Keresés

Részletes keresés

dekóder Creative Commons License 1999.05.06 0 0 41
Paliknak és Czégének is vannak közös érdekeltségeik. Talán ezért...
Előzmény: csoma (38)
alfalfa58 Creative Commons License 1999.05.06 0 0 40
Kedves aztamindenit!

Köszönöm, hogy fáradoztál!

(Kíváncsi lennék ugyan, hogy mekkora is volt a Xénia "fenntartáshoz, működtetéshez szükséges forrás" valójában, és mennyi is hiányzott ahhoz, hogy továbbéljenek... Persze, aki kíváncsi, hamar megöregszik.)

Előzmény: aztamindenit (35)
pindiy Creative Commons License 1999.05.06 0 1 39
aztamindenit
akkor itt a macibank, már hiányoltam az elöbb.az a gyanum, hogy a politikusok voltak a csaj stromanjai és nem forditva.volt az az érdekes nevű klub, már a mai ujságok is szellőztették.
csoma Creative Commons License 1999.05.05 0 0 38
T. gedeonbácsi,

a "mmMámor", az Űrgammák és a Kulcs között azért még van egy Czégé-opusz: a Tippmix. Mintha ugyanazok a fiúk vezették volna, mint a Kulcsot, ami az istennek sem tudja beadni...

Üdv.

Előzmény: gedeonbacsi (32)
HAME Creative Commons License 1999.05.05 0 0 37
hehehe.

Ma elnéztem a tiviben ezt az ékszert, izé..., meltűt..., ehh Schmuckot.
Hát nem pont úgy néz ki mint a Magyarics, a helyi kupleráj..., ehh erotikus saloon főnöke!
Mintha ikrek vónának.

aztamindenit Creative Commons License 1999.05.05 0 0 36
Barátom!!! Te tudtál valamit!

„Nem segít a Xénia és a Dicobe • Csődöt jelentett a WÉS
Csődeljárást kért maga ellen a Xénia-botrány, majd az FTC privatizációja kapcsán ismertté vált WÉS Rt. - értesült a Magyar Hírlap. A cég 1,3 milliárd forinttal tartozik a Postabanknak, 400 millióval beszállítóinak” 98. 07. 15 Magyar Hírlap

Előzmény: pindiy (8)
aztamindenit Creative Commons License 1999.05.05 0 0 35

kedves alfalfa58

Magyar Hírlap:

„A civilszerveződéseknek, így az ifjúságot tömörítő társadalmi szervezeteknek is a fenntartáshoz, működtetéshez szükséges forrás hiánya a legnagyobb ellenfél, ezért nem csoda, hogy alig néhány népes tábort tömörítő ifjúsági mozgalom működik az országban. Megélhetési gondjaik pedig nekik is vannak, hiszen az évente 20-tól néhány száz forintig terjedő tagsági díjak nem tartják el a szervezeteket, ezért legtöbben szponzorok segítségével és pályázati pénzekből léteznek. Ezt nem tudta tovább biztosítani az egyik legfiatalabb szervezet, a Xénia Láz Egyesület, indoklásuk szerint ezért kötöttek csatlakozási megállapodása a Magyar Úttörők Szövetségével.” (97. 12. 15) – kérdem én: hova tűnt akkor a sok szponzori pénz?

„A xéniások fele úttörő lett
A januárban megszűnt Xénia Láz Egyesülethez tartozó fiataloknak megközelítőleg a fele, csaknem 35 ezer diák jelentkezett a Magyar Úttörők Szövetsége tagjai közé. Ezzel a MÚSZ létszáma 100-105 ezerre bővült, ám a hírekkel ellentétben a két szervezet sosem tervezett fúziót.” (98. 02. 20.) – Nem a szervezetek tervezték, és talán nem is a gyerekek …

