Pedig érdemes kipróbálni! Nekem nagyon tetszik. Amúgy a felújítása előtt ez is érdhez tartozott, MOL-os járat volt Százhalombattán. Oda szerintem már legalább 2 éve áthelyezték.
fogalmam nincs:), de amikor még az ideiglenes népstadion állomás volt, akkor láttam, hogy GYÖNYÖRŰSÉGESEN föl lett újítva (valami olyan módon, ahogy én még volánbuszost nem láttam)
(egyébként lehet, hogy a 300 volt...de asszem a 301)
azóta nem láttam:(
A Tesco-s kocsik nem érdhez tartoznak, hanem az Andor utcához.
Amúgy GBS-396 nem olyan rossz, viszont 395 tényleg borzasztóan szakadt. Ez a véleményem GAT-204-ről is. GAS-176 viszont frissen felújított, remek kocsi.
Érden 5 db E94 volt. Abból márcsak azt hiszem, hogy kettő van: GBS-386, GBS-393.
A másik 3 közül csak a GSZ-346-ot szoktam látni a Zsámbéki vonalon.
A másik kettő nem tudom, hogy hova tűnt. Ezek a GLP-859 és a GBS-390 voltak. Szerintem Te az utóbbira gondolsz, mert az járt régen elég sokat Battára.
Na ha már itt tartunk:
GAS-176 a teszkó előtt a 2615-ös vonalon járt, ugyanott a GAT-207 is, ami akkor még jó volt... (autómata váltó, ment mint állat), mára botváltós, és kapott még egy sor ülést, és Bugyira jár
A GAT-201-gyel "cserélt" asszem, mert mostanában az jár Szigethalom fele
Ebben a listában szerintem (manapság) a GAT-205 a legjobb
Na ha már itt tartunk:
GAS-176 a teszkó előtt a 2615-ös vonalon járt, ugyanott a GAT-207 is, ami akkor még jó volt... (autómata váltó, ment mint állat), mára botváltós, és kapott még egy sor ülést, és Bugyira jár
A GAT-201-gyel "cserélt" asszem, mert mostanában az jár Szigethalom fele
Ebben a listában szerintem (manapság) a GAT-205 a legjobb