Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.09.23 0 0 164
Szia MBsanya,

kérlek írj egy kicsit többet a doktornőről és arról, hogy ti hol és hogyan jártatok hozzá/szültetek nála. Én is nála szeretnék szülni, de még kevés az infom. Köszönöm:)

Előzmény: MBsanya (148)
Hmmmmm Creative Commons License 2003.09.22 0 0 163
Szerintem nem biztos, hogy a kezzel tagitastol nyomodott meg a baba feje...viszont ezzel nagyon sok szenvedestol is megszabadithatja a kismamat az orvos!!
(sajat tapasztalat)
A velem szemben fekvo kismama dr.Batiznal szult es nagyon elegedett volt vele...mindennap bejott hozza megnezte hogy vannak, pedig ha jol tudom csak szulesre megy be a korhazba...(nagy ember:))))
Előzmény: kissagi74 (157)
Frankly Creative Commons License 2003.09.22 0 0 162
Szia Ági!

... Kicsit megijesztett amit írtál. "A gyereknek meg is nyomódott a feje..." ezt szó szerint értsem?
Tudsz még esetleg vmit róla? (... ha gondolod privátban is irhatod)
Téged mi riasztott el már a kezdetekkor?
(első babám, első dokinál - véletlenszerű, h hozzá kerültem.)
Neked már van babád? (bocsánat, ha lemaradtam és már írtál erről)

Előzmény: kissagi74 (157)
tusi74 Creative Commons License 2003.09.12 0 0 161
Még semennyi, de már olyan szemmel keresem a nőgyógyászt, hogy ha összejön a dolog, akkor már az elejétől ismerős legyen a doki, ne terhesen kelljen dokit keresni, majd ha nem tetszik akkor félidősen váltani stb. Az elég kínos.
Előzmény: sarah25 (158)
sarah25 Creative Commons License 2003.09.12 0 0 160
Ami engem megfogott a tisztaság és a valóban családias légkör. Nem szeretem a Klinikákat vagy nagy helyeket, ahol elvész az ember, futószalagon működnek a dolgok. Én 3 ágyas korteremben voltam, mindenki ugyanazzal a problémával feküdt mellettem. Vetélés és missed. ab. Végig velünk lehettek a párjaink -szó szerint egész nap- a nővérek nem szóltak egy szót sem. Hihetetlen kedvesek, szívélyesek voltak. A folyosón hébe-hóba járkál egy-két beteg, így csend, nyugalom van. A Wc-be, fürdőbe sem kell így sorban állni. Ha ugyanezt a nyugalmat sugározzák a szülőszobán -mások elmondása szerint igen - akkor nekem tuti a hely!Ugyan nincs pl. kád vagy labda -én nem is hiányolom- de nyugalom , rend, tisztaság az van!
Előzmény: zsigrai76 (159)
zsigrai76 Creative Commons License 2003.09.12 0 0 159
engem is érdekelne, hogy milyen tapasztalataid vannak.
Előzmény: sarah25 (158)
sarah25 Creative Commons License 2003.09.12 0 0 158
Én is a Honvédban fogok szülni, sajnos más ügyben voltam már ott. Rengeteg előnye van a helynek, persze nem egy luxus hely. Én mondjuk nem rajongokaz új trendekért.
Te hány hetes vagy?
Előzmény: tusi74 (154)
kissagi74 Creative Commons License 2003.09.12 0 0 157
Szia Frankly!
Bár már elég régi a hozzászólásod, talán még érdekel:
egy barátnőm szült Dr. Batiz Ákosnál. Ő meg volt vele elégedve, de nekem nagyon unszimpi volt. Kézzel tágította szerencsétlent, mert haza akart már menni (éjfélkor)... A gyereknek meg is nyomódott a feje...
Én sosem mennék hozzá, de a barátnőm érthetetlen módon szereti (már az anyukája is hozzá járt).