Előzmény: alfalfa58 (21)
Lewinfiú Creative Commons License 1999.05.05 0 0 34
Kevés gusztustalanabb vállalkozás volt, mint a Xénia Láz. Elnézegettem a Czégé Zsuzsát, és azt találgattam, hogy egy ilyen jó nő, ilyen fiatalon, hogy csöppen bele ekkora disznóságba.
Strówoman, avagy politikailag korrekten: stróperson.
Szerintetek is jó nő?
Pszichopsziché Creative Commons License 1999.05.05 0 0 33
Ott volt. Cz. Zs. saját maga is bevallotta az idő tájt. Egészen pontosan Lapis Norbert egykori üzletrészét vette át P.J. Tőle pedig aztán Muskovszky G. 1995-ben.
Előzmény: rezső (31)
gedeonbacsi Creative Commons License 1999.05.05 0 0 32
rezső

Beee az első nekem is meg van ! A leírt adatok mind korrektek Demjántól Prisztásig ! Czégé Zsuzsa jelenlegi műsora A KULCS !
Nem volt szükség a MACIRA ( elég volt az SZRt.) !

Előzmény: rezső (28)
rezső Creative Commons License 1999.05.05 0 0 31
Nem volt ott. Ez is a tavalyi Népszabadság cikk tévedése.
Előzmény: Pszichopsziché (29)
Woland Creative Commons License 1999.05.05 0 0 30
A Xenia-laz egyesulet es a kore szervezodott (belole elo) gengszter-lobby kerdese nem politikai, hanem buntetojogi kategoria. Igazan ideje mar kivonni a forgalombol ezeket a politikai pedofileket. No es pellengerre allitani tamogatoikat: Kiss(gomboc) Petert, Schmuck Andort meg a tobbi puffadt mozgalmart a Koztarsasag terrol.
Pszichopsziché Creative Commons License 1999.05.05 0 0 29
Azt meg tudjátok-e, hogy a Félixfilm egykori tulajdonosai között ott volt Prisztás József is? Kb. 1995-ben.
rezső Creative Commons License 1999.05.04 0 0 28
Beee! Nekem van felvételem a mámorról.

Ez azért érdekes, mert a televízió archívumából, valami furcsa okból eltűntek, Amikor Langmár Feri a mancsban írta a xéniás cikkeit, bele akart tekinteni. Egy perc sem maradt belőle.

Azon buktak meg, hogy a helyes megfejtőknek vibrátorokat ajándékoztak. Annyian tiltakoztak, hogy levették a műsort.

Most a minőségi kulcs című nagyoperát adják elő, a közszolgálat nagy dicsőségére.

Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 1999.05.04 0 0 27
Adalék a bűnlajstromhoz: a Félix Film lelkén szárad a felejthetetlenül kínos hajdani Mááámor c. erotikus éjszakai szórakoztató showműsor.
alfalfa58 Creative Commons License 1999.05.04 0 0 26
Csak hogy ne legyek félreérthető: nem mintha hiányoznának... :-)
Előzmény: dekóder (24)
rezső Creative Commons License 1999.05.04 0 0 25
Jól gondoltam. A Szolnoki tejüzem környezetszennyezési problémája miatt elindított folyamat vezetett a megfigyelésekhez.

Egy kis csintalan kacskarigóval.

Előzmény: pindiy (15)
dekóder Creative Commons License 1999.05.04 0 0 24
Amennyiben ezen azt érted, hogy be voltak jegyezve, akkor feltétlenül.
:-)
Előzmény: alfalfa58 (23)
alfalfa58 Creative Commons License 1999.05.04 0 0 23
Jó-jó, de ez mégis legális vállakozás (mozgalom?) volt...

(Úgy élem, a Xénia záróakkordjai is szolgálnának némi tanulsággal...)

Előzmény: dekóder (22)
dekóder Creative Commons License 1999.05.04 0 0 22
Hát, abban a cikkben Prisztástól kezdve minden volt, ami egy jó krimihez kell. Talán jobbnak látták olajra lépni.
Előzmény: alfalfa58 (21)
alfalfa58 Creative Commons License 1999.05.04 0 0 21
Mert hogy engem meg éppen a feloszlás "folyamata" érdekelne... Ki döntötte el, hogyan, miért...
Előzmény: dekóder (19)
pindiy Creative Commons License 1999.05.04 0 1 20
Azt hiszem Czégé most is gyárt az MTV-nek
dekóder Creative Commons License 1999.05.04 0 0 19
Azt hiszem, előtte...
Előzmény: alfalfa58 (18)
alfalfa58 Creative Commons License 1999.05.04 0 0 18
No várj csak. A cikk a feloszlás előtt, vagy után jelent meg?
Előzmény: dekóder (17)
dekóder Creative Commons License 1999.05.04 0 0 17
Kedves alfalfa58!

