Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

vacka Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5846
"de nem afizetést vetettük el hanem a kevés és rossz helyt ennek kötelező használatát és csak másodlagossan a szolgáltatás nélküli fizetési kötelezettséget!!!!!GÓRÉ001"

Gondolom, most majd megint lehurrogtok, de azért elmondom a véleményem:
Jelenleg jó tárgyalási pozicióba kerültél. Most lenne érdemes pontosítani, hogy milyen szolgáltatáshoz ragaszkodunk a droszthasználati díj fejében. A Kht-nak biztosítania kellene, hogy az egyenlő mértékű díj fejében egyenlő helyhasználat járjon. Garantálniuk kell, hogy bármely taxitársaság tagja, vagy társasághoz nem kötődő taxis is egyenlő eséllyel álljon meg bármelyik fővárosi droszton. Évek óta szeretnék a Várban droszton megállni, vagy a Siklónál, vagy a Nyugati pályaudvaron, vagy a Keleti Thököly oldalán. Vagy sorolhatnám még hol. Ezért a pénzért igenis garanciát kérek arra, hogy az én 20.000 Ft-om erre kell, és nem másra. És ha ebben meggátolnak, elég egy telefon, és a Kht érvényesíti az érdekeimet.

Előzmény: góré001 (5824)
MEREV UJJ Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5845
Hogy is mondta Torgyán doktor?: A hála, nem politikai kategória!!!:-(

UffHukk!:-)))

Előzmény: tudomis (5844)
tudomis Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5844
Ezt érdekes módon senki sem kérdezte 2001-ben, amikor ovi-val szálltam szembe...

Akkor azért mertem a falnak menni fejemmel, mert bíztam benne, hogy 2002 májusa után megvédenek azok, akikért a családi békémet kockáztattam...

Most ők tették tönkre, ráadásul 200 millió forintos kampánnyal!

Előzmény: MEREV UJJ (5843)
MEREV UJJ Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5843
A hír, reméljük lejárt szavatosságú:-)))
De amíg a Főváros nem hozza nyilvánosságra, a rendelet felfüggesztését, addig gondolom a Pali se kapkodja el, a demonstráció felfüggesztését!:-)))

Sipy! : Nem lehetséges, hogy mégis neked kéne tanulnod a dolgokból, és megtanulni kicsit kevésbbé sarkosan fogalmazni,
Nna és talán nem fejjel menni a falnak???

Előzmény: tudomis (5842)
tudomis Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5842
Anélkül, hogy kóserolnám magam...

A drosztdíj, és rendelet 60 napra fel lett függesztve.
Keller László figyelme ráterelődött a drosz kht. 1999 -óta történő működésére, bár az tolsó cikket még nem postáztam!

Erre az ügyre és más Mszp-s hüyeségekre ráment a családom, jelenleg fiamért küzdök...
DE!
Mindenkinek megigérem, hogy ha joghátrányok vagy jogsértések érik törvénytelenül, hát számíthat rám!
Ez egy Európa Tag Jogállam, Ti pedig ebben Euópában éltek!

"Lehettem volna kétdiplomás oktató, -nem ily aszfaltkoptató- szegény taxis legény, de nem lettem, mert eltanácsolt az egyetem fura Ura!"

Helikopter-vezetői pályafutásom egy sz*ros őrvezető törte derékba, és ma is ezt tapasztalom!

A középvezetői szintbe keveredett taknyok tönkreteszik az ország lakosságának a nyugalmát, véleményeiket leszaharják..

Ezért vagyok pihin... :) :D

TALÁN ÉRTHETŐ VOLTAM!!!

