Szia!
Ne légy ennyire pesszimista! szerintem itthon is szívesen viselnék a klumpákat, fapapucsokat.
...csak nem lehet minőségi termékeket kapni.
Nyáron gyakran jártam fapapucsban. megbámulták... nők is. egy esetben meg is kérdezték, hol vettem?
igény lenne rá, csak nincs kínálat....és elfogadható minőség elfogadható áron.
a viasat3 on megy mostanában a Szex és New York-(Sex and the City) egy elég bugyuta sorozat, de többek között arról hires, hogy főszereplő Sarah Jessica Parker hozta újra divatba a DrScholl fapapucsot- emikor több epizódban is egy rózsaszin antilop exercise-t viselt, az eladások ugrásszerűen megnőttek. Valószinűleg a Scholl nyomhatja Saraht, mert a googlba beirva a Scholl és Sarah szót ugyanazt a cikket dobja fel zambiától a us today-ig!
én nézem nézem a sorozatot, de eddig egyszer sem mutatták a lábát. van valakinek videója?:)
Sajnos en meglehetosen borusnak latom a honi helyzetet - nem feltetlenul a fapapucsokkal vagy klumpakkal, hanem - a magyar emberek szegenyes es igenytelen oltozkodesi szokasaival kapcsolatban.
Tolunk nyugatra, Nemetorszagtol Amerikaig rengetegen jarnak Scholl fapapucsban vagy faklumpaban. A nyugati oltozkodesi hagyomanyok liberalizalodasaval szemben itthon az embert megnezik az utcan es sokszor mosolyognak is rajta, ha egy izleses klumpaban kopogva setal az utcan, nem is beszelve arrol, ha az jutna eszebe, hogy egy hosszu farmerhoz mezitlab, fapapucsba bujva flangalna. Mellekesen megjegyzem, hogy az utobbi egy evben ket ilyen fazont is lattam a belvarosban - persze kulfoldiek voltak. Valamelyik nap peldaul egy uzletbe tevedve a kirakatban latott fapapucs utan erdeklodtem, es az elado ahelyett, hogy megprobalt volna gyozkodni, gyorsan eltantoritott szandekomtol, s valami mast ajanlott helyette, mondvan a fapapucs mar ugy sincs divatban. Mondanom se kell, ugy fordultam ki a boltbol, hogy azt sem mondtam: fapapucs.
Amit meg lehetett kapni egy ideig es jo minosegben, az a Schollnak a kek szinu faklumpaja volt. Vettem is belole nehanyat, nem mintha mast erdekelt volna - szinte mindig maganyosan arvalkodtak a polcon. Most abban kopogok otthon - a szomszedok legnagyobb oromere. De ha jon a nyar kulfoldrol beszerzek majd ujabbakat, s ezekben kopogva fogom oket tovabb boldogitani.
Nahát, épp ilyen fehéret próbáltam 2 hete, szombaton, mint ez a Berkemannos. Tetszett. a kiszolgálás is nagyon kedves, kellemes volt.
...végül mégsem vettem meg.
Sorry! Ide nem tudok képeket tölteni... Biandora oldalára rakosgatok, idő hiányában szép lassan...
ellenben most rendezgetem a képállományomat és mivel 550 Mb-nál tartok azt hiszem lassan egyszerűbb, ha CD-n adom oda mindenkinek :-))
Töltögessetek Ti is Biandorához! Kicsiszonja! Te pedig nézd a postaládád! :-)
De jó, hogy benéztem! Ezt a kellemes meglepetést! Azt hittem, már nem is találom meg a topicot.:-)
Jó lenne, ha aktívabbak lennétek. Fotókat ide is!!!! A szolidabbakból:-)))
Nagyon halott ezt a fórum...
Nézzétek Biandra honlapját!!! Ott Toeman néven felraktam egy pár izgalmas képet...
Aki szerint a klumpa egy zárt lábbeli, az inkább ne írjon IQ tesztet...
