Es ha mindezt tuleltem, akkor masnap a hullamok inteznek el. Pablo mesterunk ugyanis holnap kiterel a vizpartra, dorzsolunk egy kis sex vax-ot (nem, ez nem AC party, ez szorfos zsargon), es megprobalok raallni a vilagot jelento deszkara.
Minenkivel tudatom , hogy a Balin tartozkodo szabadtudos kolonia egy fovel gyarapodott a mai napon :) .... Bar kisse viseltes allapotban jutott el Vitez Bruxi az Istenek Szigetere hala a bucsuztato kulonitmenynek :) ... a helyzet az hogy egy ora mulva (ami itt ejfelet jelent) folyatatom a kikepzest szegeny baratunkon es megmutatom Neki a Bali ejszakat :) Juhhe :)
Disszidalni ????? Itthon vagyok :):):) ... najooo ... most csak egy honapom van itt :)
Skaccok mit tettetek szegeny Bruxival ...meg itt sincs de mar olyan smseket ir hogy alig talalt a repterre stb. Sebaj majd itt folytatjuk az agysejt irtast :)
Karkam ... gyere kiiiiiiiiiiiii :)
Februarban hazanezek ugy nez ki ....
No menek mert lassan ideer ez a szabadtudos ficko abbol a kicsike orszagbol akit csak valami Puskasrol ismer fel mindenki errefele :)
A decemberi Tauchen Magazinban négy oldalas cikk van Pipinről, az új filmről és a forgatásról képekkel.....
Ha valakit érdekel holnap-holnap után már lehet kapni az árusoknál
valóban, képtelen voltam felkelni tegnap időben. Ezt ellensúlyozandó tegnap futottam, és ma bepótoltam a tegnapi elmaradt edzést. Szóval ma voltam én, honap Umbi? :-)) Na jó,komolyan, holnap is megyek.
Csak a helyismerettel rendelkező kollégák kedvéért: Crkvenica=Kostrena, alias Zurkovo...
Gudnájt!
Karka
PS: Préz! Pablo nem véglegesen disszid, csak kisidőre - bár nekem ez is örökkévalóságnak tűnik! Pablesz gyere hazaaaaaaaaaaaaaaaaa! ;-) Na tessék, erre meg még Bruxi is kimegy hozzá! No commmmmmment!
Mindjárt elmegyek így csak röviden (ugyis régen írtam már):
Szombat hajnalban indultunk, délután merültünk. Crkvenicánál(bár én ebben nem vagyok biztos, ott ahol márciusban Scubával is Rijeka alatt). A víz 14-15 fok volt. A látótávolság... gőzöm nincs... mondjuk olyan közepes alatt volt (ezt jól megmondtam, de 10 méter alatt volt szvsz). A felszínhez közvetlen közel mindenféle hőkavargások homályosítottak. A merüléseket néhányunknál megfázásos-füles-arcüreges problémák itt-ott nehezítették.
A Nap hétágra sütött, napoztunk egyszál gatyában a parton merülés után.
Ezután szállásvadászat Brsec felé tendálva. Medvejában kapás. Remek appartman 40 EUR-ért négy főre. Esti program.
Másnap reggelre szakadó eső (basszus). Megcsodáltuk a brsec-i öblöt és elméláztunk, milyen jókat merültünk volna, ha nem nehezítené félig-meddig amúgyis megfázósproblémás csapatunknak a szakadó eső az ő helyzetüket. Így aztán hazafelé vettük az irányt és nagy vidámságok és kalandok közepette hazaérkeztünk.
Röviden ennyi, most el kell húznom.
Jee_c kollégának üzenem, hogy ÉN voltam, most Ő jön. :-)
Pa3-hez csatlakozva annyit tennék még hozzá, hogy én kedd, csütörtök reggel 8-9:3ö /vagy korábban/, esetleg hétvége vmikor szoktam járni a VITUKI kis uszodába edzeni (Lágymányosi hídnál). Itt gyakorlatilag csak dinamikus edzésre van mód, 25m-es medence, 27-28C fok.
Ja, és mások járnak a Komiba hét közben reggelente, nem tudom mikor.