Keresés

Részletes keresés

LeifEriksson Creative Commons License 2003.09.15 0 0 28
Teljesen szubjektív, én maradok a szemüvegnél (no nem azért, mert lány volnék.. :-))
A lencsének is vannak hátrányai: piszmogni vele, tiszítófolyadékba lögybölni, idéőnként cserélni.
De mint tudjuk, de gustibus nos est disputandum... :-)

Egy szépen tervezett szemüveg hihetetlenül sokat tud dobni egy nő eleganciáján, nekem totál bejönnek a szemüveges lányok.

sport lehetetlen

Hm... volt már szemüveges Forma-1-es pilóta is...

Előzmény: Goendoer Tapir (26)
Mathaeus Creative Commons License 2003.09.15 0 0 27
Szemüveges lányok leveleit várja egy 18 éves, váci srác! Ha többet akartok tudni rólam, írjatok!
Goendoer Tapir Creative Commons License 2003.03.26 0 0 26
a szemüveg hátrányai: (mint azt már előttem többek elmondták)
- párásodás
- sport lehetetlen (úszott már vki szempában??)
- fülnyomás
- folyton maszatos
- holt tér a látásban
- térérzékelés alacsony (legalábbis annál a dioptriánál ami nekem van..) - próbált már vki 3 dioptria különbséggel szemüvegben teniszezni????

8 év szempa, 8 év kontaktlencse, szal én már csak tudom... éljen a kontaktlencse!!!

Előzmény: zsigi (25)
zsigi Creative Commons License 2003.03.26 0 0 25
Nekem is nagyon bejönnek a szemüveges nők!

Én sem teljesen értem, hogy néhány csaj miért nem hordja a szemüvegét, annak ellenére, hogy nagyon jól áll nekik. Inkább hunyorognak.

Tényleg jó lenne, ha több lány írna és elmondanák, hogy miért van ez!

Topic fel!

Zsigi

sexyshoes Creative Commons License 2002.12.12 0 0 24
Kicsit felhozzuk ezt a topicot, mert kissé lesüllyedt.

Ha egy ikerpárból a szemüveges, és nem szemüveges közül kellene választanom, tuti hogy a szemüvegest választanám. Szóval lányok, nyugodtan hordjátok, istenien néztek ki benne.

Egyébként a barátnőm is szemüveges, de sűrűbben hord lencsét mint szemüveget, de már szokatom a szemüvegre.

A kis kancsalság meg külön jól néz ki. A minap láttam egy lányt, gyönyörű kék szemekkel kicsit kancsalon.

kékszemű Creative Commons License 2002.02.28 0 0 23
Milyen az élet :-( Sajna a probléma már nem aktuális, mert megkaptam az Aranylapát Rend Gyémántokkal Ékesített Fokozatát a kedvesemtől!

Szóval (egyenlőre) nem okoz problémát a szemüveg a szerelmi életemben :-(

kamillla Creative Commons License 2002.02.28 0 0 22
Ezt én sem hagyhatom ki. Nem vetem meg azt, aki szemüvegellenes, de én bizony a pártján állok. Nekem van vagy négy, és kifejezetten jól érzem benne magam. Eleinte csak mások mondták, hogy szebb vagyok vele, mint nélküle, most már én is így látom. Idestova tíz éve hordom, és nem mondom, hogy nyáron nem csúszkál az orromon lefelé, de ezt leazámítva, azt se bánom, ha örökké hordanom kell. Bár nem olcsó mulatság, de egy jól eltalált keret sokat megér.
(Bocs, ha hosszú és körülményes voltam.)
Előzmény: Hétszűnyű (-)
Hétszűnyű Creative Commons License 2002.02.28 0 0 21
Ki meri kritizálni a nickemet? Forrás: Fehérlófia (Éééén vagyok a Hééétszűnyű Kaponyááányi Monyóóók!)
Elhiszem, hogy vannak gyakorlatias bosszúságai a hemüvegviselésnek. De megéri, mert varázslatosan vonzó lesz tőle a némber. Ő lesz a Vágy Titokzatos Tárgya.
Szia Miss Parker. Te ott vagy minden kilométerkőnél? :))
Azzal a kollégával tudok egyetérteni, akinek pluszban tetszik, ha a cica még egy kicsit kancsalít is.
kékszemű Creative Commons License 2002.02.20 0 0 20
Jó ez a téma! Sajna és szemüveges vagyok, tehát praktikus okokból kerülnöm kell a csókolózást a szemüveges nőkkel (vagy mehetünk az ambulanciára).

