kollina ha regiszráltál az adminisztrácios felületen lépsz be uj bol kicsit lejjebb görditesz és a mappa kezelöben létrehozol egy mappát aztán onnan a képkezelöbe egyenes az ut. ahol feltölthete d a képeket... késöbb ugyanezt érdemes ftpvel is megtanulnod a tárhu pontos leirást ad.. (anno még én is megértettem,és az nagy szó.)mert mostanság nem gyakori a webes feltöltés müködése...
----mozgo bigyokat smileyket a smiley centerböl,vagy bárhonnan html tag elemek felhasználásával hozhatsz képileg megjelenitve a topikba. még pedig ugy jobbklikkk a képre onnan a tulajdonságokra katt aztán vágolapra veszed az url-t a megjelenö panelröl.
és [img src= idehelyezed a vágolaprol az urlt.]
a zárojeleim helyett a kacsacsort kell használni értelemszerüen.
Szép minden :)
Képek, dobozok, tányérok, székek, mindenminden :)
Én meg jártam ma Praktiker és vettünk sok új lécet, most hármas keretet szeretnék gyártani, meg kipróbálok én is egy régi elgondolásomat aztán vagy bejön vagy nem :)
sera után szabadon...:)
már én is teljesen odavagyok ám :)))
Meg vettem fapácokat, olcsón voltak olyan érdekes színek, gondoltam kipróbálom, meg Aquacolorokat meg alapozó sprayt meg végre mindenféle jó kis akasztókat meg kampókat.
Az a 3szög alakú akasztó amiből a kreatív boltok 3at adnak 120ért az itten 200 volt 10 darab.
Sera te csak cicazol velunk :o(( :O))))
en a vilag legkivancsibb embere vagyok es most igy hogy fogok aludni ????? reggelre tiszta lik lesz az oldalam :O(((((
csak csopogteted a varazsszavakat...nem gipsz..fél fa..Adria.....keret....
Sera
igenis toporzek leszek ha csak ilyen csupa sejtelemben beszelsz grrr :O))))
mikor gyerek voltam valahol lattam egy kisfilmet arrol hogy szekre rafestettek egy kezet melynek csak a kozepso ujja volt felmutatva :O)) es senki nem mert raulni :O))))
de most a szalvetat feltettem :o))) kar lenne ha az egyik vendeg hazavinne a feneken, nem ? :O)))
by the way lattad mit mondott a parom a taladrol ? :O)))
Megalkottam első művemet. Igaz, még csak félig van kész, de az enyém! Ha kész, felrakom a képtárba. Tud vki segíteni abban, hogy hogyan kell felrakni a képeket?
Jégmadár!
Szupik a műveid. Nagyon tetszik az állatkertes doboz és a szék. Nem félsz, hogy a használat miatt lekopik róla a minta? Én biztos nem ültetnék rá senkit, mert sajnálnám!
Hogyan kell a szövegbe azokat a sárga arcocskákat beszúrni?
A lenyeg az,hogy van negativom tömkelegevel es arrol kellene ugyancsak egy negativot produkalnom,de 30x30cm-eset.
Special nincs meg a tema kivalasztva,inkabb keresem a technikat,hogy ezt meg lehet-e hazilag csinalni vagy el kell battyognom egy fotoszaküzletbe.
Szep kepeket csinaltam a digikameraval is,lehet,hogy onnan kene valamit kivalasztanom,de hogy müködne az???
Szoval erted Pihe?
ja,es szines kell hogy maradjon
SAgnes,
a boros+olívás kerete az parafamintás szalvéta :)
A kavicsos kerete hidd el, elég kavicsos, csak a fényképezési technikám hagy kivánnivalót maga után. Szóval úgy készült, hogy beleraktam apró kavicsokat a kiöntőbe, és erre öntöttem a gipszet.
Az óralaphoz való szalvétának nagyon megörültem, mikor megláttam, lévén óralap-mintás.
Jamina
Holnap....tünderem...holnap! :))
ha mar....akkor talalom komplettül,meg ha kesz is lenne en biza ebben a sargafenyben nem fotografalok,mert nem az Adria jutna rola eszetekbe,hanem valami mocsar :)
Hisztis Furiak!! :))
Irtam az elebb jo sokat es elveszett.
Na mindegy,nem ismetlem csak a lenyeget.
1.nem fa ill. csak reszben az
2.nem gipsz,hala istennek!
3.nincs kerete,de megis olyan keretet passzolsz fel ra,ami csak a fantaziadbol telik.
4.akarmilyen nagy...nagyon könnyü
Jegmadar! nagyon jol nez ki ez Thonet-szek,szep a vilagos fa es tetszik,hogy athat az erezet.
Most verem a fejem a falba,hogy multkor nem hoztam be ugyancsak egy ilyet.
Ha nem vagyok indiszkret,milyen arban adnak az ecserin egy ilyet?Lukasan vetted mar?
Sagi! aranyos volt a kopasallosag megjegyzesed.
Hirtelen arra aszocialtam,hogy mi lenne,ha oda egy sündisznocsalad lett volna dekopacsolva.
Szerinted többet izegne-mozogna rajta az ember? ;))
Jamina! Isten hozott a klubban!
Mas: valaki nagyitott fel mar negativot negativra?
Tehat olyan röntgenkepszerüsegre gondolok,30x30cm.
Digikamerarol ugye nem lehet ilyesmit akarmilyen modon csinalni? Hu,nagyon kene.
ylang ugy gondotam,hogy öledbe veszed azt a kis barna üveget fogsz egy indigot és borostyán evél rajzokat átrajtzolod aztán ekiesel ey konturral körbehuzod és fedöfestékkel (üveg) rámész...
ugyis rábeszéllek hogy tégy egy probát. )))
-------------
üdv jamina a csapatban. láttam az albumod lelkes vagy jo ötleteid vannak)))