egész jónak tűnik. jobbnak mint az összes hülye amcsi filmje együtt, bár Luc Besson-nak ebben is benne van a keze. kiváncsi vagyok, remélem hamarosan bemutatják nálunk. Jet Li nagyon édi benne:)
MA ESTE AZ RTLKLUB MÜSORÁN 21:10!!!!!!!!!
A sárkány csókja (amerikai-francia akciófilm, 2001) 98' (16)
Liu Jiant (Jet Li), a kínai kormány egyik legkiválóbb titkosügynökét Sanghajból Párizsba küldik, hogy Jean-Pierre Richard francia rendőrfelügyelővel együttműködve hajtsanak végre egy feladatot, ami olyan titkos, hogy Liu sincs tisztában a részletekkel...
VOX-on csütörtök éjszaka kb. 2 órától vetítik a The Master-t (1992), rend.: Tsui Hark, Jet Li-vel az élen. Amennyit láttam belőle (az elejéről kb. 20 perc), sajnos a gyengébb filmjeihez látszik tartozni.
viharlovasok jó, de az f+-on az agyonvágott amcsiknál megjelent berzió megy, kissé érthetetlen és pölö pont anthony wong kimarad belőle.
A láda szelleme a készítők alapján egy frankó akció-fantasy kéne legyen, ehhez képest egy buta-mulya-ostoba darab, és még csak nem is igazán ütős akciószinten.
Hero-hát nekem egyik változat sem kell, fos propaganda az egész, ami egy dolog, de mellette szép de üres és még csak nem is nagyon eredeti. A rendezői verzió valszínüleg baromi unalmas lehet, maradj a hongkonginál, de vigyázz, abból is többféle jelent meg, minőségbeli különbségekkel. Van egy kétlemezes, dts hangú verzió, asszem az a legkorrektebb...csak épp nincs felirat az extrákon így kezdj tanulni mandarinul...:)
tudom, a Best-től Az akció mesterei sorozatban fog kijönni a Swordsman 1-3. az egész sorozatot veszegetem.
ha az OUATIC volt már tévében, akkor van rá remény, hogy egyszer újra előszedik. f+ -on meg megy a Mr. Wai (A láda szelleme), az vajh milyen, meg a Viharlovasok Ekin-nel?
hát ez öröm, hogy Hero lesz nálunk dvd-n. vágott lesz nagyon, vagy egy rosszabb verziót vettek meg? egyébként melyiket érdemes beszerezni keletről, mert szándékomban áll. gondolom inkább a hongkongit, és úgy tudom rendezői változat is létezik, bár azt nem láttam még a neten.
Swordsman széria lesz magyarul a Bestnél, profiknak mindhárom bejön, bár az utcsó annyira nem, jet li rajongóknak a kettes, ami a legjobb darab, bár az egyes meg king hu és vagy nyolc megahkrendező tsui harkkal az élen, de a kettes ugye Jet Li-s tök látványos, és azon ritka filmek egyike, ahol Jet karddal harcol...
OUATIC volt tévében már, nem is volt megvágva...
a hero meg lesz dvd-n itthon, bár minek mer nemjó.
hát, csodálnám, ha valami ütős darabbal rukkolna elő valamelyik kercsatornánk. bár, a Black Mask már ment anno.
én remélem, hogy megérjük még az OUATIC és a Fist of Legend, stb. magyar dvd kiadásait is.
az a last hero az egyik legszarabb jet li film...gagyi komédia/akció amely még az OUATIC-et próbálja meglovagolni, a harcok jók, de annyi.
Amúgy Li szerepet kap Besson Leon folytatásában, amelyet a hírek szerint nem Luc rendez(mostanában nem csinál olyat) hanem Johnnie To-t kérné fel. Ha ez igaz, ütni fog.
john woo az egyetlen aki elköltözött. Jackie és Tsui Hark egyaránt Hong Kongban maradt, előbbi a saját hk filmek mellett forgat hk-ausztrál koprodukciókat(mint az elveszett zsaru pölö) és szerepel amerikai filmekben is. Utóbbi meg teljesen feladta Amerikát,ráadásul Kína egyesítő antikommunista patrióta(ez jelen esetben szép kis zűrzavar) így amerikai filmjei idején is otthon lakik.
van más módunk is köszönteni egymást. nem itt a helye, belőlem véletlenül kibukott. a rossz példát meg nem kell követni:-)
mindjárt kapsz egy mailt.
ahhoz képest, hogy reggel óta próbálkozom a film kezdési időpontját megírni neked, egész jó eredmény a délután öt óra. az index ma teljesen használhatalan.
Jet Li film: január 10. szombat, TV2: 23.25 h.
105 p. + reklámok. remélem nem lesz nagyon megvágva.