Tudom, hogy ki a f@szt vigasztal, de figyusz: A Honvéd tegnapi keretének bioritmusa a fizikai szinten túlságosan együtt van. Sajna a mélyponton, és sokkalta jobbra szombaton se lehet számítani. Ősszel a legjobb a DVTK ellen volt (2,5), egyébként általában 1 körül, mindig voltak jobbak és rosszabbak. Sajnos most ez az érték -6 körül volt, ami katasztrófa. Viszont kb. 1 hét alatt látványos javulás várható, és a ZTE elleni meccsen +6-os érték lesz, ami azt jelenti, hogy aznap a Realt is lealáznák aranylábúink. HAJRÁ KISPEST!
Borzasztó szarok vagyunk idegenben. Nem értem, miért nem lehet a hazai taktikával pályára lépni. Nem hiszem, hogy az ellenfelek otthon támadóbb szellemben játszanának, mint a Bozsikban. Szerintem Kecswkeméten sem számíthatunk sok jóra.
Valszeg nincsenek fotók, mert Basildon elbliccelte a meccset Martonvásárnál :-)) DH, sajnálom.
Amúgy a 12:20-as vonattal megyünk Kecskére.
Szar a Kispest! (idegenben) A szurkolás nekem is tetszett. Balassagyarmat után talán a legjobb volt.
Hiányoltalak is benneteket, csak hazafelé hallottam, hogy mi lett veletek. Tudom, hogy ez nem vigasztal benneteket, de nem vesztettetek semmit azzal, hogy nem láttátok a meccset. Q..va szar volt. Egyedül a szurkolás volt jó. A fiúk 90 percen keresztül nyomták.
A félreértések végett: A Keller játéka rendkívüli eseménynek számít. Azért játszhat (ha játszik), mert az FTC-nek nincs meccse. A Takács lesz továbbra is a baloldali védő, ha felépül. Ma csak lépcsőzött a tribünön. A játéka azért került az előtérbe, mert kevés a védőnk, a Bábik besárgult, a Taki és a Farkas sérült,a fiataloknak pedig semmi rutinjuk nincs.