A Népszabadság írt egy kolumnás anyagot, abból lett a pereskedés. A sajtógyűjteményben erről is szó van. Ha érdekel, megpróbálom előkeresni azt a cikket.

Előzmény: alfalfa58 (16)
alfalfa58 Creative Commons License 1999.05.04 0 0 16
Hát ez egy kicsit furcsa... Pokorni támad - Xénia oszlik?!

...És nem akadt egyetlen "investigating reporter" sem a 168 (16?) óráknál, az ÉS-ben, hogy a többit ne is emlegessem, akinek a sztori megért volna egy misét?

A széles publikum meg itt áll teljes információhiányban. Ejnye-ejnye.

Előzmény: dekóder (13)
pindiy Creative Commons License 1999.05.04 0 1 15
rezső
a disznók szeretik,de én nem engedtem nekik adni, mert
1. qrvára jönnek rájuk a legyek
2. sokszor tartalmazza a tartálymosásra használt vegyszert
De
nagyon olcsó és ingyen szállitják, mert, ha a tejüzem a csatornába engedi óriási pénzt szabnak ki bírságért
rezső Creative Commons License 1999.05.04 0 0 14
Miket nem beszélsz!

Demján a Fidesz legnagyobb támogatója!

Előzmény: speaker (12)
dekóder Creative Commons License 1999.05.04 0 0 13
Nem tudom. Feloszlott...

Az RTL-ben volt egy összeállítás, abban azt mondták, hogy a botrányok után a filmsorozatot előállító cég csődöt jelentett.

Előzmény: alfalfa58 (11)
speaker Creative Commons License 1999.05.04 0 0 12
A Magyar Televízió képernyőjén 1995-ben kezdték vetíteni az Űrgammák című sorozatot, melyet egyebek közt a Máté László volt MSZP alelnök, nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozó Wés Tejipari Rt. szponzorált. Az rt. által gyártott IQ energiaitalt, mely a sorozat marketingtevékenységének fő attratkciója volt, végül forgalmazási engedély híján betiltották. Az Űrgammákból hamarosan baloldali gyermekmozgalom nőtt ki: a Schmuck Andor által vezetett Xénia-láz Egyesület. A társaság vezetői nagy szorgalommal gyűjtöttek személyes adatokat az immár 75-76 ezer főt számláló tagságukról, amelyek üzleti (reklám) célokra is hasznosíthatók voltak. Ezt Majtényi László adatvédelmi biztos vizsgálata is alátámasztotta. 1997 végén az egyesület összeolvadt a Magyar Úttörők Szövetségével, amelynek szintén körülbelül 76 ezer tagja van, és amely partnert keresett a tulajdonában lévő csillebérci tábor hasznosítására. 1998 januárjában jelentek meg azok a cikkek, amelyek a Xénia Egyesület, az említett tévéműsor gyártói és a szervezett alvilág közötti kapcsolatokat boncolgatták. Muskovszky Gábor ügyvéd lényegében mindent és mindenkit beperelt, aki az üggyel kapcsolatban megszólalt, illetve az írásoknak helyet adott. Muskovszky egyébként maga is tulajdonos abban a Félix Film Kft.-ben, amely az Űrgammák gyártásáról a tévével szerződést kötött. Az Űrgammákat a Félix Invest Kft. gyártotta, amelyet a Félix Film és a Multi Reklám Kft. 1995 szeptemberében hozott létre. A Xénia Láz fő támogatója a Pólus Center volt, amelynek igazgatója Demján Sándor, aki közismerten az MSZPhez közelálló üzletember. Az egyesület mögött állt Kiss Péter akkori miniszter és Szabó Zoltán államtitkár is.
VKMB

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!