Milarepaverzio!
Nem lapoztál bele az említett könyvbe? Milyen sportágak vannak, ugye nem csak foci és kosár?
Én is vágyom e könyvre, mindenhol lehet kapni?
Használd a guglit! A csíkba kell begépelni a keresőszót (szavakat), jelen esetben azt, hogy "kihangosító". A megjelenő listából hívhatod elő az egyes oldalakat. (Érdemes jobb gomb, "Megnyitás új ablakban"-t használni, mert úgy a lista maga megmarad.)
Koszi szepen az infot! Hogy tudtad ilyen gyorsan idevarazsolni azt az oldalt?! Mindig csodaltam azokat akik igy ertenek a szamitogephez. Sajna en abszolut nem konyitok hozza. Azt tudom, hogy melyik gombhoz szabad es melyikhez nem szabad nyulnom.
Ugye ezeket a kihangositokat mobilcegeknel is meg lehet vasarolni, mint pl. a Pannonnal?
Nem jo, nem beszel magyarul. Majd valamit kiokoskodok. Arra gondoltam, hogy autoba mobil-kihangositot veszek. Nem tudod veletlenul, kb. milyen arfekvesben vannak otthon ezek a vackok?
Jovo heten szerdan megyunk haza. Olyan jo lesz kicsit otthon!
Valami gaz lehet az Ýndex-szel, mert itt is rakoncatlankodik. Legalabbis a szekesfehervari oldal nehezen akar bejonni.
Mar gondolatban is irtozom a holnaptol. Kb.10 fonek kell vennem ajandekot. Elkepzeles sincs konkretan, majd kiokoskodok valamit. A legnehezebb a ferjemnek vasarolni. A tobbiek nem olyan kemeny diok.
hát nekem is nagy kő esett le a szívemről...
vettem gabanyó ötlete alapján egy laposüveget, megvettem a fehérvári sport történetéről megjelent könyvet, amiről szintén itt olvastam. hasznos topik ez:)
a pláza egyik boltjának a kirakatában olyan árakat láttam, hogy majdnem infarktust kaptam. rakott csípőszoknya, kb. 30 cm hosszú, több mint 11 ezer. aranyat szőttek bele, vagy mi??? ugyanolyan fazont máshol 4 ezerért kaptam.
hiába süt, hideg van.
5 órán keresztül kóboroltam étlen-szomjan, összefagytam, de megvan minden, amit terveztem meglepetésnek.
érdekes, a pláza környékén milyen forgalom van, de a belváros, a távírda utca teljesen kihalt. azt hittem nagy tömeg lesz ott is.