Előzmény: csogu (5832)
csogu Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5841
Hmmm...
Most akkor ez egy aktualitását vesztett hír, vagy én nem értettem vmit???
Előzmény: Monte Cristo (5840)
Monte Cristo Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5840
szintén: http://www.online.rtlklub.hu/hirek/belfold/?hirid=0405109266
Előzmény: Monte Cristo (5839)
Monte Cristo Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5839
retekklub teletext 118 oldal.
csogu Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5838
:)))))))

Helyes:)
Kár lenne érted:)

Előzmény: Fáradt Vándor (5837)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5837
Noigen... de én is abbahagytam ezennel...
Előzmény: csogu (5836)
csogu Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5836
Nem akarok politizálni, mert abból semmi jó nem származik, de lehetne ilyeneket idézni 1998 és 2001-ből is.
Előzmény: Fáradt Vándor (5833)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5835
Nézd, pusztán azért, mert valaki párton belül nem szimpatikus valakinek, és az illető ennek hangot ad, nem biztos, hogy az a helyes megoldás, hogy pic$ánrúgjuk az illetőt, meg is lehet vele beszélni a dolgot... Persze nem olvastam az inkriminált hozzászólást...
Előzmény: MEREV UJJ (5834)
MEREV UJJ Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5834
Nna azéé én tudok olyan pártot a jelenben is, ahol az atyaúristent, nem lehet kritizálni!!!:-)

És, hát, az a stílus, ahogy a Sipy itt nekiment a rusznakinak, bizony nem volt túl diplomatikus!:-(

Előzmény: Fáradt Vándor (5833)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5833
Azért ez az MSZMP-t idéző módszer...
csogu Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5832
Azt még te akartál mást megvédeni....
Éreztem, hogy nem rajtad múlna, ha nem sikerülne...
Előzmény: tudomis (5831)
tudomis Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5831
Inerneten ...
Nem teszett az atyaúristennek, hogy kritizálok...
Előzmény: góré001 (5829)
tudomis Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5830
Nem, erről szó sem volt, de ha visszaolvasol március 10-21 közötti írásokra, akkor többet tudhatsz.
Előzmény: MEREV UJJ (5828)
góré001 Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5829
szegény tudomis ,te tényleg valami borzalmat követtél el .ha csak miattad ünnep nap bementek az adminisztrátorok ,hogy a RUSZNÁK -kérésere kirúgjanak. GÓRÉ001./van ekkora hatalma a párt aparátban????/
MEREV UJJ Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5828
Mártír vagy!
De!: Hülye mártír:-(
Nem igaz, hogy nem tanulsz meg fogalmazni.
Biztos nekimentél nyilvánosan, hogy egy maffiózó, aki direkte ki akarja nyírni a taxisokat:-)))
Előzmény: tudomis (5827)
tudomis Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5827
Jelentem kirúgtamk a pártból, mert belső fórumon támadtam Rusznák Imrét, és egyéb elkövetett baromságaikat!

Tessék engem mártírnak kikiálltani!!! :D

(Csak röhögök a hatalmat kiszolgálni igyekvő karrierista középvezetőkön!!!)

góré001 Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5826
aki igy beszél a taxizásról aki így beszél a taxisokról az nem TAXIS az csak dijj elenében történő személy szállító !!

egy közénk való az nem beszél így TÁRSAIRÓL, barátairól, sors társairól.

számomra lejátszott nem foglalkozom vele többet mig meg nem magyarázza vagy elnézést nem kér!!GÓRÉ001

MEREV UJJ Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5825
"egyébként ha ti 7000es létszámnál el tudjátok tartani a családotokat, akkor igenis megy a munka és lehet kussolni.... az hogy egyesek nem képesek a megszakott 12 órás műszakban produkálni a sajét tervüket az a saját lámaságukon múlik... nekem több mint 10 éve sikerül, úgy hogy havonta nem dolgozok csak max 10 napot és bérlem a kocsit... és fizetek lakbér és ezt meg azt... hogy ezt egyesek miért nem tudják megtenni, ha nekem egy szar Ckategóriás kocsival sikerült nem tom... talán fel kellene ébredni, hogy elmúltak, már a régi főtaxis idők, mikor munka előtt közben és után a tuliban kártyázunk meg óránként snóblizzuk ki a KVt és mindent csinálunk azt nem dolgozunk... csak teljen az idő...

részemről csak kiröhögöm az összes verebet, aki 12 óra alatt nem tudja megkeresni a napi pénzét és csak siránkozik az AB kategóriás kocsijával...

azt most lehet fikázni, mert csak ennyit tudtok! sírni ezerrel, de dolgozni nem! na csá lúzerek!

