű vagyok ettől az egésztől:-(
Egyetlen értelmes érvet nem hoztál fel, ezen kívül:

"góré001 válasz erre | adatok | e-mail 2004-05-06 22:54:14 (6009)

nem de ezt nem csak mi olvssuk nem tartozik senkire milliószór megmondtam semmi szám ne íródjon itt le mert soha nem tudod ki mikor ki ellen használja fel!!

Előzmény: csogu (6053)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6057
Persze hogy értem...

Csak eddig úgy láttam, hogy az itt jelenlévők többé kevésbé egy oldalon állnak, oszt rossz látni, hogy most egymásnak van esve.. :-(

Előzmény: csogu (6055)
csogu Creative Commons License 2004.05.07 0 0 6056
Gyerekek, ez olyan, mint a kávé melletti dumázás.
Mindig megváltják egyesek a világot, utána belenéznek a brifkójukba és rohannak dolgozni.
Rögtön nincs kedvük az egészhez:)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!