Kedves Mr. Homály!
Engem speciel eléggé taszítanak a lakkozott körmök mind kézen, mind pedig lábon. Ez alól mostanában tesznek kivételt a tényleg maximálisan szép formájú és ápolt körmök, amik igényesen vannak kilakkozva.
Sajnos elég nagy hatással volt rám régebben amikor lepattogzozz lakkozásokat láttam nők láb- és kézkörmén. Ezen felül annyira ápolatlan és ronda, eldeformálódott lábujjakat látni még szép lányoknak is, hogy ez nagyon visszavetett az efféle hajlamoktól. Hát ez van :-)
Sajnos az én első klumpáim már rég a kukában:-))
Mentségül szolgáljon - nem tudhattam, hogy valaha egy klumpás topicba tévedek:-)
Kár, pedig micsoda kincsek birtokában lehetnék most!!
Biandora klumpáit, ha így haladok, talán soha nem fogom látni:-))) lehet csak idő kellene hozzá és kellő kitartás. nekem meg időm sincs, kitartásom is fogytán. már feladtam.
egy két fotót szívesen megnéznék pedig. valami különlegességről van szó? ez a topic már nem bírja el?:-)))
Szerintem már inkább a 80-as években készült a film, de az első klumpád én is szívesen megnézném Kicsiszonja! Abban az időben elég szép példányok voltak keménybőr felsőrésszel. Sokat láttam ami még a mai napig sem ment tönkre.
Biandora oldálával próbálkozz! Nem rossz és még jobbá tehetnénk közösen! Láttam egy pár új embert itt, remélem nem tűnnek el.
A 70-es években divatosak voltak a fatalpúak. Remélem jól emlékszem, asszem a film is akkoriban készült.
Életem első fapapucsát is ezekben az években kaptam.:-)
Kössz, Clogsboy, de hétvégén már vettem egy kék deichmanost. A munkahelyemen azóta több pasit küldtek betegállományba a hirtelen felszökő vérnyomása miatt.:-)))
Biandora oldalára is úgy néz ki, csak-csak beküzdöm magam:-)
régen a Fúzió -Pharma gyártott jóféle fapapucsokat és klumpákat. A
scholléhoz hasonló minőségben és választékban, jól is néztek ki.
Volt egy üzletük a kecskeméti utcában, aztán kiköltöztek a kerepesi
útra, majd ott is megszűntek. Nem tudjátok mi lett velük?
A Károly körüton, a Gödörrel átellenes oldalon van egy kis Herbária,
ott is árultak ilyeneket azelőtt. Nemrég jártam arra, klumpák most
is vannak, de csak egy sötétkék exercise árválkodott a polcon.
Érdemes megnézni, a deichmannosnál jobb minőségűnek látszott (4500 HUF)
Továbbra is várom a látogatókat és a feltöltéseket az Első Magyar Fapapucs-on
Mostanában nyomatják a tv-ben a Linda sorozatot, már korábban is észrevettem, hogy rendszeresen klumpában van a Görbe Nóra. Feketében, fehérben, barnában azt hiszem még sárgában is. Mindíg svéd faklumpában. Nem tudom divat volt akkor, vagy a karate miatt abból könnyű volt kilépni, vagy neki is "heppje" a klumpa? Nem tudtok valamit?
Kicsiszonja! Ha gondolod szívesen elkísérlek az Árkádba és segítek választani! :-) Majd küldök képeket, ha nem tudsz Biandora oldalára fellépni. Milyenek érdekelnek?
Örülök, hogy jelentkeztetek. Dolgozni kell, ez tény, én is csak munkaidő után tudok itt lenni, ha ráérek.:-)
Cloggersl, sajnos zárt klumpát nem láttam, de bízhatsz bennem, ha látok szólok:-)
Clogsboy, el kellene látogatnom az Árkádba, az a Batz-féle barna klumpa nagyon tetszett nekem. Kellene vennem egyet, ha máshol nem is, de a munkahelyemen hordhatnám. Gondolkodom viszont, a Deichmann-os exercise,halványkék színű, nagyon kellene. A másikat agyon-használtam:-)) kicsit már kopottasnak tünik.