PS: ja és ezért az állandó sírások miatt utálják a taxisokat rengetegen! nap mint nap hallom az utasoktól, hogy mindenki csak panaszkodink! ha megélsz kussolj, ha nwem akkor lehet visszadni az engedély és menni utcát seperni...

Ez annyira jó hozzászólás vót, hogy kénytelen vótam idemásolni az egészet!:-)))

Tehát, te kedves Foxi: Te vagy az a fiú, aki megkérte a diszpécsert, hogy hívja vissza, mert nincs kimenője?
Te vagy az, aki "C" kategóriás autót bérel a Lettitől, mert az napi 500.-al olcsóbb?

Merakkó gratulálok!:-)))

Előzmény: FoxiMaxiClone (5820)
góré001 Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5824
sajnos a vizsgai követelmény valóban a droszt dij befizetését írja elő ugyan is ez egy másik jogszabály PM_előírás és ezt a drosztredelet alkotó nem vonhatja moratórium alá mert erre nincs kompetenciája!!

de nem afizetést vetettük el hanem a kevés és rossz helyt ennek kötelező használatát és csak másodlagossan a szolgáltatás nélküli fizetési kötelezettséget!!!!!GÓRÉ001

góré001 Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5823
tudod szerintem te munka közben sem vagy más hiszen ha itt most a társaid között így beszélsz és ennyi badarságot hordasz össze akkor szegény utasok!! pedig ünnep van ünnepi hangulat és még is így artikúlálsz hát nem tudom??

ha csak saját magad igazát kivánod hallani akkor rendben de ránk nem muszály ránk erőltetni ráadásúl még butaság is!!!

szivesen mutatok az írodámban néhány egésszen pontos közlekedési felügyeleti statisztikát hátha meg marad benned valami
ezért nem tartozol TE a többséghez mert TE a hangos ellen tábor vagy -NEM TE FOGSZ GYŐZNI-hanem a szakma jobb értelmessebb meggyőzhetőbb része.!!!!!!GÓRÉ001

MEREV UJJ Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5822
Miért???

Ha addig már nem adnak ki új engedélyt, és addig nem is adhatom el, akkor hova rohansz?

Ha 15 év, akkor tizenöt év!

Én ráérek!

De anno azon bukott el, hogy egy ilyen nagyon okos mint te, berohant az alkotmánybírósághoz!

Azóta többen kifejtették, hogy nem a létszámlimit volt alkotmányellenes, hane a fogalmazás, de ma már nincs politikus, aki fel merné akarná vállani, hiszen lehet erre hivatkozni:-(((

Tehát, az egy barom, aki csak azért, hogy okosakat mondhasson, elkezd a saját érdekei ellen érvelni!!!
Hiszen pont ezzel adsz érveket a politikusoknak ahoz, hogy lepöccinthessenek bennünket!

:-(((

Előzmény: FoxiMaxiClone (5818)
góré001 Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5821
kedves foxi Maxi

azt hiszem te nem értesz semmihez csak most van időd és akkor ütsz -na nézzük szépen sorba.