KissAgi

Előzmény: Frankly (141)
tusi74 Creative Commons License 2003.09.10 0 0 156
Bocs, az udvariatlanságomért, hogy elfelejtettem megköszönni az infot.
Előzmény: zsigrai76 (155)
zsigrai76 Creative Commons License 2003.09.10 0 0 155
örülök, hogy ezek szerint ebben pozitívan változott:)
Előzmény: tusi74 (154)
tusi74 Creative Commons License 2003.09.09 0 0 154
Még valami. Egyáltalán nem beszél keveset. Mindenről korrekt és alapos felvilágosítást adott. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani.
Előzmény: zsigrai76 (150)
tusi74 Creative Commons License 2003.09.09 0 0 153
Na szóval ma voltam nála. Nagyon-nagyon rendes, tényleg alapos, gondos, mindenre odafigyel.

Meg vagyok elégedve, máskor is oda fogok menni, és ha lehet, nála szülök.

Előzmény: zsigrai76 (152)
zsigrai76 Creative Commons License 2003.09.09 0 0 152
a tarifája fix, tehát nem zsebbe kell becsúsztatnom, hanem a magánrendelőjében leültem a vizsgálat után és az aszisztensnél fizettem. ez nagyon korrekt. vizsgálat uh-val akkor volt 6 ezer. rákszűrésre nem emlékszem.
a honvédban nincs epidurál és amikor bementem megnézni az osztályt egy kórterem van egy ággyal vajúdónak és a szülőszoba is a régi. szal ez nem valami helydejó. ami viszont jó, hogy a nővérek nagyon szimpatikusak voltak, az intézmény maga kicsi és ezért olyan meghitt.
az alaposságával nem volt gond. nagyon korrekt. én ajánlom.
Előzmény: tusi74 (151)
tusi74 Creative Commons License 2003.09.08 0 0 151
Pl. Mennyi nála egy vizit?
Alapos-e?
Miért nem volt szimpatikus a Honvéd?
Előzmény: zsigrai76 (150)
zsigrai76 Creative Commons License 2003.09.08 0 0 150
én jártam hozzá és nála szültem volna, csak a honvéd nem volt szimpatikus. megerősítem: igen nagyon helyes, kedves bár egy kicsit keveset beszél. már ha valakinél ez hátrány, kicsit részletesebben akartam valamit, akkor jól rá kellett kérdeznem.
mire vagy kíváncsi?
Előzmény: tusi74 (145)
tusi74 Creative Commons License 2003.09.08 0 0 149
Biztos nagyon szuper doki, de én meg azt nem tudnám elképzelni, hogy nőhöz menjek. Hogy velem azonos nemű hozzáérjen, bármilyen intim testrészemhez. Még így is beleborzongok, hogy leírom.
Előzmény: MBsanya (148)
MBsanya Creative Commons License 2003.09.08 0 0 148
Sziasztok!
Véletlenül tévedtem felétek, de viszonyleg friss kispapa vagyok, így van egy tuti tippem szülész-nőgyógyászra.
Elég sok ismerősöm, barátom családjában érkezett kisbaba, így eléggé képben vagyok orvos-kórház témában.
Elveim szerint jó nőgyógyász csak NŐ lehet, mert tudja, hogy mi él át az anyuka szülés közben. Rengeteg rosszat hallottam férfi orvosokról, akik lekicsinylik a vajúdó anya fájásait.
Akinél a feleségem szült: Dr. Varsányi Hajnalka, a Szent István kórház és a Telki Magánkórház főorvosa. Nagyon kedves, megértő, segítőkész, bár rengeteget dolgozik, nem is tudom, hogy honnan van energiája mindenhez. A rendelője a V., Váci u. 52-ben van. Szóval melegen ajánlom mindenkinek.
üdv: zssanya
tusi74 Creative Commons License 2003.09.08 0 0 147
És szakamilag milyen?

Semmilyen fórumon nme írnak róla. SE a Babaneten, se máshol. Na mindegy, próba cseresznye. :). Biztos info nélkül is túl fogom élni az első vizitet.

