Van egy olyan érzésem, hogy a Győrnek már nem kell majd bécsbe utaznia:DD A gúnár kiveszi a csapatát, mert egymás után négy vereséget már nem tudna a sporikra húzni:DDD
Sőt ennél még egy kicsit meglepőbb, mert 34-30 a végeredmény a Liss-Hypo meccsen. Ld.: Palarie 12, Nikolics 6, Szabó V. 5, ill. Budecsevics 8, Dronics 8, Pidade 6.
Az osztrákok az első félidőben 7-15-re is vezettek, aztán persze megint a bírók lettek a hibásak a vereség miatt. Hihetetlen, hogy mit meg nem engednek maguknak, nem csak edző, a játékosok is folyamatosan reklamáltak minden egyes ítéletnél...
az első húsz percben végig vezetett az 'Egom, a balkezes lövő nélkül felálló Dunaferrel szemben, majd Pálinger és az irányítót játszó Pigniczki is elkapta a fonalat és fordított a Kohász. A szünet után tovább nőtt a hazaiak előnye, elsősorban remek védekezésüknek köszönhetően, és az utolsó negyed órában már csak az eredményt tartották. Osztrák sporik vezetétk egyébként a meccset, és szvsz, nagyon yol. Még ha voltak olyan ítéleteik, amiket nem értettem (sárga lap a védekező játékosnak, majd ő hozhatta a labdát, ugyanez kétperces kiállításnál is, de a szünetben konzultáltam egy játékvezetővel, aki kiokosított, hgy nagyon yo ítéleteket hoztak). Persze kisebb hibáik voltak ide-oda, de nagyon korrektül vezették a meccset.
No úgy látom bejött Róth Kálmán jóslata, hogy addig jár a korsó a kútra... Már nincs veretlen csapat a női NBI-ben! Ráadásul pont a győriek által "oly nagyra becsült" Cornexitől kaptak ki...
Nem kell megvédened őt Wégé, mert nem tudod. Ma átmegyek hozzájuk és leverem rajta ezt az anyád dolgot. Vagy szólok anyámnak, hogy kukkantson bele, mit írkál a drága fiacskája:DDD
Öcsi engem ne anyázz, mert az emilcímedből már kiderítettem, hogy hol lax. Odaküldök három kancigányt, oszt délre megcsinálnak:DD
Leki ne vedd fel, ez a tesóm lesz, csak még nincs tisztában az etikettel:D (Néha én sem):D
Totálisan félreértettél. Én soha nem állítottam azt, hogy a Pécsnek több joga lett volna az NBI-ben indulni, mint bárki másnak. Te azt írtad, hogy ha a Hypo nem indul, akkor 11 csapatos NBI lett volna. Ez az, ami nem igaz, mert valamilyen formában feltöltötték volna 12-re. Ha nem a PEAC-cal, akkor mással, de nem 11 csapatos NBI indult volna, hanem akkor is 12 csapatos.