kérlek írj egy kicsit többet a doktornőről és arról, hogy ti hol és hogyan jártatok hozzá/szültetek nála. Én is nála szeretnék szülni, de még kevés az infom. Köszönöm:)
Szerintem nem biztos, hogy a kezzel tagitastol nyomodott meg a baba feje...viszont ezzel nagyon sok szenvedestol is megszabadithatja a kismamat az orvos!!
(sajat tapasztalat)
A velem szemben fekvo kismama dr.Batiznal szult es nagyon elegedett volt vele...mindennap bejott hozza megnezte hogy vannak, pedig ha jol tudom csak szulesre megy be a korhazba...(nagy ember:))))
... Kicsit megijesztett amit írtál. "A gyereknek meg is nyomódott a feje..." ezt szó szerint értsem?
Tudsz még esetleg vmit róla? (... ha gondolod privátban is irhatod)
Téged mi riasztott el már a kezdetekkor?
(első babám, első dokinál - véletlenszerű, h hozzá kerültem.)
Neked már van babád? (bocsánat, ha lemaradtam és már írtál erről)
Még semennyi, de már olyan szemmel keresem a nőgyógyászt, hogy ha összejön a dolog, akkor már az elejétől ismerős legyen a doki, ne terhesen kelljen dokit keresni, majd ha nem tetszik akkor félidősen váltani stb. Az elég kínos.
Ami engem megfogott a tisztaság és a valóban családias légkör. Nem szeretem a Klinikákat vagy nagy helyeket, ahol elvész az ember, futószalagon működnek a dolgok. Én 3 ágyas korteremben voltam, mindenki ugyanazzal a problémával feküdt mellettem. Vetélés és missed. ab. Végig velünk lehettek a párjaink -szó szerint egész nap- a nővérek nem szóltak egy szót sem. Hihetetlen kedvesek, szívélyesek voltak. A folyosón hébe-hóba járkál egy-két beteg, így csend, nyugalom van. A Wc-be, fürdőbe sem kell így sorban állni. Ha ugyanezt a nyugalmat sugározzák a szülőszobán -mások elmondása szerint igen - akkor nekem tuti a hely!Ugyan nincs pl. kád vagy labda -én nem is hiányolom- de nyugalom , rend, tisztaság az van!
Én is a Honvédban fogok szülni, sajnos más ügyben voltam már ott. Rengeteg előnye van a helynek, persze nem egy luxus hely. Én mondjuk nem rajongokaz új trendekért.
Te hány hetes vagy?
Szia Frankly!
Bár már elég régi a hozzászólásod, talán még érdekel:
egy barátnőm szült Dr. Batiz Ákosnál. Ő meg volt vele elégedve, de nekem nagyon unszimpi volt. Kézzel tágította szerencsétlent, mert haza akart már menni (éjfélkor)... A gyereknek meg is nyomódott a feje...
Én sosem mennék hozzá, de a barátnőm érthetetlen módon szereti (már az anyukája is hozzá járt).
a tarifája fix, tehát nem zsebbe kell becsúsztatnom, hanem a magánrendelőjében leültem a vizsgálat után és az aszisztensnél fizettem. ez nagyon korrekt. vizsgálat uh-val akkor volt 6 ezer. rákszűrésre nem emlékszem.
a honvédban nincs epidurál és amikor bementem megnézni az osztályt egy kórterem van egy ággyal vajúdónak és a szülőszoba is a régi. szal ez nem valami helydejó. ami viszont jó, hogy a nővérek nagyon szimpatikusak voltak, az intézmény maga kicsi és ezért olyan meghitt.
az alaposságával nem volt gond. nagyon korrekt. én ajánlom.
én jártam hozzá és nála szültem volna, csak a honvéd nem volt szimpatikus. megerősítem: igen nagyon helyes, kedves bár egy kicsit keveset beszél. már ha valakinél ez hátrány, kicsit részletesebben akartam valamit, akkor jól rá kellett kérdeznem.
mire vagy kíváncsi?
Biztos nagyon szuper doki, de én meg azt nem tudnám elképzelni, hogy nőhöz menjek. Hogy velem azonos nemű hozzáérjen, bármilyen intim testrészemhez. Még így is beleborzongok, hogy leírom.
Sziasztok!
Véletlenül tévedtem felétek, de viszonyleg friss kispapa vagyok, így van egy tuti tippem szülész-nőgyógyászra.
Elég sok ismerősöm, barátom családjában érkezett kisbaba, így eléggé képben vagyok orvos-kórház témában.
Elveim szerint jó nőgyógyász csak NŐ lehet, mert tudja, hogy mi él át az anyuka szülés közben. Rengeteg rosszat hallottam férfi orvosokról, akik lekicsinylik a vajúdó anya fájásait.
Akinél a feleségem szült: Dr. Varsányi Hajnalka, a Szent István kórház és a Telki Magánkórház főorvosa. Nagyon kedves, megértő, segítőkész, bár rengeteget dolgozik, nem is tudom, hogy honnan van energiája mindenhez. A rendelője a V., Váci u. 52-ben van. Szóval melegen ajánlom mindenkinek.
üdv: zssanya
Dr. Hunka Rezsőről tud valaki, milyen, tarifa, egyéb info-t szívesen veszek.
A Budai Honvédban van, Moszkva téren van a magánrendelője. Elég sürgős, bár keddre kértem időpontot, megenni biztos nem fog, de jó lenne tudni előre mire számíthatok.
Kedves Mesemo-né!