Biandora oldalára nem hiszem, hogy benézek, a regisztrációval biztosan bajban lennék - nem tudni angol -:-)hát ez van:-(
Csatlakoznom kell az előttem szólóhoz! A meló miatt én is le vagyok kötve, de amikor csak tudok fellépek legalább olvasni amit írtok.
Biandora yahoo-s oldalára megpróbálok én is feltölteni néhány képet nézzétek meg!
a Yahoo-n a group-nál fapapucsra keressetek rá, kiadja a csoportot és lépjetek be!
Kicsiszonja! Láttam pár elég szép példányt az Árkádban, az aluljáró felöli bejáratnál. Azt hiszem korábban ajánlottam már itt egy nagyobb cipőboltot ahol farmer exercise-t lehet kapni. Nos közvetlenül mellette egy kisebb cipőbolt van elég formás fatalpúakkal. Dr Batz barna is van kis méret úgy láttam és magassarkúak is! Remélem tetszeni fog.
Én rendszeresen olvasom a hozzászólásokat irni csak ritkán van módom mert ugyan sokat vagyok gép előtt de akkor dolgozom.
Nos számomra is vége a jóvilágnak mert rossz időben nics klumpa azaz ha lenne zárt végű klumpám akkor lenne klumpa a lábamom. Zoknival én is szeretem hordani de nincs minden nap lehetőségem mert sokszor az ügyfeleknél jól kell megjelenni.
Ha javul még az idő akkor egészen október végéig lehet klumpát hordani szerintem. Éljenek a klumpások.
Ez a topik lassan már az én egyszemélyes topikom:-))
Fogalmam nincs hova tüntetek, ennyire nem érdekel benneteket már a téma?!
Feltételezve, hogy néha azért olvasgatjátok, elmondok valamit.
Soha nem voltam oda a fapapucsokért, mindig is a klumpákat szerettem. Aztán úgy adódott, hogy a klumpáimból kifogytam, nem pótolhattam őket:-(
Mit tesz ilyenkor az ember?...hagyja magát rábeszélni az exercise-ra. Fentartásokkal, de vettem....aztán, nagyon megszerettem.
Jelenleg (és már jó ideje)a munkahelyemen is viselem. Nyáron, míg meleg volt, harisnya nélkül. Nem is tudtam volna elképzelni, hogy ne mezitlábasan bújjak a papucskámba.
Most viszont itt a hideg, fázom....hogy maradjon a fapapucs továbbra is, kipróbáltam harisnyával:-)
Futni nem tudok még így, de nagyon jó érzés a fapapucs+harisnya. Ahogy csúszkál a harisnyás lábam a fatalpon... szinte simogat:)
flúgos vagyok tudom:-)de róbáljátok ki! akkor megértitek:-))
Nem utolsó sorban - kényelmes, de nagyon:-)))
Nem tudom érdekel e valakit, így nyár vége felé....a Duna Pláza legfölső szintjén nagyon szép fatalpút láttam . Tom Tailor, igazán "trendi", nagyon csinos.
Talán barátnőnek, feleségnek ajándékba még most, a szezon vbége felé is meg lehetne venni.
köszi Glora, ezt biztatásnak veszem. Tehát a folytatás:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Vettem:-))))sötétbarna, gyönyörű, nagyon csinos:))
Most ez a kedvencem.
Igaz, fél napig tartott, míg a Westend és a Mamut Vagabondjaiban felpróbáltam a raktáron levő készletet:-)))
Le a kalappal az eladókislányok türelme előtt:)))) de, én aztán nem tehetek róla, hogy kicsit hibás volt a készlet.
Az én papucsom viszont hibátlan:-))))
Ezért most megint kapsz egy puszit Clogsboy!:-))))