rr81: Emlékszem a Hix autón is írt ő régebben.
De ő Osztrákiában él, nem?
Bécsben vagy bárhol Németországban szvsz könyebben talál ilyesmin, nem kell érte pestig eljönni.
Vannak arrafelé USA Hotrod boltok.
Amúgy ez a Termo-tec cég terméke.
http://www.thermotec.com
De állítólag a Liqy Moly(vagy hogy a f..ba írják) is árul ilyesmit.
u.i: Elég szívás lehet azzal a kormánnyal vezetni.
Mostában én is elég nehezen mozgok, mert az autó ugye még mindíg készül.
Az egyik h.fej már kész, és a srác azt ígérte a másikal is meglesz ezen a héten.
Aztán mehet össze. Bár mostnában reggeltől estig(hétvégén is) dolgozom, úgyhogy nem nagyon lenne amúgy se időn foglalkozni vele.
Jövő héten már sokkal ráéerősebb leszek.
Közben a tankról is kiderült hogy már kicsit szivárog, meg rozsdásodik több helyen. Meg lehetne csinálni, de nincs rá garancia hogy nem kezdene el rohandi kicsit arréb egy hónap mulva.
Úgyhogy készül hozzá egy rozsdamentes tank. Csak kicsit kerül többe mint az utángyártott új. :)
Én a Karolina út végén(kb villányi sarok) a V.M. racinben vettem a bandázst. Elég húzós valami 15-17eFt/tekercs(és a V8-ra kb 1.5-2 kell grrr). Nemeg ehhez még nem árt egy falkon tartósító spray sem(+5e) de azt én is csak most veszek.
Lehet hogy jobb megoldás amit FalCO aljánlott az autó Tuning topiban. Ő angliából rendelt spec kerámia festéket.
De azt se olcsó.
V.M racing:
06-1-466-0619
06-20-9-221-461
Érdemes előtte felhívni, mert sokszor munkaidőben sincs bennt a lány.
laygolf,
A fővárosban nem vagyok járatos, ott majd segítenek az ott lakók.
Én tudom ajánlani a győri Langex Kft-t, telefonon elég meggyőzően adták elő, de szvsz drágák. Telszámot bármelyik autós lapban találsz.
Akkor van itt az alföldön egy nagyon jó szaki, dél-alföld hozzá hordja a turbókat felújítani, és ami a lényeg, nem fővárosi árszinvonalon dolgozik.
Ha gondolod, neki meg tudom adni a telszámát...
ATom,
Sajnos az Alfa Autoglass se tud segíteni rajtam. Vígasztalnak, hogy rendeljem meg a gyárit.
De asszem felhívom a Salamont, hátha van neki párba hibátlan gumikerete...
igen a sziloplast valoban csodakra kepes... pl.: elrohad alatta a fem (a klasszikus sziloplasztrol beszelunk)
egyebkent meg lehet kapni a sokkal erosebb szelvedo (be) ragasztot (kiba draga kb 20rugacs felett) tehat nem erdemes megvenni 1 tubust, hanem el kell menni a haver karosszeriashoz vagy autouvegeshez es beaplikaltatni vele a megfelelo mennyiseget...