Előzmény: zsuzsa (146)
zsuzsa Creative Commons License 2003.09.07 0 0 146
Attól tartok amit én tudok róla az neked nem jelent segitséget. Tiz éve a Jánosban dolgoztam ahol ő is, csendes volt, udvarias és _nagyon_ jóképü.
Előzmény: tusi74 (145)
tusi74 Creative Commons License 2003.09.07 0 0 145
Dr. Hunka Rezsőről tud valaki, milyen, tarifa, egyéb info-t szívesen veszek.

A Budai Honvédban van, Moszkva téren van a magánrendelője. Elég sürgős, bár keddre kértem időpontot, megenni biztos nem fog, de jó lenne tudni előre mire számíthatok.

jem Creative Commons License 2003.08.10 0 0 144
Kedves Mesemo-né!
Írod, hogy Atalay doktornőnél szültél, nem teljesen száz százalékos tapasztalatokkal. Tudnál erről nekem írni, mert én még nagyon az információgyűjtés időszakában vagyok, és nagyon érdekelne a véleményed.
Köszönöm,
jem
Előzmény: MeSeMo (143)
MeSeMo Creative Commons License 2003.07.30 0 0 143
Szia Matiba!

Meglepve láttam, hogy írtál nekem. (Nem is itt találtam meg, hanem egy másik fórumról néztem meg a hozzászólásaidat. :) ) Azóta (még előtted) megszültem Ádámot a Szabolcs utcában, Atalay doktornőnél. Kár, hogy az orvosodat nem szülés előtt ajánlottad. Nekem is rossz tapasztalataim voltak a doktornővel, a következő babát biztos nem nála fogom szülni. Azért nagyon köszönöm a segítségedet! (Holnap sajnos nem fogunk összefutni, mert mi fél 12-re megyünk, kettőre remélem végzünk.)

Üdv,

MeSeMo-né

Előzmény: Matiba (142)
Matiba Creative Commons License 2003.07.29 0 0 142
Szia Me-Se-Mo!

Én tavaly júliusban szültem a Szabolcs utcai kórházban. Dr.Török Miklós az orvosom, és mindenkinek nyugodt szívvel ajánlani tudom!
Bár nagyon elfoglalt, sokan járnak hozzá, kissé csendes, de oltári jó a szakmában!
Nem akarok regényt irni, meg dicshimnuszokat zengeni, de tényleg nagyon jó! Bár van, amikor órákat is kell rá várni, de megéri!
Ha a kórházban van, és oda mész, csak a legszükségesebbeket mondja el, de nyugodtan lehet tőle kérdezni. Nem azért nem mondja el, mert nem akarja, hanem, mert állandóan rohan.
Van magánrendelői elérhetősége, akit érdekel, magánban szívesen odaadom.
Tavaly ott a terhesgondozás 5, a rákszűrés az idén 7ezer volt. Más tarifát nem tudok.

Az Atalay doktornőt ismerem, aranyos, kedves, azt, mondják elég jó, bár nekem van egy negatív tapasztalatom: nálam nem vette észre a méhen kívülimet. Igaz, hogy más se, amikor görcsöltem, csak a saját dokim, dr. Török.
Bocsi, hogy hosszú voltam.

Előzmény: MeSeMo (92)
Frankly Creative Commons License 2003.07.29 0 0 141
Remélem még él vmennyire ez a topic...

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Szült már Vki Közületek Dr. Batiz Ákosnál? Van némi infotok Róla? (Uzsoki kórház)
előre is köszönöm

zsigrai76 Creative Commons License 2003.02.13 0 0 140
Háát, igen ez a Női 1-es, ami a Baross utcánál van :))) még jó, hogy már megszültem és odataláltam :)
Előzmény: zsigrai76 (139)
zsigrai76 Creative Commons License 2003.02.13 0 0 139
január 2-án a Sote1-en született a kisfiam. kétszer próbálták indítani, végül császár lett, így a teljes palettát ismerem.
szülőszoba: négy egyágyas, kicsi,de hangulatos és tiszta. a lényeg, hogy nyugalom van, csend és nem zargatnak feleslegesen. a műszerezettsége tökéletes, alternatív eszközök nincsenek, de az ágy olyan átalakítható mindenttudó ágy.
műtő: max felszereltség, spinális érzéstelenítéssel szültem, személyzet nagyon pozitív.
terhesosztály: (ha túlhordanád, mint én) három-hatágyas szobák (érdemes a háromágyasba kérni magad), tisztaság, nővérek elég rémesek.
gyermekágyas osztály: szintén ajánlom a kétágyas szobákat (ajánlott előre kérni), itt már a fürdőszobák eléggé elhanyagoltak, de minden szobához külön van itt is, csak nincs úgy felújítva. a főnővér nagyon ok, a többi rettenetes.