Tehát ezért (és csakis ezért) jobb az, ha kontaktlencséje van az ellenneműnek!

zsolt.one Creative Commons License 2002.02.20 0 0 19
annyiraciki...
Az ócsó szemüvegreklámokban még üveg sincs a keretben, mint pl. itt, amire a link mutat. Ez fake. Ezek nem szemüveges lányok. Meg lehet állapítani, ki az, akin életében most van másoccor...

De ha valaki ismeri a Danubius nyelviskola régebbi plakátját... Szőke és szemüveges és iszonyatosan szexi. (Számomra.)
zs

Előzmény: VA (17)
pdia Creative Commons License 2002.02.18 0 0 18
Ami azt illeti...:-)
Én szoktalak látni... Mer' hordok szemüveget...:-)
Na jó, olcsó poén volt.
Csók,
D. Megyek, veszek valami kis mérget...:-)
Előzmény: Lord Iffy (16)
VA Creative Commons License 2002.02.15 0 0 17
De igenis tetszik! :-)

www.girlswithglasses.com

Előzmény: Sárkány (13)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.02.15 0 0 16
hát te csak ne vitatkozzá kedvesem, mert megmérgezlek.;O)))
(ps: rég láttalak, vagy csak nem járunk már egy "helyre"?!:O))

nekem továbbra is eccerübb kontaklencse reggel be, bukó fel, bukó le, bukó fel, bukó le, kontaklencse ki este.:O))

Előzmény: pdia (15)
pdia Creative Commons License 2002.02.15 0 0 15
Hát ezzel én vitatkoznék:
Bukó: szemüveg le, bukó fel, szemüveg fel.
Nap ellen: most csináltattam egy Armani napszemüveget, sötét Zeiss - dioptriás - lencsével. Nagyon jól áll, ráadásul nem gagyi, mint amit a piacokon árulnak. Rendelkezik a szükséges bevonatokkal (fényvédő, tükröződésmentes, karcmentes, stb.).

Én szeretem. Volt évekig kontaktlencsém, és állítom, hogy több a gond velük, mint a szemüvegekkel.
Én folyton azt hallom, hogy milyen jól áll nekem a szemüveg.
A szemüveg öltöztet. Csak tudni kell jól választani! Ez az egyik olyan dolog, amin nem szabad spórolni szvsz.
A kedvesem külön szereti, hogy szemüveges vagyok. Szabályosan elkenődött, amikor a mostanit (keret nélküli) megcsináltattam...:-) De már mexokta.

Előzmény: Lord Iffy (2)
pint Creative Commons License 2002.02.15 0 0 14
boholy: csábos pillantás szemüveg fölött, vagy azon át, nekem mindegy, így is úgy is végem! :)

bahn: szeretném látni a felmérést a jólállás arányairól :) a nehézségek meg azért vannak, hogy legyőzzük őket!

Sárkány Creative Commons License 2002.02.14 0 0 13
Én sem szeretem baromi kényelmetlen tud lenni. Persze a kontaktlencse is, de az csak napi 10 percet, amig felteszed, és amíg leveszed. A férfiak többségének pedig a szemüveg nem tetszik.
dzsimbóbá Creative Commons License 2002.02.14 0 0 12
imádom a szemüveges nőket!
BahnScorper Creative Commons License 2002.02.14 0 0 11
Lehet, hogy van olyan nő, akinek jól áll, de a nagy többségnek nem, pláne, hogy olyan lehetetlen színű és formájú szemüvegeket képesek egyesek felrakni, hogy elriad tőle az emberfia. Nekem amúgy gyakorlatiasan sem tetszenek, ugyanis én is szemüveges vagyok, és két szemüveges embernek nagyon nehéz az arc-kontaktusokat összeegyeztetni, még egy szimpla puszi esetében is...
Pancser Tündér Creative Commons License 2002.02.14 0 0 10
wocca, van három pöttyöm...:DDD