Írod, hogy Atalay doktornőnél szültél, nem teljesen száz százalékos tapasztalatokkal. Tudnál erről nekem írni, mert én még nagyon az információgyűjtés időszakában vagyok, és nagyon érdekelne a véleményed.
Köszönöm,
jem
Meglepve láttam, hogy írtál nekem. (Nem is itt találtam meg, hanem egy másik fórumról néztem meg a hozzászólásaidat. :) ) Azóta (még előtted) megszültem Ádámot a Szabolcs utcában, Atalay doktornőnél. Kár, hogy az orvosodat nem szülés előtt ajánlottad. Nekem is rossz tapasztalataim voltak a doktornővel, a következő babát biztos nem nála fogom szülni. Azért nagyon köszönöm a segítségedet! (Holnap sajnos nem fogunk összefutni, mert mi fél 12-re megyünk, kettőre remélem végzünk.)
Én tavaly júliusban szültem a Szabolcs utcai kórházban. Dr.Török Miklós az orvosom, és mindenkinek nyugodt szívvel ajánlani tudom!
Bár nagyon elfoglalt, sokan járnak hozzá, kissé csendes, de oltári jó a szakmában!
Nem akarok regényt irni, meg dicshimnuszokat zengeni, de tényleg nagyon jó! Bár van, amikor órákat is kell rá várni, de megéri!
Ha a kórházban van, és oda mész, csak a legszükségesebbeket mondja el, de nyugodtan lehet tőle kérdezni. Nem azért nem mondja el, mert nem akarja, hanem, mert állandóan rohan.
Van magánrendelői elérhetősége, akit érdekel, magánban szívesen odaadom.
Tavaly ott a terhesgondozás 5, a rákszűrés az idén 7ezer volt. Más tarifát nem tudok.
Az Atalay doktornőt ismerem, aranyos, kedves, azt, mondják elég jó, bár nekem van egy negatív tapasztalatom: nálam nem vette észre a méhen kívülimet. Igaz, hogy más se, amikor görcsöltem, csak a saját dokim, dr. Török.
Bocsi, hogy hosszú voltam.
január 2-án a Sote1-en született a kisfiam. kétszer próbálták indítani, végül császár lett, így a teljes palettát ismerem.
szülőszoba: négy egyágyas, kicsi,de hangulatos és tiszta. a lényeg, hogy nyugalom van, csend és nem zargatnak feleslegesen. a műszerezettsége tökéletes, alternatív eszközök nincsenek, de az ágy olyan átalakítható mindenttudó ágy.
műtő: max felszereltség, spinális érzéstelenítéssel szültem, személyzet nagyon pozitív.
terhesosztály: (ha túlhordanád, mint én) három-hatágyas szobák (érdemes a háromágyasba kérni magad), tisztaság, nővérek elég rémesek.
gyermekágyas osztály: szintén ajánlom a kétágyas szobákat (ajánlott előre kérni), itt már a fürdőszobák eléggé elhanyagoltak, de minden szobához külön van itt is, csak nincs úgy felújítva. a főnővér nagyon ok, a többi rettenetes.
én ajánlom, de én nem vágytam alternatív dolgokra.
az én orvosom Dr. Tóth-Pál Ernő. A tiédet nem ismerem.
Böd
II. Női, az I. Női a Baross utcai
Gyere át a Babanetre, ott van olyan, aki nála szült. A klinika topicjában.
Amúgy most készült el az új szülőszoba, ami valójában szülőszobák. Én még nem ott szültem, (2x) de a másikat is ki lehetett bírni. Nem arra figyeltem. Szerencsére a 3 ágyas szülőszobán egyedül voltam, a vajúdót meg amint leghetett elhagyam. nem volt semmi alternatíva, kivéve egy labdát, amit a hátad mögé tehetsz, ha nincs másnál. nem kell feküdni, csak ha a baba érdeke megkívánja. Fekve kellett szülni. De mindenki nagyon segítőkész volt. A gyermekágyon nekem csak jó tapasztalatom volt, mások rosszról is beszámoltak. Valószínűleg nézőpont kérdése is. 5 ágyas, wc-s, zuhanyozós szobák vannak, éjjel is veled lehet a baba. A csecsemősökkel már nem voltam 100%-ig elégedett és ezt sokaktól hallottam. Bár én mindkétszer teltházban voltam.
röviden ennyi. Aztán nehogy az I. Nőire menj szülni! :)
Eddig en is a Babanetrol tajekozodtam az orvosokrol, korhazi korulmenyekrol, mert ott minden korhaznak van sajat topic-ja. :-)
Nekem csak az a furcsa, hogy egy altalanossagban feltett kerdesre (jo-e az a korhaz), mit varnak a kerdezok, milyen valaszt? Hiszen valamiben biztosan jo, meg valamiben biztosan rossz. Honnan tudna az esteleges valaszolo, hogy mi a fontos a kerdezonek? Pl. en ugy valasztottam orvost, hogy elotte vegigolvastam vagy 5 korhaz babanetes topic-jat, tudom, hogy szamomra fontos, hogy olyan nogyogyaszt keressek, aki terhesgondozasomat/szulesemet is kiserni fogja, olyan korhazban dolgozzon, ahol legyen rooming-in, koraszulott intenziv, ne engedjenek be szules utan boldog-boldogtalant a kortermekbe, jo legyen a terhesgondozas, a dokim ertsen a hormonokhoz stb...
Szoval szerintem itt sokan segitenenek, de csak ugy lehet rendesen segiteni, ha a kerdezo kisse konkretizalja a kerdest. :-))