A DZA-296 melyik üzemhez tartozik? Ma láttam Rétságon egy Balassagyarmat-Budapest járatot csinált. (bár lehet hogy nem Gyarmatról, hanem Szécsényből vagy Salgótarjánból indult).
amúgy rájöttem, hogy amit régebben említettem (szépen megcsinált csepelen közlekedő Vb-autó) az nem a dza-290
a 290-nek ugyanis föl van írva a "290" az ajtaja fölé, amit én láttam, annak meg nincs (és az amúgy is jobban néz ki)
tudom, ott voltam a helyszínen...
De érdekelne, hogy mi lett a busszal, mert szerintem nem tört össze annyira, hogy selejtezni kellene. A motor például egész biztosan nem sérült...
No ez fejből nem megy de majd utánanézek neked.
Az ELK-586-ost pedig egy lengyel Scania lezúzta a megállóban beszállítás közben, de szerintem ehhez nem kell kommentár.
De ha valaki nem emlékszik itt megtalálhatók a szomorú képek.
http://www.langlovagok.hu/kepek/weber/retsag.shtml
Elárulnád nekem az ELK-590 és 591 fordáját? Csak azért, mert már figyelem egy ideje, de nem látom benne a rendszert. A két busz váltja egymást, vagy ez csak néha van így?
Milyen rendszeresség alapján váltja egymást a DZA-331 és az ACF-335?
ja, ha már mol: lehet, hogy emlegettétek régen, de mindegy, én most láttam: ccz-791 a margit hídon ment "Bp. Ibis Hotel-Szhbatta, Dunai Finomító" táblával
Az ELK-627-es is reptéri busz volt vmikor (BX 96-37 ? talán..nem emlékszem pontosan..), nagyon szép volt, plüss ülésekkel, sötétített üvegekkel. Szhbattán járt, aztán átkerült Érdre, a napi tartalékok jártak vele éveken át...Ahogy hallom (Tőletek...) mostanság már igen rossz állapotban van...
A MOL-os (Dunai Finomító) buszok 14.25-kor és 15.35-kor indulnak az üzemből. Ilyenkor tényleg nagyon sok busz indul egyszerre (15.35-kor kb 20?), és ha valaki nem a 6-os úton várja őket, hanem bent a MOL előtti parkolóban, akkor biztosan találkozik olyan "jószággal", amit csak ritkán lehet látni...:-)
A BRR-249 sokáig a Diósd Csapágy - Pusztaszabolcs szerződéses járatot csinálta, szerintem még most is, de ez nem biztos...