És hogy miért nem szeretjük?
Kényelmetlen, útban van, és ha rosszak a tappancsai vagy a szára, akkor iszonyatos fejfájást bír okozni.:(

Előzmény: pint (7)
originalqszi Creative Commons License 2002.02.14 0 0 9
IMÁDOM a szemüveges nőket!:)))) Pláne, ha kicsit kancsik is:)))))))))
boholy Creative Commons License 2002.02.14 0 0 8
A szemüveg tisztogatása az külön rituálé :) Kis nőies hagyományos zsebkendő elő, szemüveg le, lencsére lehelés, törlés, napjában többször, diszkréten. A koszos szemüveg randa. Egyébként nagyon jó hatásfokkal működik a szemüveg felett küldött csábító pillantás :)), egyetértesz kedves pint?
Előzmény: missparker (5)
pint Creative Commons License 2002.02.13 0 0 7
Hát az lehet, hogy kényelmetlen, de az meg biztos, hogy nagyon szexi. Legalábbis nálam plusz három pont a max tízből :)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.02.13 0 0 6
én komolyan is vettem. sorstárs.:O)) mondjuk a hajam nem gubancolódik mert max 5 centi.:O))
Előzmény: missparker (5)
missparker Creative Commons License 2002.02.13 0 0 5
De ez komoly volt!
Előzmény: Lord Iffy (4)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.02.13 0 0 4
:O))))
Előzmény: missparker (3)
missparker Creative Commons License 2002.02.13 0 0 3
Folytatnám:

Az igényes ember tiszta, vasalt ruhában létezik (általában). Ha hozzáérek a szemüveghez, akkor maszatos lesz, az ugye igénytelenül néz ki, megtörölném, akkor meg lesz egy gyűrött pzs-m, amit a zsebembe gyűrve a ruhám is gyűrött lesz. Folyton beleakad a hajamba, tehát össze is kócol.
Ezért aztán reggel hiába voltam jólfésült, vasalt, csillogóra suvickolt szemüvegben, nap végére kócos, gyűrött ruhás torzborz leszek, maszatos szemüveggel. Úgyhogy a szemüvegem egy tokban pihen a táskámban, majd mikor senki nem látja, a monitor mögé bújva viselem.

Előzmény: Lord Iffy (2)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.02.13 0 0 2
kedves hétszügyü! ja nem... szünyü. (wazzeg ilyen hüje egy nevet...:O))))))
jól eltaláltad, nem kedvellem a szemüt. mindenkit meggyőző erős lábakon álló érveim a következők:
-egy időtartam után nyomja az orrom.
-egy időtartam után már a fülem is nyomja.:O))
-hideg-meleg-eső időváltozásokban párosodik.
-állandóan vonza a port.
-nem tom megdörzsölni a szemem benne.
-nem lehet úszni benne. (ps: nem is nagyon szoktam, ezt az érvet nyugodtan elhasználhatja más.:O)))
-macerás beleoperálni a bukómba.
-ha süt a nap melyiket válasszam? megvakulást a naptól, vagy napszemüvegben nekimenés a falnak? :O))
-némely sportok szinte lehetetlenek benne.

boholy Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1
Kedves Hétszűnyű, én szeretem a szemüvegeimet! Pár éve vannak, és azóta sokkal okosabbnak láccok :)) A férfiemberek szerint jól áll, egy elvakult szerint az a szexepilem...?! Próbálkoztam a kontaktlencsével, de egy hónapi kínlódás után feladtam, amikor felindult állapotban kishíján a szemgolyóm is kikaptam a helyéről.
Lord Iffy Creative Commons License 2002.02.13 0 0 0
akik két 0-t hordanak az orrukon? ;O))
Hétszűnyű Creative Commons License 2002.02.13 0 0 topiknyitó
Sok nő szégyelli a szemüvegét, és inkább kontaktlencsét hord. Pedig szerintem nagyon jól áll nekik, és a szeleburdit komolyítja, a komolyt aranyossá teszi. Azonkívül intellektuális formát ad, és az üveg csillogása rejtélyes-romantikus szinezetet ad. Érdekelne maguknak a szemüveges nőknek a véleménye arról, hogy ennek a tulajdonságuknak előnyét vagy hátrányát tapasztalták többször a pasikkal kapcsolatban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!