1:valóban azt szeretnénk a TE érdekedben/nekem ez nem jó!!/,hogy 4400 taxi legye n BP-n de nem ISTENT játszva ahogy aTE szükős fantáziád látja vagy látatni akarja ,hanem ,úgy, hogy nem engedünk újjat be a rendszerbe, nem engedünk vizsgázni ,míg 4199-nem lesz a létszám csak nNEKED mondom 1998-ban még 7742 en voltunk.
mára ez igy is lefogyott 5248,-ra.

mert a kötelező droszt redelet kötelezettségei egyszer smint talán lehetőséget nyújt számunkra nagy harcok árán ,sok tárgyalás egyeztetések és kompromissziók mentén ,hogy elérjük ezt a dolgot ,hogy megtisztúlhasson a szakma ,hogy értéke legyen ,hogy a folyamatos renitensek akik folyamatossan lejáraják a szakmát kikerüljenek és soha többé ne kerülhessenek olyan helyzetbe ,hoy a TE kereseti lehetőségedet az ö viselkedése meg nyírbálja veszélyeztetve családod eltarhatóságát,

ez egyszersmint több bevételt is bíztósít NEKED.

ha valamit nem tudsz elöször kérdezz ne vádolj és mínősíts ezne4m szégyen ám ha tudás nélkül teszed ezt az kellemetlen!!GÓRÉ001

FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5820
egyébként ha ti 7000es létszámnál el tudjátok tartani a családotokat, akkor igenis megy a munka és lehet kussolni.... az hogy egyesek nem képesek a megszakott 12 órás műszakban produkálni a sajét tervüket az a saját lámaságukon múlik... nekem több mint 10 éve sikerül, úgy hogy havonta nem dolgozok csak max 10 napot és bérlem a kocsit... és fizetek lakbér és ezt meg azt... hogy ezt egyesek miért nem tudják megtenni, ha nekem egy szar Ckategóriás kocsival sikerült nem tom... talán fel kellene ébredni, hogy elmúltak, már a régi főtaxis idők, mikor munka előtt közben és után a tuliban kártyázunk meg óránként snóblizzuk ki a KVt és mindent csinálunk azt nem dolgozunk... csak teljen az idő...

részemről csak kiröhögöm az összes verebet, aki 12 óra alatt nem tudja megkeresni a napi pénzét és csak siránkozik az AB kategóriás kocsijával...

azt most lehet fikázni, mert csak ennyit tudtok! sírni ezerrel, de dolgozni nem! na csá lúzerek!

PS: ja és ezért az állandó sírások miatt utálják a taxisokat rengetegen! nap mint nap hallom az utasoktól, hogy mindenki csak panaszkodink! ha megélsz kussolj, ha nwem akkor lehet visszadni az engedély és menni utcát seperni...

csogu Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5819
Ha nem is a megfogalmazás stílusával, de a tartalommal egyetértek.
Előzmény: FoxiMaxiClone (5818)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5818
többek között régenis ezen a dolgon bukott el, hogy nem tudták kitő elvenni... mi alapján... ha pedig liszenszként működne a most meglévő 7000 engedély, akkor mi van ha én abbahogyom, de enyém a liszensz és eladom? akkor a létszám megint csak nem változik csupán embercsere lesz... 7000 képest a 4400 hány százalék is?? kb65%, nagy pofáfal bunkóztok engem, de kiszámoltátok, ti már NAGYOKOSOK, hogy az a 35% mennyi idő alatt fogja visszaadni, ha csak évi 100-200 engedéllyel változik a létszám??? minimum 10-15 év!! és addig mi lesz??? ja az nem számít, mert addig majd csak lesz valahogy ahogy eddig is volt...

GRATULA!!!

és más egy adot x létszámot liszenszelni és más létszám csökkentés közben liszenszelni...

FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.05.01 0 0 5817
az majd csak hétfőn derül ki, de sejtem, hogy követelni fiogják a mozaikban az igazolást a drosztdíjról... magyarul adtunk a xarnak egy pofont... mert lehet felfüggesztették a rendelet végrehajtását, de mégsem ;ĐĐ kicsit féloldalas lesz dolog...
Előzmény: MEREV UJJ (5813)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!