(Kíváncsi lennék ugyan, hogy mekkora is volt a Xénia "fenntartáshoz, működtetéshez szükséges forrás" valójában, és mennyi is hiányzott ahhoz, hogy továbbéljenek... Persze, aki kíváncsi, hamar megöregszik.)
aztamindenit
akkor itt a macibank, már hiányoltam az elöbb.az a gyanum, hogy a politikusok voltak a csaj stromanjai és nem forditva.volt az az érdekes nevű klub, már a mai ujságok is szellőztették.
a "mmMámor", az Űrgammák és a Kulcs között azért még van egy Czégé-opusz: a Tippmix. Mintha ugyanazok a fiúk vezették volna, mint a Kulcsot, ami az istennek sem tudja beadni...
Ma elnéztem a tiviben ezt az ékszert, izé..., meltűt..., ehh Schmuckot.
Hát nem pont úgy néz ki mint a Magyarics, a helyi kupleráj..., ehh erotikus saloon főnöke!
Mintha ikrek vónának.
„Nem segít a Xénia és a Dicobe • Csődöt jelentett a WÉS
Csődeljárást kért maga ellen a Xénia-botrány, majd az FTC privatizációja kapcsán ismertté vált WÉS Rt. - értesült a Magyar Hírlap. A cég 1,3 milliárd forinttal tartozik a Postabanknak, 400 millióval beszállítóinak” 98. 07. 15 Magyar Hírlap
„A civilszerveződéseknek, így az ifjúságot tömörítő társadalmi szervezeteknek is a fenntartáshoz, működtetéshez szükséges forrás hiánya a legnagyobb ellenfél, ezért nem csoda, hogy alig néhány népes tábort tömörítő ifjúsági mozgalom működik az országban. Megélhetési gondjaik pedig nekik is vannak, hiszen az évente 20-tól néhány száz forintig terjedő tagsági díjak nem tartják el a szervezeteket, ezért legtöbben szponzorok segítségével és pályázati pénzekből léteznek. Ezt nem tudta tovább biztosítani az egyik legfiatalabb szervezet, a Xénia Láz Egyesület, indoklásuk szerint ezért kötöttek csatlakozási megállapodása a Magyar Úttörők Szövetségével.” (97. 12. 15) – kérdem én: hova tűnt akkor a sok szponzori pénz?
„A xéniások fele úttörő lett
A januárban megszűnt Xénia Láz Egyesülethez tartozó fiataloknak megközelítőleg a fele, csaknem 35 ezer diák jelentkezett a Magyar Úttörők Szövetsége tagjai közé. Ezzel a MÚSZ létszáma 100-105 ezerre bővült, ám a hírekkel ellentétben a két szervezet sosem tervezett fúziót.” (98. 02. 20.) – Nem a szervezetek tervezték, és talán nem is a gyerekek …
Kevés gusztustalanabb vállalkozás volt, mint a Xénia Láz. Elnézegettem a Czégé Zsuzsát, és azt találgattam, hogy egy ilyen jó nő, ilyen fiatalon, hogy csöppen bele ekkora disznóságba.
Strówoman, avagy politikailag korrekten: stróperson.
Szerintetek is jó nő?
Ott volt. Cz. Zs. saját maga is bevallotta az idő tájt. Egészen pontosan Lapis Norbert egykori üzletrészét vette át P.J. Tőle pedig aztán Muskovszky G. 1995-ben.
Beee az első nekem is meg van ! A leírt adatok mind korrektek Demjántól Prisztásig ! Czégé Zsuzsa jelenlegi műsora A KULCS !
Nem volt szükség a MACIRA ( elég volt az SZRt.) !
A Xenia-laz egyesulet es a kore szervezodott (belole elo) gengszter-lobby kerdese nem politikai, hanem buntetojogi kategoria. Igazan ideje mar kivonni a forgalombol ezeket a politikai pedofileket. No es pellengerre allitani tamogatoikat: Kiss(gomboc) Petert, Schmuck Andort meg a tobbi puffadt mozgalmart a Koztarsasag terrol.
Ez azért érdekes, mert a televízió archívumából, valami furcsa okból eltűntek, Amikor Langmár Feri a mancsban írta a xéniás cikkeit, bele akart tekinteni. Egy perc sem maradt belőle.
Azon buktak meg, hogy a helyes megfejtőknek vibrátorokat ajándékoztak. Annyian tiltakoztak, hogy levették a műsort.
Most a minőségi kulcs című nagyoperát adják elő, a közszolgálat nagy dicsőségére.
A Népszabadság írt egy kolumnás anyagot, abból lett a pereskedés. A sajtógyűjteményben erről is szó van. Ha érdekel, megpróbálom előkeresni azt a cikket.
Hát ez egy kicsit furcsa... Pokorni támad - Xénia oszlik?!
...És nem akadt egyetlen "investigating reporter" sem a 168 (16?) óráknál, az ÉS-ben, hogy a többit ne is emlegessem, akinek a sztori megért volna egy misét?
A széles publikum meg itt áll teljes információhiányban. Ejnye-ejnye.
rezső
a disznók szeretik,de én nem engedtem nekik adni, mert
1. qrvára jönnek rájuk a legyek
2. sokszor tartalmazza a tartálymosásra használt vegyszert
De
nagyon olcsó és ingyen szállitják, mert, ha a tejüzem a csatornába engedi óriási pénzt szabnak ki bírságért
A Magyar Televízió képernyőjén 1995-ben kezdték vetíteni az Űrgammák című sorozatot, melyet egyebek közt a Máté László volt MSZP alelnök, nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozó Wés Tejipari Rt. szponzorált. Az rt. által gyártott IQ energiaitalt, mely a sorozat marketingtevékenységének fő attratkciója volt, végül forgalmazási engedély híján betiltották. Az Űrgammákból hamarosan baloldali gyermekmozgalom nőtt ki: a Schmuck Andor által vezetett Xénia-láz Egyesület. A társaság vezetői nagy szorgalommal gyűjtöttek személyes adatokat az immár 75-76 ezer főt számláló tagságukról, amelyek üzleti (reklám) célokra is hasznosíthatók voltak. Ezt Majtényi László adatvédelmi biztos vizsgálata is alátámasztotta. 1997 végén az egyesület összeolvadt a Magyar Úttörők Szövetségével, amelynek szintén körülbelül 76 ezer tagja van, és amely partnert keresett a tulajdonában lévő csillebérci tábor hasznosítására. 1998 januárjában jelentek meg azok a cikkek, amelyek a Xénia Egyesület, az említett tévéműsor gyártói és a szervezett alvilág közötti kapcsolatokat boncolgatták. Muskovszky Gábor ügyvéd lényegében mindent és mindenkit beperelt, aki az üggyel kapcsolatban megszólalt, illetve az írásoknak helyet adott. Muskovszky egyébként maga is tulajdonos abban a Félix Film Kft.-ben, amely az Űrgammák gyártásáról a tévével szerződést kötött. Az Űrgammákat a Félix Invest Kft. gyártotta, amelyet a Félix Film és a Multi Reklám Kft. 1995 szeptemberében hozott létre. A Xénia Láz fő támogatója a Pólus Center volt, amelynek igazgatója Demján Sándor, aki közismerten az MSZPhez közelálló üzletember. Az egyesület mögött állt Kiss Péter akkori miniszter és Szabó Zoltán államtitkár is.
VKMB