én ajánlom, de én nem vágytam alternatív dolgokra.

az én orvosom Dr. Tóth-Pál Ernő. A tiédet nem ismerem.

Előzmény: böd (133)
orsiolgi Creative Commons License 2003.02.13 0 0 138
Böd
II. Női, az I. Női a Baross utcai
Gyere át a Babanetre, ott van olyan, aki nála szült. A klinika topicjában.
Amúgy most készült el az új szülőszoba, ami valójában szülőszobák. Én még nem ott szültem, (2x) de a másikat is ki lehetett bírni. Nem arra figyeltem. Szerencsére a 3 ágyas szülőszobán egyedül voltam, a vajúdót meg amint leghetett elhagyam. nem volt semmi alternatíva, kivéve egy labdát, amit a hátad mögé tehetsz, ha nincs másnál. nem kell feküdni, csak ha a baba érdeke megkívánja. Fekve kellett szülni. De mindenki nagyon segítőkész volt. A gyermekágyon nekem csak jó tapasztalatom volt, mások rosszról is beszámoltak. Valószínűleg nézőpont kérdése is. 5 ágyas, wc-s, zuhanyozós szobák vannak, éjjel is veled lehet a baba. A csecsemősökkel már nem voltam 100%-ig elégedett és ezt sokaktól hallottam. Bár én mindkétszer teltházban voltam.
röviden ennyi. Aztán nehogy az I. Nőire menj szülni! :)
Előzmény: böd (133)
csirketojas Creative Commons License 2003.01.14 0 0 137
Sziasztok,
Ona, ez jo otlet!

Eddig en is a Babanetrol tajekozodtam az orvosokrol, korhazi korulmenyekrol, mert ott minden korhaznak van sajat topic-ja. :-)

Nekem csak az a furcsa, hogy egy altalanossagban feltett kerdesre (jo-e az a korhaz), mit varnak a kerdezok, milyen valaszt? Hiszen valamiben biztosan jo, meg valamiben biztosan rossz. Honnan tudna az esteleges valaszolo, hogy mi a fontos a kerdezonek? Pl. en ugy valasztottam orvost, hogy elotte vegigolvastam vagy 5 korhaz babanetes topic-jat, tudom, hogy szamomra fontos, hogy olyan nogyogyaszt keressek, aki terhesgondozasomat/szulesemet is kiserni fogja, olyan korhazban dolgozzon, ahol legyen rooming-in, koraszulott intenziv, ne engedjenek be szules utan boldog-boldogtalant a kortermekbe, jo legyen a terhesgondozas, a dokim ertsen a hormonokhoz stb...
Szoval szerintem itt sokan segitenenek, de csak ugy lehet rendesen segiteni, ha a kerdezo kisse konkretizalja a kerdest. :-))

Na jo, eldugulok mara,
sziasztok,
Cst.

Előzmény: ona (134)
békacica Creative Commons License 2003.01.14 0 0 136
Csakegysokadnick!

Én is PCO-val vagyok megáldva. Holnap vagy szombaton megyek egy dokihoz. Ha érdekel, beszámolok a tapasztalatokról.

Előzmény: Törölt nick (116)
békacica Creative Commons License 2003.01.14 0 0 135
A Kútvölgyi jó. Tiszta, kultúrált. Szinte mindegyik orvos nagyon rendes és szolgálatkész. Tudom ajánlani. Én a Sándor doktornál szültem.
Előzmény: heady (44)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!